Hotel TopSet*** in Girne (Kyrenia) Cyprus beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.978 bezoekers online
Home > Cyprus > Kyrenia > Girne (Kyrenia) > Hotel TopSet***

Beoordelingen Hotel TopSet***

10 februari 2012

6,2
Hotel gezien vanuit het zwembad

Hotel TopSet scoort een 7,5 uit 10, op basis van 184 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel TopSet***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel TopSet*** in Girne (Kyrenia), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 856 vakantiefoto's van Hotel TopSet*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel TopSet*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kyrenia. Vergelijk Hotel TopSet*** met andere accommodaties in Girne (Kyrenia).

174 beoordelingen over TopSet***

met een groep, 2012
Fijne en mooie plek
Conny Coppen
3-1-2012 De mensen in Topset hotel zijn vriendelijk. De kamers zijn royaal en prettig, met openslaande deuren naar de tuin. Zelfs in de winter goed te doen, mits de kachel het goed doet (was bij ons prima!). Ontbijten doe je op het terras pal aan zee. Een Cyprisch ontbijt wel, met zwarte thee, neskafee-koffie, olijven, feta, tomaten, komkommer, stokbrood, cace en jam en kleine verse dadels. Soms iets extra's zoals een ei. Met liefde gemaakt en goed verzorgd. het avondeten was gewoon allemaal heerlijk! Als iets kapot was, stonden ze meteen klaar om het te verhelpen. Mooie tuin met zwembad pal aan zee.

met een groep, 2012
Topset=Top
floor van Kan
3-1-2012 heel leuk en prachtig hotel. Aardige mensen. ligt direct aan zee. alleen jammer dat je snachts soms wakker word als Allah weer eens aandacht wil van de moskee die naast het hotel ligt. En het ontbijtbuffet 's ochtends is niet erg uitgebreid.

Eenvoudig hotel
Peter
29-12-2011 Top Set is een eenvoudig hotel wat pal aan zee ligt.
De omgeving is niet veel, maar met de Dolmus zit je voor een paar centen zo in Kyrenis, wat wel een leuke plaats is.
Het ontbijt stelt niet veel voor, maar het brood is vers en als je van jam houdt zit je goed. De koffie is best lekker.
Voor het avond eten kan je ook best goed terecht in Top Set, goedkoop en lekker. Je mag geen eten en drinken van buiten af mee nemen het hotel in, dat is best te begrijpen, want voor de lage prijs die we betaald hebben voor de reis zal er voor het hotel niet veel over blijven, zodat ze wel iets willen verdienen met het eten en de drankjes die je daar neemt.
Voor een weekje weg is dit best aan te raden.

met partner, Nov. 2011
Niet alles is slecht voor zo een prijsje
jaap
11-12-2011 topset is een hotel waar de inkomsten moeten komen via de toeristen, als de reis organisatie dit nou van te voren had mede gedeeld zou er meer begrip zijn voor het niet toestaan van zelf mee genomen etens waren in de kamers.
Het personeeel is vriendelijk en rommel ligt over het hele eiland verspreid.
Het dinner is redelijk ( maar wat wel je ook voor die prijs
de bedden zijn uitstekend

met vrienden, Nov. 2011
Het is redelijk, gelet op de lage prijs.
Ronald & Nellie
9-12-2011 De meeste omschrijvingen geven een redelijk goed beeld. Het hotel is niet zo geweldig, het kan voor de lage prijs. Rommel en afval hoort bij Cyprus. Maar wij hadden er een leuke week, wel veel tripjes gemaakt met de auto.
Een auto huren kan goed bij het hotel, €30,- per dag, all in. Links rijden en op de rotondes is het voorrang.
Met de auto naar het Griekse deel is te doen, kost €25,- verzekering, aan de grens te betalen. (zeg tegen de Grieken geen grens, het is bezet gebied) Er is maar 1 doorgang, wat moeilijk te vinden. Route: Volg de hoofdweg naar Nikosia, kom je bij een (grote) rotonde, daar rechts af (3/4 rond, het is daar links rijden) dan 500 m naar de volgende rotonde, daar links af en dan steeds rechtdoor. Goede kaart absoluut nodig. Verwacht geen echt ander Cyprus.

Als je met de auto naar het Turkse deel van Nikosia wil, dan bij de 1e rotonde rechtdoor naar het centrum, daar kun je wandelend, zonder kosten naar het Griekse deel.

Hotelterreur
Peter Bonnier
7-12-2011 De directe omgeving van het hotel heeft niets te bieden.
Verloederde horeca naast ook "gewone huizen".
Het strandje voor het hotel is een braakliggend terreintje met puin en rotzooi. Via het strand wordt ongezuiverd rioolwater geloosd.

Niet gek opkijken als bij binnenkomst gevraagd wordt naar de inhoud van je tas. Voedsel en drank worden in beslag genomen en bij vertrek pas teruggegeven.
Zo rigide heb ik het nog nooit meegemaakt. Onacceptabel

In november/december daalt de temparatuur na half vier tot ( soms ver) onder de 10 gr C.
De verwarming gaat pas aan om 7 uur.
Dat is in de namiddag een boek lezen met de dekens om je schouders.
De verwarming gaat om middernacht weer uit.
Dat is 's morgens douchen in een ijskoude badkamer. Onacceptabel.
Hotelterreur.
Warm is alleen de bar en het restaurant ( jaja)
De dictatoriale baas heeft gastvrijheid niet hoog in het vaandel staan en is enkel op geldverdienen uit.
Gewoon: niet naar toe gaan.

met partner, Nov. 2011
Jammer van de koude nachten
Chris & Rox
5-12-2011 Topset ligt aan zee en heeft een prachtig uitzicht. Jammer genoeg zijn de tuinen verwaarloosd anders zou het er supermooi geweest zijn. De kamer was simpel, maar wel ok ingericht. Jammer genoeg deed de verwarming het niet altijd en was het in de avond behoorlijk koud. Dat is wel een grote minpunt, ik moest echt met sokken, vest en joggingbroek in bed. We hebben maar 1 keer ontbeten in het hotel, verder alleen maar buiten gegeten. Ontbijt was te simpel, maar we hadden van alles bij besteld. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. spreken zeer goed Engels en ze gaven veel info.

De omgeving is verwaarloosd en zo het lijkt nu een beetje in opbouw. Je kan makkelijk bij de hoofdweg komen om de dolmuz naar Kyrenia te gaan, kost omgerekend 2 euro voor 2 personen. Vanaf Kyrenia kan je ook met de dolmuz naar Nicosia. Vergeet je paspoort niet dan kan je ook naar het Griekse gedeelte.

We vonden Noord-Cyprus heel leuk, maar we zullen niet terugkeren naar Topset.

Eens maar nooit meer
Astrid Keur
2-12-2011 de kamer was schoon, maar zeer koud in de avond, de verwarming werkte gewoon niet. 2 paar sokken en dikke trui aan en nog koud hebben. we hebben ons warm gehouden met de haarfohn onder onze kleren te houden zodat we weer een beetje op temperatuur kwamen.
tv kanalen waren 5x niks
het ontbijt was zeer karig, alle dagen met een broodje jam moeten doen,want de rest was niet te vreten
wat was ik blij met mijn binnen gesmokkelde stukje echte kaas.
personeel was wel heel erg vriendelijk, die krijgen een 10 van mij.
pluspunt was het gratis internet.
minpunt was echt wel het wakker worden om 5.30 met het gezang van vanuit de moskee, nog geen 30 meter vanaf het hotel.
ander minpunt was dat de toiletten bij het zwembad die dikwijls verstopt waren, waardoor je niet je behoefte weg kon spoelen, want er waren blijkbaar toch altijd wel weer mensen die het toiletpapier gewoon in het toilet gooiden. waardoor het hele zooitje weer vast liep.
we hebben wel eens beter mee gemaakt.

Dit nooit meer
diana smit
25-11-2011 aangekomen en volgende dag flessen drank ingenomen wij wisten de regels nog niet, daarna knoflookbrood bah eerst uitknijpen echt giga botervet en geen knof smaak,ik vraag extra knof erop en ik krijg er drie tenen knof bij...jeemig wat moet ik daarmee??? ik zit er nu nog maar haal echt geen eten meer, alleen biertje en eten doen we buiten het hotel....tis dat we er zijn nu dus maken we er samen maar wat van maar ik zal deze accomodatie aan NIEMAND aanbevelen.....hier komt vervolg verhaal op....

met partner, Nov. 2011
Goed hotel voor de prijsklasse
sybille schumer
10-12-2011 Een net hotel, voor een driesterrenhotel moet je natuurlijk geen vijfsterrenhotel verwachten, dus wat ons betreft prima! Hebben op onze rondreis over Cyprus nog wel heel veel en veel minder gezien!Wat betreft de omgeving, het is inderdaad behoorlijk rommelig op straat, maar dat tref je aan op geheel Noord Cyprus, dus geen minpunt voor wat betreft dit hotel op zich. Daarintegen een aplausje voor het personeel, vriendelijke hardwerkende mensen, ze zullen alles doen wat in machte ligt het je naar de zin te maken. Zelden zulke ruime, nette kamers gezien voor deze prijs. En ja de temperatuur is s avonds laag, maar het is dan ook winter op Cyprus. Wel zou de kamer wat beter verwarmd mogen worden, het kan tussen vier en zeven ( wanneer de kachel aangaat) nogal fris zijn. Het enige wat we wat minder vonden was het eten, maar geen probleem gezien het aanbod van andere restaurants in de omgeving. Het is immers geen all inclusive, dus de keuze is aan jezelf waar te eten.

6,1

met een groep (4)