Hotel Odessa**** in Protaras Famagusta | Zoover

Hotel Odessa**** Protaras

Beoordelingen Hotel Odessa****

P.O. Box 3704, 5306, Protaras
Hotel Odessa scoort een 7,1 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Odessa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Odessa**** in Protaras, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Odessa**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Odessa**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Hotel Odessa**** met andere accommodaties in Protaras.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Odessa**** / Protaras. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

2 beoordelingen over Odessa****

met partner, Mrt. 2009
"Urlaub war ein bleibendes Erlebnis"
Ludwig Meier
9-3-2009 Das Hotel machte einen gepflegten Eindruck. Straßenlärm war um diese Jahreszeit überhaupt nicht zu hören. Das Essen (HP) war wirklich gut. Das Personal war sehr freundlich und aufmerk-
sam. Leider klappte der Weckservice am Abreise-
tag nicht, sowie das zugesagte kleine Frühstück aufs Zimmer ( 4 Uhr früh ). Möchte trotzdem dem Hotel bescheinigen, dass seine 4 Sterne in Ord-
nung gehen.

met partner, Nov. 2008
"Zum Überwintern einfach Klasse!!!"
Follenius
29-12-2008 Wir waren 2 Personen im Nov./Dez. 2008 4Wochen in diesem Hotel. Es wurde mir erlaubt, kostenlos den
Kühlschrank zu nutzen, um mein Insulin sicher aufzu-
bewahren.
Ich bedanke mich bei der Hotelleitung!!!