Appartement Tsokkos Holiday*** in Ayia Napa Cyprus beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Tsokkos Holiday***

6,6

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Tsokkos Holiday***

P.O. Box 30221, 5341, Ayia Napa
Appartement Tsokkos Holiday scoort een 7,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Tsokkos Holiday***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Tsokkos Holiday*** in Ayia Napa, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Appartement Tsokkos Holiday*** met andere accommodaties in Ayia Napa.

5 beoordelingen over Tsokkos Holiday***

6,6
Ronald
9-6-2006 Ik ben vorig jaar op vakantie geweest in dit complex. Was gewoon weg fantastisch. De gehele dag was er entertainment, vervelen was er dus niet bij, verder was de bar 24 uur per dag open en was het eten bij deze bar prima. De ligging is ook perfect. Op nog geen 2 minuten lopen van de bar straat. Qua geluidsoverlast heb ik niets gemerkt. Heb er heerlijk rustig 's nachts na het stappen kunnen slapen. De kamer werd prima schoongehouden en de airco op de slaapkamer was heerlijk wanneer ik na het stappen wilde gaan slapen. Geen snik hete slaapkamer, maar gewoon een koele kamer. Ga over 1 week weer terug.

ilona
18-9-2005 Ik vond dit appartementencomplex er van de buitenkant erg leuk uitzien, maar van binnen erg eenvoudig. Schoonmaak vond ik niet erg goed, we hebben zelfs een keer smerige handdoeken gekregen.
Er was erg veel geluidsoverlast van 1 of andere karaoke-bar. Ook hadden we last van kakkerlakken, brrr!
Verder zijn ze er slecht in berichten doorgeven met als gevolg dat we om 7.45 aan de kant van de weg staan te wachten op de bus voor een excursie terwijl deze dus niet doorging......

roeland
20-7-2005 Wij zijn direct na de opening daar in zomer 2004 geweest. alleen maar Duitsers en wij waren de eerste auslaender. Appartement was eenvoudig maar compleet. weinig variatie, mooi maar relatief klein bij volle bezetting, zwembad(en). Animatie van 12FLY was correct en gemotiveerd. Leuk complex maar was te nieuw toen wij er waren

El.
2-7-2005 Wat een ontzettend leuk appartement! Het uitgaansgebied ligt op loopafstand, het strand is iets verder.
Zwembad is super, poolbar is 24u open. Zeer goede service, vriendelijk personeel. Uitgebreide menukaart als je bij het app wilt eten (ook voor het ontbijt!).
Ga zeker een keertje iets eten bij Alex van My Fair net iets boven de Square bij het klooster.

Irma
18-1-2005 Op zich leuke appartementen met twee leuke zwembaden. Wij waren er eind juni, dus was het nog relatief rustig. Aan het einde van onze vakantie moest je echter al voor tien uur bij het zwembad zijn om een plaatsje te kunnen bemachtigen.
Ook het grote aantal Engelse jongeren was minder geslaagd.
De appartementen liggen redelijk dicht bij het centrum en het strand, maar niet in de grote drukte. Dat was ideaal.
Maar de schoonmaak was ronduit slecht (als wij er niet waren werd er gewoon niet schoongemaakt en werden de toiletemmertjes ook niet geleegd, terwijl het toiletpapier niet doorgespoeld mag worden....)Bovendien hadden ze één keer de kamerdeur niet dichtgedaan. Gelukkig was er niets gestolen! De receptie reageerde hier nogal lauw op.