11-10-2011
Leuke appartementen, we hadden een erg royaal balkon, groter dan de buren om ons heen. De bedbanken in de woonkamer waren vrij hard, maar die van de slaapkamer waren oke.
Er werd dagelijks schoongemaakt en bijna elke dag kregen we schone handdoeken.
De tweede en derde avond hadden we last van lawaai, de buren stonden buiten, dat klonk net of ze IN onze kamer stonden. Het waren Engelsen, die staan erom bekend in Cyprus. We hebben er later geen last meer van gehad.
Zwembad was prima, naar het centrum toe lopen was 10 minuten ongeveer, de eerste restaurantjes en winkeltjes vind je op 5 minuten.
Je kunt goed op stap in Agia Napa, het bruist er vanaf.
De restaurants verschillen erg van elkaar, maar niet echte topkwaliteit.
Elke dag bloody hot, maar geen wolkje aan de lucht :) mooie stranden zijn een eindje lopen.
Eten en drinken zijn dezelfde prijs als in NL, supermarkten zijn erg duur! (potje Jam: 2,50 Pasta: 3,00 )
14-6-2011
Goed hotel, leuk met laagbouw en geklsurde huisjes.groot balkon.Goede ligging, net buiten het centrum en toch goed aan te lopen(15min)
ligigng gelijk aan de zee, wel een klein stukje naar rechts lopen om bij een strand uit te komen.
personeel een beetje stug.
kamers in orde, met airco, klein 2pits gasstelletje, verder alles aanwezig, bedden slapen goed,kussens wel wat dun.
binnezwembad, fitness en sauna aanwezig.
ontbijt uitgebreid van cake tot fruit en van worst tot jam.en ja ok engels ontbijt.
Wifi aanwezig!
Het hotel ligt in een groene tuin, prachtige bloemen en planten.
26-7-2010
Het is niet slecht, maar ook niet goed. Gasten: vooral jonge russen en engelsen (rumoerige)
De indeling is gedateerd, de schoonmaak is zeer matig, de bedden slecht. Het zwembad is groot en mooi, voldoende ligbedden, vlak aan de kust, maar voor een zandstrand (Nissi of achter de haven) moet er toch een half uur gelopen worden.
Wij hebben er niet gegeten, het restaurant zag er niet al te gezellig uit. Het centrum is 30 minuten lopen, maar via de grote weg loop je al snel langs winkeltjes en restaurants. Veel uitgaansmogelijkheden in het centrum. Wij vonden slecht twee restautrant met een Griekse uitstraling. Wij zijn andere griekse eilanden gewend, waar service, vriendelijkheid, schoonheid en eten op een beter niveau lagen. Liever weer terug naar het echte Griekse leven. Wie er sec heen gaat voor het uitgaansleven zal er een prima vakantie beleven.