Appartement So Nice*** in Ayia Napa Cyprus beoordelingen 7.3 | Zoover

Appartement So Nice*** Ayia Napa

Beoordelingen Appartement So Nice***

103 Nissi Ave., 5330, Ayia Napa
Appartement So Nice scoort een 7,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement So Nice***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement So Nice*** in Ayia Napa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement So Nice*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Appartement So Nice*** met andere accommodaties in Ayia Napa.

3 beoordelingen over So Nice***

6,5
met partner, Sept. 2007
Stephanie Driessen
24-1-2008 Wij zijn hier afgelopen jaar geweest, was een leuke en ontspanne vakantie. Het is direct aan het strand gelegen wat voor ons een vereisde was, we gaan nl graag en veel naar het strand. Verder is het er rustig dus we zijn helemaal tot rust gekomen! Een aanrader voor de standliefhebber en de rustzoeker dus!

Carolina
29-8-2006 So Nice Beach resort is een klein gezellig resort dat een hele mooie tuin heeft en een geweldig schoon en groot zwembad. Het resort ligt pal aan het strand. De studio is gezellig en beschikt over alles. Het personeel is erg aardig en behulpzaam en het eten in het poolrestaurant is prima. Naar Ayia Napa centre moet echter wel een bus of taxi worden genomen.
Wij hebben echt een hele leuke vakantie gehad! Een aanrader!

Familie, Juli 2006
L.J. Dobbelaer
8-8-2006 Hotel ligt erg afgelegen. De appartementen zijn erg klein en armoedig. Het zwembad en het strand zijn wel erg geslaagd. Alleen was het zwembadwater niet echt schoon. De annimatie was zeer magertjes, zeker voor de kinderer was er erg weinig te doen. Het eten was erg duur en slecht. Gezien reissom die voor deze accomodatie betaald is al met al een onvoldoende.