Hotel Kasapis in Larnaca Cyprus beoordelingen 5.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kasapis

3,8
4,4

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Kasapis

Off Larnaka-Dekeleia Rd, 7040, Larnaca
Hotel Kasapis scoort een 5,8 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kasapis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kasapis in Larnaca, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Larnaca. Vergelijk Hotel Kasapis met andere accommodaties in Larnaca.

1 beoordeling van Kasapis

Wiesje Oosterbaan-p...
27-8-2007 Wij hebben onze huwelijksreis gevierd op Cyprus in Kasapis hotel. De eigenaar Kasapis is een erg onredelijke man, maar zijn personeel daarintegen is enorm toegewijdt en zal alles doen om het je naar de zin te maken. Zelfs al is het midden in de nacht!!! Wij hebben een enorm mooie vakantie daar gehad, mede dankzij Jack, die daar het manusje van alles was. Hij heeft ons veel over het eiland verteld en ons veel dingen laten zien daar. Prachtig!!!