Beoordelingen Hotel Manolya***

22 mei 2013

Manolya***
Beoordelingen Hotel Manolya***
6 Fevzi Çakmak Cad., MERSIN 10, Lapta
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Manolya*** in Lapta, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Manolya*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Manolya scoort een 7,7 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Manolya*** in Lapta, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Manolya***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Manolya*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 130 vakantiefoto's van Hotel Manolya*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Manolya*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kyrenia. Vergelijk Hotel Manolya*** met andere accommodaties in Lapta.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Manolya***

6,1
5,1
met partner, Mei 2013
"Prima te doen"
Michel C
13-5-2013 Ligging is mooi aan zee en je zit omgeven bij restaurantjes. Ongeveer 1,5 km verderop (niet richting Girne maar andere kant, redelijk goed zoeken!) is het restaurant Aphrodite. Een aanrader! De eigenaar lijkt op de baron van Bassie en Adriaan, is een echte Cyprioot, geeft er een hele show en alles is vers van zijn landgoed. Zelfs de wijn maakt hij zelf. Wel is de kaart beperkt vanwege de versheid. Verder kun je om de 30 seconden de dolmus pakken naar Girne. Het strand aan het hotel is prima. Het is een klein zand strand en de bodem is ook van zand. Vanaf april kun je al prima zwemmen. Verder is het eten eenvoudig, is het personeel vriendelijk en zijn de kamers te doen. Het zwembad is schoon!

met partner, Apr. 2013
"Het valt mee!"
Robin en Eveline
13-4-2013 We hadden door vorige recensies de verwachtingen voor dit hotel flink naar beneden bijgesteld. Het is de lage prijs echter meer dan waard. Kamer was prima. Bedden hard maar liggen wel goed. Badkamer kan beter, kranen verroest en vieze voegen. Er wordt dagelijks schoongemaakt. Personeel is erg vriendelijk. Wifi op de slaapkamer voor 30 lira per week. Auto (Opel Corsa, Opel Tigra Cabrio, Jimmy 4x4) kan je huren bij het hotel voor 175 lira voor een week. Pinautomaat en 24/7 supermarktjes aan de overkant van de straat Zwembad onverwarmd uiteraard, maar schoon. De omgeving is rommelig en vervallen...hotels waar je op uit kijkt staan leeg ed. Geen hotel om een week continu te zitten, de uitstapjes maken het compleet. Buiten wordt nauwelijks opgeruimd. Sinaasappelschillen bij het zwembad, grofvuil, zwerfvuil, oude ligstoelen etc, alles laten ze gewoon liggen en schijnen ze zich niet aan te storen. Dit zie je terug in heel Cyprus, waar je ook komt.

met partner, Mrt. 2013
"Leuk hotel,mooie omgeving"
aj den ouden
8-4-2013 hotel is bezig met renovatie, 3uur snachts aangekomen dankzij touroperator.
eigenaar had wel brood geregelt
kamer was niet groot ,maar wel schoon.
rommelige indruk.
eigenaren waren aardig en behulpzaam,wat niet van een ober gezegt kan worden. wat een >>>>>>.
Aan de overkant van de weg goede restaurants aanwezig. oa angel of the north.

alleenreizend, Mrt. 2013
"Super vakantie en mooi hotel."
Boukje
23-3-2013 Indien je van cultuur, natuur, vriendelijk mensen en goed en lekker eten houd dan zit je goed op Noord Cyprus, Manolya is een mooie en goed gerenoveerd hotel, ligging direct aan de zee ondanks dat er geen strand is kan je wel met een trapje de zee in, schoon helder water goed voor te snorkelen, kamers hebben uitzicht op zee of de bergen, omgeving is mooi groen, personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam niets is teveel , hotel heeft drie sterren is goed voor de prijs en zijn kwaliteit, je kan er goed eten, zowel buiten aan zwembad als binnen in restaurant, in de winter staat in de avond de openbaard aan, kamers zijn mooi en schoon en worden dagelijks schoongemaakt net als de minibar wordt ook dagelijks bijgevuld, tevens is er altijd warm water om te douchen, hotel is voorzien van wifi en je kan internet gebruiken, wisselen kan bij receptie, busje om naar Girne/Kyrenia te gaan stopt voor hotel en kost 3 TL, aanrader is wel om een auto te huren, let op rijden links en niet rechts.

met partner, Feb. 2013
"Hotel is gezellig en personeel is behulpzaam."
Temara
5-3-2013 Er wordt nog hard gewerkt aan het opknappen van het hotel. Maar hier hebben wij helemaal geen last van gehad.
De omgeving is geweldig. Uitzicht op zee.
Het personeel wil je overal mee helpen. Ook de mensen op straat zijn vriendelijk en behulpzaam.
Er is ook een restaurant. De prijzen zijn laag. In de directe omgeving zijn meerdere restaurants. En supermarktjes die dag en nacht open zijn.
De kamers zijn nogal verschillend. Redelijk schoon. Iedere ochtend werd er schoongemaakt. En er is een lift!

met vrienden, Nov. 2012
"Echt waar voor je geld in dit toeristen 3*** hotel"
AJDB
14-11-2012 Voorop gesteld: Dit betreft een goedkoop 3*** budget hotel. Unieke ligging direct aan zee. Zojuist geheel gerenoveerde, ruime, kamers met nieuwe bedden, nieuw meubilair, nieuwe mini-bar en alle kamers uitzicht op zee. Het hotel ligt centraal en is met Dolmus busje ( 3,5 TL = ca 1,70 euro) eenvoudig verbonden met de stad Girne (Kyrenia). Busjes stoppen voor de deur van het hotel.
Hotel met ruime eetzaal (dat gezelliger zou kunnen zijn), goedkoop WIFI ( ca 2,50 euro/dag) en een groot zwembad. Hotel telt ruim 60 kamers.
Ontbijt is eenvoudig maar goed (ruime keus aan jams, eieren, etc); diner is goedkoop (ca 10-15 euro pp) en redelijk goed. Rondom hotel volop restaurants (15-20 euro pp)
Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Al met al een goed 3*** toeristen hotel. Geen 5 sterren maar een goed 3 sterren hotel. Prijs is het zeker waard.

alleenreizend, Okt. 2012
"Prima hotel!"
M. Romp
29-10-2012 Ik was aardig te spreken over dit hotel. Kamer was prima, balkon wat aan de kleine kant, maar het uitzicht over de zee maakte dat weer helemaal goed! Het eten was ook goed, lekker brood bij het ontbijt en het avondeten was ook in orde. Heb de dagen voornamelijk doorgebracht aan het zwembad, het water was erg koud, maar wel schoon. Verder waren de tegels erg glad wanneer het nat was, oppassen dus. Personeel was vriendelijk, ze maakten zo nu en dan een praatje en waren erg behulpzaam. Van het hotel Manolya moet je geen overbodige luxe verwachten, het staat in verhouding tot de prijs. Voor mij was dit hotel prima!

Lapta vond ik erg afgelegen, als alleenreizende jongedame, vond ik het niet geheel prettig om alleen nog 's avonds met het (goedkope) openbaar vervoer te reizen. Ik was ook niet echt te spreken over de rijstijl van de chauffeurs.

met partner, Okt. 2012
"Slechte hygiene op kamers en rondom het hotel"
H. van Roekel
28-10-2012 De kamers worden erg slecht schoongehouden, badkamer met schimmel verstopte afvoer douche en kakkerlakken op je kamer. Peuken bij het zwembad die niet worden opgeruimd. Bij het ontbijt oud brood. Jammer want dit hotel heeft een goede ligging pal aan zee. Met een goede leiding zou het hotel veel beter kunnen zijn. Volgens mij wordt het voorgaande vooral in stand gehouden door gemakzucht en luiheid.

"Prima Hotel"
D. Roerdo
4-2-2013 Prima hotel, erg vriendelijk personeel, spreekt goed Engels, erg behulpzaam en gastvriendelijk. Voor €10,- kan je met de taxi vanaf het hotel hier naar toe worden gebracht. Afrader: ga niet mee met excursies, maar pak gewoon een dolmus busje. Dit is veel goedkoper. Voor €1,5,- kan je al naar de kyrenia
Aanrader, komen zeker nog een keer terug…

"NOOIT MEER!!!!!"
Anneke Hamer
29-10-2012 Ik sluit mij geheel bij de schrijver onder mij,Hans van Roekel aan.
Bij aankomst 's nachts kamer 206 waar wij al uitgleden op de vloer,vet en de haren dreven er in.Andere kamer gevraagd maar was niet mogelijk.Vloer gedweild met een badhanddoek en 2 dagen gewacht op andere kamer 201.Was ietsje beter,wat je dan niet weet is dat daar vele uren per dag een vreselijke herrie is van afzuigers,keuken?Ook daar veel schimmel e.d in badkamer.Van renovatie niets gezien in de 3 weken die wij er waren,wel vanaf ons raam tegen alle bouwmaterialen,steigers e.d. op het dak van restaurant aangekeken.Wij zijn al ongeveer 35 keer naar Turkije op vakantie geweest,veelal in 3 sterren hotels en pensions maar hebben nog nooit in zo'n slecht onderhouden en vies hotel gezeten..Hotel is ook zeer kindonvriendelijk door allerlei gebreken en het niet schoonhouden van o.a het zwembadterras.Ik vraag mij af of het zwembadwater dan wel gecontroleerd wordt? Waarschuwing:zoek een ander hotel! U bent gewaarschuwd!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit