Aparthotel Euronapa*** in Ayia Napa Cyprus beoordelingen 6.0 | Zoover

5,5
3,5
5,6

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Euronapa***

J. Kennedy Str. 6, 5340, Ayia Napa
Aparthotel Euronapa scoort een 6,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Euronapa***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Euronapa*** in Ayia Napa, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Aparthotel Euronapa*** met andere accommodaties in Ayia Napa.

13 beoordelingen over Euronapa***

6,2
5,7
3,4
5,8
met partner, Sept. 2008
"Klant onvriendelijk"
B. Huisman
6-10-2008 Personeel aan de receptie is onvriendelijk.
Na aangeven van klachten werd er niet gereageerd op de klacht dat de airco niet goed werkte waarvoor we wel moesten betalen.
In het zwembad werd erg veel chloor geruikt wat veel irritatie gaf aan je ogen. De indruk van het zwembad is erg verouderd(ligbedden en kussens kapt)
Het ontbreken van een hostes tijdens de terug vlucht.

Familie, Aug. 2008
"SLECHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
fam kl
17-8-2008 een appartement om af te raden voor mensen met kleine kinderen.
voor de jeugd met weinig eisen of om sávonds na het stappen te crashen is het redelijk.
appartementen zijn van binnen slecht onderhouden absoluut niet schoon de airco waarvoor bijbetaald moet worden is te licht om het appartement koel te houden.het zwembad is oud en vies en er is bij het appartement niks tot weinig te doen.
kortom voor mijn gezin met kinderen was dit eens maar NOOIT meer

Familie
Chantal
14-7-2008 In mei 2008 zijn wij in Euronapa geweest. De inrichting is vrij sober, niet erg schoon en het appartement was erg gehorig (terwijl er maar een handjevol mensen in het complex waren. Personeel was wel vriendelijk maar we hadden lekkage in de badkamer, maar na enkele malen vragen of er iemand kon komen kijken gebeurde er niets en bleef het lekken. Het zwembad was heerlijk rustig, maar dat kwam omdat er maar weinig mensen in het complex waren. Het speeltuintje is er niet (meer). De tennisbaan was afbraak. Bijna geen nederlanders. Wel scandinaviers en russen. Ligging is prima t.o.v. centrum en strand. Leuke strandjes op loopafstand. Ik ben bang dat het complex in het hoogseizoen heel erg lawaaiig is en het zwembad en strandjes bomvol. Voor ons geen 2e keer Euronapa.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Euronapa*** bij:

met partner, Juli 2008
"Dit niet meer"
bakker
7-8-2008 Accomodatie is geheel ingericht op jongeren. Wij zijn niet goed geinformeerd/voorgelicht over de hoeveelheid jongeren en over de plaats ayia napa.
Luidruchtige accomodatie.

Vakantiegangers
17-6-2008 Prima apartement, Wel verouderd. Goed gelegen. Ruime kamers. Personeel is vriendelijk.

met partner, Mei 2008
Henk van Balen
20-5-2008 Ben hier in Mei 2008 veertien dagen geweest leuk complex i.v.m. prijs kwaliteit verhouding,de appartementen zijn aan de buitenkant op geknapt en binnen ziet het er ook goed uit.
De badkamers worden in de winter 2008-2009 gerenoveerd dat is ook nodig ,wel altijd warm .water dat laat in Griekenland nog al eens te wensen over.
Wij gingen meestal naar het strand bij Blue Village waar je ook van het zwembad en douche en restaurant kunt benutten en ook cash kan betalen.
Eten is super en goedkoop bij Moo Moo,de straat uit bij het appartement en links af bij de Alphabank na een paar honderd meter aan de rechterkant.
Verder de minimarkt tegen over de straat van de appartementen is goed en stukken goedkoper dan op de hoek van de straat,bakker Eurobakker heeft goed brood.p.s. Blue village vind je naar het pad langs de zee lopen en dan 10 minuten naar rechts lopen.

M&R
8-8-2007 Euronapa is een prima app! De ligging is perfect voor diegene die houden van een beetje lopen en dan telkens ergens anders lekker eten! Het zwembad is groot, met bar en ligbedden etc. Water is lauw, maar dat krijg je met die temp! Kamers zijn ruim en netjes ingericht, heel schoon en heel belangrijk een goede douche!! incl warm water! Wel weinig nederlanders, maar leuk app!!

met partner, Juli 2007
"Aanvulling eerder bericht(was niet compleet)"
Bakker
18-8-2008 Voor jongeren die willen stappen is dit een prima plek en een goed appartementencomplex. De airco vonden wij voldoende werken. Ook het personeel dat er werkt was over het algemeen vriendelijk. Zoals in voorgaande berichten te lezen is, kun je beter niet naar het winkeltje vlak naast het complex gaan maar naar die die erachter ligt. (goedkoper, bij zwembad de straat over)
De mensen in ayia napa en cyprus zijn vriendelijk en behuplzaam.
Zelf een auto huren is erg leuk om te doen, en het linkd rijden went echt!! Valt hardstikke mee!
Weinig bezienswaardigheden, voornamelijk kerken. Wel is het roodosgebergte erg mooi! Hier kan je ook makkelijk zelf met de auto rijden.
De jeepsafari is ook echt een aanrader, leuk om mee weg te gaan.
In de bar street weet je niet wat je meemaakt, zoveel discotheken! Maar het is ook erg gezellig en trendy in liquid, zit tegenover het plein.
Voor ons geen aanrader in ayia napa. Het is meer voor jongeren, die willen feesten. Cyprus zelf wel erg mooi!

met vrienden, Juli 2007
diane
6-8-2007 Ik kom net terug uit Cyprus, dit appartement is absoluut een appartement voor jongeren. De eerste indruk was goed, het appartement ziet er van de buitenkant netjes uit... jammer dat de binnenkant erg tegenviel, overal ongedierte en erg smerig! Ook word je bij de receptie niet erg vriendlijk te woord gestaan. Verder heb je in dit appartement airco tegen betaling, deze airco is alleen in de slaapkamer.. in de woonkamer ga je dus letterlijk dood van de hitte!
Verder is de vakantie in het plaatje ayia napa erg goed bevallen! Met dus een tegenvallend appartement...

met partner, Okt. 2006
Van Mourik
11-10-2006 Basic inrichting maar daardoor zeker niet minder.
Wij hadden een 1kamer appartement met zijdelings uitzicht op zee. Electriciteit werkt middels een key welke aan je sleutelbos zit. Deze steek je in de muur en vervolgens heb je licht, en electra voor koelkast en fornuis. Ligging is perfect. dichtbij centrum, ongeveer 400 meter lopen. Ongeveer 600 meter van een perfect strand met perfecte eet en watersportmogelijkheden. Accomodatie beschikt verder over een redelijk groot zwembad met poolbar. ligbedjes gratis. Voor het app. is een supermarkt. Reken niet op heel veel bestek en keukengerei want dit is niet voorradig. Wij hebben een auto gehuurd en 3 dagen rondgereden. Links rijden valt tegen!! en volgende keer geen auto meer. Naast Ayia Napa, op ongeveer 5 km van accomodatie ligt een dorpje Ayia Tekla met een prachtig strand!! net zoals in een film. Zee is overal kristalhelder en lekker warm! Het weer was fantastisch! Ontzettend veel disco's, bars, restaurants, live muziek enz. Kortom top