Hotel Nestor*** in Ayia Napa Cyprus beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.994 bezoekers online
Home > Cyprus > Famagusta > Ayia Napa > Hotel Nestor***

Beoordelingen Hotel Nestor***

30 januari 2012

5,1
Hotel Nestor*** Ayia Napa

Hotel Nestor scoort een 7,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Nestor***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Nestor*** in Ayia Napa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Nestor*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Nestor*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Hotel Nestor*** met andere accommodaties in Ayia Napa.

19 beoordelingen over Nestor***

met partner, Okt. 2010
Supergoed
Ruud
20-10-2010 Goed hotel ondanks 3 sterren. Zou je niet zeggen. Supermooi groot zwembad om baantjes te trekken. Hotel ligt midden in centrum. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid en alles wordt van begin tot einde telkens aangevuld of je nu om 07.00 of om 09.30 uur komt ontbijten. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Veelal Engelsen, Russen (niet vervelend, maar netjes en rustig) en Scandinavische toeristen, wij waren de enige Nederlanders in het hotel (heerlijk, je voelt je echt in het buitenland). Voor evt. kleine kinderen niet echt aan te raden. Aya Napa is sowieso prettige plaats, weinig Nederlanders. Wil je landgenoten overal tegenkomen moet je naar Paphos of Limassol.

met partner, Apr. 2009
Goed en mooi hotel
Twan
7-5-2009 Nestor is een goed hotel waar bijna niets op aan te merken is , wij zijn van 28april tot 5 mei geweest 2009.
het onbijt is er goed genoeg.
er is veel gemoderniseerd de laatste tijd. alleen nieuwe matrassen zou geen overbodige luxe zijn, maar alles was wel super schoon en hyginisch.

Dicht bij de haven en de leuke restaurantjes.
engelse pubs gewoon links laten liggen.
probeer vooral moo moo eens goed eten voor weinig geld.
denk wel in hoogseizoen meer voor uitgaande jongeren , in mei vakantie perfect voor mensen die niet zo van uitgaan houden maar wel van leuke tavernen.(terrasjes)

wij vonden ayia napa zeker niet duurder dan nederland. wij waren met voor en hoofdgerecht en een drankje. 25 a 35 euro kwijt.

als je wat history wil zien zeker een auto huren (vanuit nederland ivm perf dekking)

aan het eind van het strand richting kaap greko , mooie zee grotten ..

sarah en senne
23-2-2008 Hoi Hoi,

Wij zijn hier in de zomervakantie van 2007 op vakantie geweest.
Het hotel is echt goed te doen. Lekker op loopafstand van de clubs, strand, stad en goede restaurantjes. Er zijn vriendelijke medewerkers in het hotel en ook in Ayia Napa zelf zijn het behulpzame mensen. De kamers zijn ruim, goed onderhouden en kindvriendelijk. De schoonmaak is ook prima.
Wij zijn zelf 2 jongeren, maar we hebben wel gezien dat er veel aandacht besteed werd aan de kinderen. Het eten is goed. In de omgeving kun je ook erg lekker eten!
Vele leuke dagtochten die je niet kan missen, vooral als je de geschiedenis van Cyprus wilt ontdekken.

Voor de jongeren:
Uitgaan = Geweldig = Nieuwste Ibiza
Bij de ene club betaal je 1 cocktail, krijgt de 2e gratis + 4 gratis shotjes naar keuze. Happy hours, elke cocktail €1.50. Goedkoop voor je portemonnee!

Groetjes, sarah en senne

Monique
12-1-2008 Prachtig hotel met geweldige service, heel goed gelegen ook!

J. Derikx
28-10-2005 Wij waren hier een weekje laatst mei. Het hotel ligt aan de voorkant aan een drukke weg. Wij sliepen met airco aan 's nachts (niet fijn). Verder is het hotel prima, goed verzorgd. De ligging is super, net uit het centrum. Het eten is prima, iedere dag ander aanbod en genoeg variatie. Het zwembad is heerlijk rustig gelegen. Wij hadden het naar onze zin. Ons viel tegen dat op iedere hoek van de straat een pub met karaoke is en het stikt van de Engelsen, waarvan we overigens geen last hadden! Doch na een week hebben wij het gehad, en da's ook genoeg ook! Het is er wel erg duur!

Brigitte en Leo
22-10-2005 21 okt Net terug van dit hotel. Wij werden overgeplaatst naar Nestor ivm overboeking van hotel Limanaki. Nestor is een mooi en goed hotel. Kamers zijn groot en worden zeer goed schoongemaakt,één van de bedden was zeer slecht. Zwembad was mooi maar koud, Eten was goed. Het personeel (receptie) waren niet al te vriendelijk.
In deze periode is er weinig meer te beleven in het plaatsje zelf.

Fiona
4-10-2005 Wij zijn in aug 1 week geweest en we waren blij dat we weer weg mochten.Eten in het hotel was vreselijk.Alleen ontbijt was redelijk.Personeel,vrijwel allemaal uit Rusland,was niet vriendelijk.In nederland zijn dezelfde restaurants en café's te vinden.Volgende keer dus maar weer naar Limassol: vriendelijke mensen(nog de echte cyprioten)en lekker grieks eten.Het strand was super!

laurenz&marije
22-9-2005 Nestor is een redelijk groot hotel, alles ziet er keurig netjes uit. Prima ligging t.o.v. kroegen, winkel en haven. Niet iets voor rustzoekers (in de zomer). De kamers waren schoon en ruim. Je kan het beste de kamers met poolview of side pool view nemen (=iets duurder), anders loop je het risico net als ons om boven de keuken te belanden. Het personeel doet zijn werk prima, maar verder niet erg vriendelijk. Het zwembad is groot en schoon. De lift heeft kuren. Het eten vonden wij voor een 3 sterren hotel prima in orde.

DHR baas
20-9-2005 Wij zijn er in augustus 2 weekjes geweest we hadden all inclusive maar dat stelt in dit hotel niet zoveel voor NIET doen DUS!!!je kon er beperkt gebruik maken anders dan je belooft was! voor de rest hebben we ons er prima vermaakt alleen jammer dat de liften 3 keer in de week stuk waren en dat je naar 4 hoog kon lopen..ook een auto huren via Touroperator niet doen je wordt genaaid door een of andere verhuurder die je teveel voor je brandstof laat betalen je moet voor uit betalen!! eiland is erg leuk maar alles is erg duur 2 keer zo duur als in nederland.. al met al geweldige vakantie gehad maar een vermogen kwijt had net zo goed naar aruba gekund..

Simone
1-9-2005 Eten niet gevarrieerd !! vb. Elke dag pasta maar dan in een ander vormpje. Weinig keus aan eten en lauw. We zijn 2 weken geweest maar ik heb geen 1 dag gehad dat het eten echt heet was en dat vind ik zeer zonde. Je kon maar kiezen uit 1 soort soep en bij het ontbijt leek het net of het brood van 2 dagen gelden was. De ligging is wel goed het licht dicht bij het strand en het centrum dat is wel fijn want de taxi's zijn erg duur. Ik vond de medewerkers van het hotel ook niet echt klantvriendelijk. Kortaf en niet even de tijd nemen voor een praatje. De airco is naar 2 hete nachten eindelijk gerepareerd dus hier waren ze ook niet echt snel mee en je moest er meerdere malen per dag zelf achteraan gaan. De kamer was echter netjes en schoon dus deze was goed !

6,1