Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort***** in Girne (Kyrenia) Cyprus beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.159 bezoekers online
Home > Cyprus > Kyrenia > Girne (Kyrenia) > Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort*****

Beoordelingen Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort*****

10 februari 2012

6,5
Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort***** Girne (Kyrenia)

Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort scoort een 7,6 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort***** in Girne (Kyrenia), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kyrenia. Vergelijk Hotel Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort***** met andere accommodaties in Girne (Kyrenia).

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Mercure Cyprus Casino & Wellness Resort*****

met jonge kinderen, Nov. 2011
Erg goed!
Mw. Smit
20-11-2011 Ik snap de slechte beoordelingen die ik hier lees echt niet.
Wij hebben het erg naar onze zin gehad, en waren erg onder de indruk van dit hotel. Vriendelijk personeel, heerlijk eten dat goed afgewisseld werd. Zowel het zwembad binnen als buiten was open, terwijl dit dus echt het winterseizoen is.
Het personeel moest door drukte lange dagen maken, en nog bleven ze vriendelijk.
Zelfs de Kids Club was dagelijks open, en er was een leidster die op kon passen.
In het casino ben ik zelf niet geweest, maar van andere gasten heb ik gehoord hoe ze daar lekker in de watten werden gelegd... Sigaren, sigaretten, ijs, Baileys... Het kon niet op.
Minpunt is de buurt waar het ligt, maar ik heb daar persoonlijk geen last van gehad. Een auto huren en je kunt het hele eiland over!
Dus ik beveel dit hotel zeker aan.

met een groep, Okt. 2011
Nooit meer !
Nadia
7-11-2011 We hebben deze vakantie geboekt met een reisbureau uit sint truiden. Aankomst was goed eerste zicht van hotel oke. Maar dan .... Kamer trekt op niets een kleine venster die nog net open kon voor een frisse neus . De badkamer stond vol schmmel fotos van . Eten trok op niets ,voor kinderen niets voorzien . Sauna en zwembad smerig en ws drie dage gesloten. Rond zwembad alles los van bekleding.tegels los gevaarlijk. De turken zij. De mannen die hebben het hier voor het zeggen . Arrogante mensen. Als,we zelf niet zochten voor een bestek hadden we niets ....... Dit nooit meer .we zitten hier nog voor het moment en ben niet alleen die deze beoordeling !!!!

met partner, Okt. 2011
Was niet slecht,maar kan beter
nadine
3-11-2011 Voor ons is het wat tegengevallen,de kamers zijn dik in orde,ook het hotel binnenin ok,personeel heel vriendelijk.Maar...buiten,kapotte stoelen aan poolbar wr geen mens kan opzitten dat laat je toch niet staan,planken tegels aan zwembad liggen allen los en met splinters,elektriciteitskabels liggen bloot,het welnessgedeelte was vies en vuil,overal schimmel,douchekraan hing uit de muur,tegels in stoombad weg,koud water in jacuzzi,banken in sauna lagen los,enkel het binnenzwembad was mooi.Het eten was lekker,maar geen variatie,elke dag kip aan het spit,spaghetti,en soms kebab,wel elke dag andere saus op de vis,het ontbijt en de desserts was wel dik in orde,maar middageten en avondeten was matig voor 5 sterren,nochtans turks,zou moeten ok zijn!!We hebben nog nooit geklaagd en gaan 3x per jaar op reis,maar dit was het minste hotel dat we ooit hadden,behalve dan de kamer en het personeel dat was uitstekend.uitsappen niet veel te zien,de jeepsafari is top!!!voor ons nooit meer cyprus

met partner, Okt. 2011
Niet in All In gaan en alle trips meedoen
Bocken Paul
7-11-2011 Geweldige excursies, zeker doen, eten is matig (warm eten alleen aan de gril te vinden ) filessss daar natuurlijk maar wat me dermatig stoorde was de onbeleefde manieren van sommige garçons

Nooit meer
susy
2-10-2011 kamers waren groot en netjes de service van poetsvrouw was ook goed.maar voor de rest liet de service te wensen over vooral in het restaurant.als je 's avonds wat later kwam zat je al een hele tijd aan tafel eer ze het vorige kwamen opruimen en kreeg je maar één soort bestek en papieren servieten .voor de turken liepen ze wel maar voor ons belgen .. dat was van lange duur.

met vrienden, Sept. 2011
Goed maar........
Anny
29-9-2011 Mooie en nette kamers, zeer goed. De bediening in restaurant laat veel te wensen over. Het water op de tafels was duidelijk kraantjes water maar de verantwoordelijke beweerde bij hoog en laag dat het niet waar was, na heel wat discussie kregen we toch een gesloten fles.

Top hotel om een week lekker te ontspannen
Fam Lisman
19-8-2011 Net terug van Cyprus na een week in het Mercure te gast te zijn geweest en voor ons midden dertigers niets dan lof over dit hotel. vriendelijk personeel, helemaal als je deze mensen normaal behandelt, iets wat voor sommige Turkse, Russische en Engelse gasten niet vanzelf sprekend is. enkel minpunt, de mixjes en cocktails mogen wel wat minder sterk zijn, in Holland kan je de tent snel sluiten als je zulke zware drankjes serveert. Kamers erg schoon, bij het zwembad altijd genoeg stoeltjes en handdoeken. Eten is elke dag anders en lekker. Mercure Cyprus vinden wij zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Het was een super.
Els Faessen-van Gem...
16-8-2011 Cyprus is een eiland met zeer vriendelijke eilandbewoners. Die erg aardig en behulpzaam zijn. Het hotel Mercure Cyprus is echt aan te raden. Voor gezinnen maar ook voor jongere mensen. Het is zeer kindvriendelijk en de hotelkamers zijn goed verzorgd. Ondanks dat toen wij er waren het zeer warm was, staat er toch een heerlijke briesje. Mijn man en ik zijn met onze twee zoons van 19 en 15 jaar er een week op vakantie geweest en hebben intens genoten. De jongens hebben zich geen moment verveelt hadden direct contact en zijn samen met het personeel van het hotel gaan stappen. Vooral de restaurantmanager, Yusuf was erg aardig en behulpzaam. Zo leuk je hebt er direct leuk contact zonder dat het opdringerig is. Bij deze alles is zeer keurig goed verzorgd en elke dag schone handdoeken voor op het strand de turkse massage is zeer aan te raden. Gelukkig je hoeft er in de ochtenduren geen bedden te reserveren, voor te zonnen want er zijn geen duitsers.
Cor, Els, Jim en Maarten.

Ideaal hotel voor een Rust vakantie
Ludwig D.
8-8-2011 Zeer mooi hotel, zeer goed verzorgd met leuke zwembaden en een nieuw aangelegde pier met toegang tot de zee.
Lekkere maaltijden maar wat weinig variatie.
Het hotel ligt in het Turks gedeelte van cyprus en is dan ook een trekpleister voor Turkse toeristen en je merkt wel dat zij t.o.v. van andere (europese) toeristen worden voorgetrokken.
Er is weinig verstaanbare animatie (hoofdzakelijk in het Turks) en s'avonds ga je voor de gezelligheid best per taxi naar Girne haven waar het echt gezellig vertoeven is.
Dagexursies zijn een aanrader want Cyprus is best wel een zeer mooie regio om te reizen.

Jammer maar helaas...
Katrien
18-7-2011 Voor ons mocht het 5 sterren sprookje niet zijn. Naar ons, twee prille 30'ers, werd er niet gelachen. Was het mss omdat we van dag 1 kloegen dat een kolonie mieren zich in onze kamer had gesettled? Misschien hadden we de barman niet mogen vragen om échte rum te gebruiken in onze cocktail i.p.v. een lokale 'variant'? De service die wél werd gegeven aan onze Russische, maar VOORAL Turkse medemens, is ons nooit gegund. Het personeel was de Engelse taal niet machtig, getuige de receptionist die midden in een telefoongesprek de hoorn op de haak gooide. Carnivoren, verwacht niet te veel van het eten.En wat de all in service betreft: een lachertje! Voor een hamburger aan het strand betaal je 7€(de groentjes en watermeloen zijn echter vrij te verkrijgen..wow!) en wie een gedekt tafeltje wilt in het restaurant, zal zelf moeten zorgen voor een tafelkleed, bestek, glazen en - als het even écht tegenzit - drinken! Ach, het weer en het gezelschap waren prachtig...en achteraf kunnen we er om lachen!

6,7
6,4