Vraag en Antwoord Cyprus

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Welke stekker? (0 reacties)
Anniebee
21-5-2013
Wie kan mij vertellen of je een verloopstekker nodig hebt in het hotel? En is er een waterkoker op de hotelkamer aanwezig? We vertrekken over een paar weken, dus hopelijk kan iemand mij nog bijtijds dit vertellen.

Wie gaan ook tussen 27 Mei & 5 Juni? (0 reacties)
Hotel Oscar Resort****
Jo-Ann
20-5-2013
Hallo! Nog meer mensen die in bovenstaande periode gaan? Groetjes!

schiereiland karpaz (1 reacties)
Esther Smulders
9-5-2013
Weet iemand of er eventueel ook een excursie is te boeken naar het schiereiland, richting Dipkarpaz, waar wilde ezels rondlopen en waar de mooiste stranden van Cyprus te vinden zijn?

10-5-2013
Is een mooie plek om met een huurauto te bezoeken. Wordt ook wel het turtle beach van Cyprus genoemd en gelijk aan het strand van Dalyan. Niks over gehoord als onderdeel van een excursie of informeer bij de reisleider. Huur auto all-in 3dg 75 euro.

Inrichting kamers (2 reacties)
Pien
5-5-2013
Ik ga over 2 weken naar Topset, is er een föhn in de kamer? Zijn er voldoende handdoeken? Is er een koffie/thee zet apparaat o.i.d.?

10-5-2013
In mijn kamer(324) niet (fohn) maar in de nieuwbouw thv de achteruitgang vermoed ik wel. Verder zijn er p.p. een badlaken en twee handdoeken en de werksters zijn tot 16:00 aanwezig. Vergeet ook niet de verhuurservice badlakens voor 3 TL.

10-5-2013
Geen koffie-theezetter. Dagelijks rond 15:00 worden de koelkastjes streng gecontroleerd op hotel vreemd drinken.

Auto huren (0 reacties)
23-4-2013

geld (0 reacties)
Marleen
21-4-2013
Wij gaan 15 Juni naar Cyprus (lapethos resort in Lapta bij Kyrenia). Maar ik wil graag weten of ik op het vliegveld nog de kans krijg om ergens te pinnen voordat je de bus in moet? Of kan ik beter contant geld meenemen en daar wisselen? En dan had ik nog een vraag over het hotel Lapethos resort, ik heb ergens gelezen dat je geen drinken en eten van buitenaf het hotel mee naar binnen mag nemen, zijn ze hier erg streng mee of valt er nog wel wat te 'smokkelen'? Want wat kost bijvoorbeeld een blikje cola in het hotel? En is er s'avonds iets te doen in het hotel of omgeving? zijn er bijvoorbeeld winkeltjes of terrasjes in de buurt? Alvast bedankt voor de reacties!!

wie weet een hotel bij het vliegveld van Paphos? (0 reacties)
Paphos
Susan
12-4-2013
Ik kan mijn auto pas de dag na aankomst ophalen. Wie weet het dichtstbijzijnde, liefst budget hotel?

uitstappen (1 reacties)
Hotel Oscar Resort****
colman
8-4-2013
wie weet welke excursies er te doen zijn en wat is de prijs van een jeep safari en kan men die in het hotel boeken of bij corendon?

corennel
4-5-2013
De dag na aankomst is er een bijeenkomst met de reisleider van corendon en die vertelt alles over excursies die men bij hem kan boeken. Cor v/d Broek

Accomodatie (0 reacties)
Bungalow Club Alda***
Hilde
8-4-2013
Wie heeft er meer info over de accomodatie zelf? Is er een koelkast aanwezig, en kun je zelf eventueel eten bereiden? Is het satteliet tv, dat je nederlandse zenders kunt ontvangen? Alvast bedankt!

goede dameskapper (0 reacties)
Martine Van Hoefs
8-4-2013
Ik vertrek maandag 15 april naar Girne (Kyrenia). Mevrouw Irma Kurpershoek schreef dat er een goede dameskapper is in Kyrenia. Wel even zoeken blijkbaar. Zou ik een kleine omschrijving kunnen krijgen waar deze kapper gelegen is ? Richtpunt ? Dank ! Vriendelijke groeten, Martine.

Wie kan iets meer vertellen over boottochtjes? (0 reacties)
Anniebee
2-4-2013
Hallo, In juni ga ik met mijn vriendin een weekje naar hotel Manolya in Noord-Cyprus. We denken aan het maken van een boottochtje, wie kan ons hier iets meer vertellen? Waar kun je het beste vertrekken, wat kost het, wat houdt het tochtje in, zijn er meerdere en zo ja, welke is dan aan te raden? Ook vroeg ik me af of er leuke strandjes met het openbaar vervoer te bereiken zijn?

situatie Cyprus (3 reacties)
23-3-2013
Vraag 1: Al het beruchte nieuws over Cyprus 'banken dicht/chaos': hoe is dat in het Turkse gedeelte? Vraag 2: Kun je simpel en low budget met openbaar vervoer naar Paphos, Larnaca of Limassol? Dus ook de grens bij Nicosio over? gr Michel

Robin en Eveline
13-4-2013
Noord Cyprus heeft geen last van lege geldautomaten. Je merkt helemaal niets van de crisis omdat het door Turkije in leven wordt gehouden. Je kan overal de grens over met paspoort. Als je huurauto hebt kan het ook, maar moet je in Nicosia een verzekeringsformulier halen voordat je wordt toegelaten.

17-4-2013
Hoi Robin en Eveline, Dank jullie wel voor het antwoord. Gr Michel

23-4-2013
Hoi Robin en Eveline, Ik heb nog één vraagje: Als je een auto wil huren. Moet je dan een credit card hebben (wat heb je precies nodig)? gr Michel

Openbaar vervoer (0 reacties)
Michel
6-3-2013
Wij gaan vanaf 5 mei naar hotel Manolya. Graag willen wij ook naar het Griekse (zelfs naar Paphos) gedeelte en naar Famagusta. Kun je vanaf Nicosia een bus pakken naar Paphos of Limassol? En hoe duur is dat? Wat betaal je voor een taxi? Hetzelfde geld om naar Famagusta te gaan. Wij gaan geen auto huren. Alvast bedankt, groetjes Michel

Jetski te huren (2 reacties)
Fleur
21-2-2013
Zijn er in de buurt van het hotel jetski's te huren? En ik zie op foto's dat er in de beurt ook een zandstrand is. Is dit ver rijden of lopen vanaf het hotel?

Van den Branden Carla
19-3-2013
in de kyrinea (girne) lag er 1 en voor de rest heb ik niks gezien daar!

1-4-2013
Ik heb geen jet-ski gezien en worden ter plaatse of bij TOPSET niet verhuurd terwijl het door een kort piertje en een een 200 meter lange geasfalteerde damwand goed mogelijk zou zijn. Er is op de lange kant een stevige en goede wal trap. Verder wordt het een hele tour om daar uit het water te komen. Het strand is vies-vervuild en een groot gedeelte kei. Ziet er niet uit. Je bent aangewezen tp op het zwembad met een klein kinderbad. Handoeken kan je terplaatse huren voor 3 TL per week. Het is meer een betaling voor de waskosten en het scheelt je weer kofferruimte.

Eten (7 reacties)
ikke_voorjou
13-2-2013
Hallo mijn naam is Corine en wil misschien naar Topset met mijn 13 jarige dochter maar heb het idee dat er weinig animatie is daar? Ik kan via Corendon alleen met ontbijt boeken maar er is de in de buurt wel iets waar je broodjes kan halen of in de avond goedkoop kan eten denk ik? Hebben ze er ook kipgerechten want ik lees wel over kebab. Bedankt in ieder geval

jopie
3-3-2013
ik wil naar Kerenya Topset hotel maar ik vraag me af of er regelmatig openbaar vervoer is naar andere plaatsen. Weet iemand daar iets van? En hoe zijn de bedden van dit hotel en hebben ze gewone kussens of van die smalle kussens

1-4-2013
Zie mijn info van 1 april 2013. In de supermarkt Tempo is een grote broodafdeling. Een groot Hamburgerpaleis en een Chicken King ligt op ongeveer 2 km van TOPSET. Zie info 01-04-13

1-4-2013
zie Topset info van 01-04-2013. De doorgaande weg Girne-Lapta is een grote bushalte. Er wordt onophoudelijk getoeterd in jou looprichting en de kosten zijn 2 TL 50. Links is Girne en rechts Lapta.

joan
15-4-2013
ik zo er niet heengaan met en kind van13 . Er is geen animatie . Wel en mooi zwembad. Je kunt er goed eten voor heel weinig . is dus niet bij de prijs inbegrepen .Als je buiten het seizoen gaat tref je heel veel oudere mensen aan uit Nederland en Belgie.. Er is daar geen strand maar even verderop wel . Heet Escape erg mooi en schoon.

16-4-2013
Hi Joan. Ik hou dat Topset op mijn jaarlijstje vanwege de gevraagde Corendon prijs-het weer- en wat er voor geboden wordt. Het zwembad is niet verkeerd alleen nieuwe ligbedden zou geen overbodige luxe zijn. Ongeveer 80% is kapot en aan vervanging toe. Een vraagje over het door jou genoemde Escape strand. Hoe kom ik daar. Als ik vanuit de tuin van Topset loop. Is dat dan rechts. Een baai met een kustlijn vol keien. Of naar links langs een nabuur- restaurant alwaar de kuststrook al vrij smal wordt. Op welke afstand van Topset is het lopen. Tijd en afstand-- en ook die keien links glibberen door de eb en vloed. Als daar het Escape strand was had ik wel doorgezet maar thv restaurant 2 heb ik de handdoek in de ring gegooid. Op naar het zwembad.

ikke_voorjou
16-4-2013
Bedankt voor de reacties en heb toch maar besloten dit jaar niet te gaan omdat er inderdaad voor mijn dochter van 13 te weinig te doen is. Volgend jaar maar weer is verder kijken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit