Appartement Trizas*** in Protaras Cyprus beoordelingen 5.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.894 bezoekers online
Home > Cyprus > Famagusta > Protaras > Appartement Trizas***

Beoordelingen Appartement Trizas***

10 februari 2012

5,7
Appartement Trizas*** Protaras

Appartement Trizas scoort een 5,3 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Trizas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Trizas*** in Protaras, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Trizas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Appartement Trizas*** met andere accommodaties in Protaras.

7 beoordelingen over Trizas***

met partner, Okt. 2008
Geen aanrader...
Matthijs
17-10-2008 Gelegen aan hoofdstraat van het uitgaanscentrum van Protaras, met andere woorden levendig en lawaaiig. Omgeving volledig ingericht op de Britse toerist. Reken niet op enige cultuur. Appartementencomplex Trizas heeft betere tijden gekend. Waarschijnlijk eind jaren '70-begin jaren '80 te oordelen aan inrichting en badkamer (bruine tegels en sanitair). Ruime appartementen. Achterstallig algemeen onderhoud (vetplekken rond de lichtknopjes, oude keuken, beschimmeld voedsel van de vorige gasten in het keukenkastje) en schoongemaakt met de Franse slag. Personeel ietwat stug. Er werd in de week 1 maal geveegd, maar de beloofde handdoekwissel bleef uit. Vraag gerust om een andere kamer wanneer deze niet bevalt, aan de zijkant of achterkant van het gebouw zit je een stuk rustiger. Harde matrassen, liggen prettig. Zwembad is netjes, met ligstoelen. Zee op 2 min. lopen. Na uitchecken mag je nog gebruik maken van douche in de kelder van het hotel. Vergeet niet een wereldstekker mee te nemen.

met partner, Sept. 2008
Verkeerde toelichting dat nooit meer
steven sandjon
17-9-2008 we zijn verkeerd ingelicht over de accommodatie.en er is niet goed geluisterd naar onze wensen.onze eerst kamer was een drama.er zaten overal schimmels en douche water die niet door liep.geluid overlast.terwijl wij nadrukkelijk hadden gezegd dat we voor ons rust kwamen.tweede kamer die we pas na aandringen hebben gekregen was ietsje beter.alleen jammer dat we nog geluidsoverlast hadden.al met al drama

met partner, Aug. 2008
Ff niet meer
el en er
21-8-2008 foto's vanuit reisbureau kloppen niet met werkelijkheid. slechte schoonmaak(in 12 dagen maar 1 x nieuwe handdoeken gekregen)
90% engels om je heen. saai ingericht appartement
erg kaal. midden in het centrum ipv paar 100m volgens reisbureau. daardoor dus geluidsoverlast vreselijk dure airco 10 euro p/d.
kortom geen aanrader!!

Mooi appartement
Sonja
26-7-2008 Het appartement was erg goed!
Wel betaal je belachelijk veel geld voor de airco. wat bij temperaturen van 35 graden echt geen overbodige luxe is. De ligging van het appartement is ideaal. In het centrum en vlakbij het strand. Ook bij het zwembad kon je lekker van de zon genieten. Heb een hele goede vakantie gehad.

Familie, Juli 2008
Heerlijk
Marieke van der Pol...
14-8-2008 Het was een heerlijk apartement, er is heel veel geluidsoverlast wat op jullie site niet beschreven staat. Daarnaast zat de airco er ook niet bij inbegrepen, wat ik voor een reissom van 2300 wel had verwacht. Dat was een tegenvaller. De mensen zijn vriendelijk, helpen je overal bij. Het apartement was goed schoon, en werd ook goed schoongemaakt.

met vrienden, Mei 2008
M.Nuijens en D.Ende...
23-5-2008 De voorzieningen in de keuken waren minimaal(geen koffiezetapp.Bij aankomst niemand aanwezig in de receptie.De eerste avond een kamer met daar tegenover een restaurant met tot laat in de avond veel lawaai.De volgende dag konden we naar een andere kamer verhuizen. Niet altijd een vriendelijke receptioniste.De bijzonderheden om te bezoeken zijn beperkt in die streek.

met vrienden, Juli 2007
Alex
13-8-2007 Deze oostkant van het eiland is 100% toeristisch: geen autenthieke elementen in de wijde omtrek. Vooral druk met engelse families (ca 90%) overige 10% is Oost-Europees, Scandinavisch en Nederlands. Trizas is een net app complex, netjes schoon gehouden en vriendelijk personeel. Zwembad wordt 'bezet' door de aanwezige engelsen. Eten/Drinken in Protars is voornl europees. Niet goedkoop!

5,7