Hotel Bella Napa Bay*** in Ayia Napa Cyprus beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Bella Napa Bay*** Ayia Napa

Beoordelingen Hotel Bella Napa Bay***

P.O.Box 30192, CY5341, Ayia Napa
Hotel Bella Napa Bay scoort een 7,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bella Napa Bay***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bella Napa Bay*** in Ayia Napa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Bella Napa Bay*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Hotel Bella Napa Bay*** met andere accommodaties in Ayia Napa.

3 beoordelingen over Bella Napa Bay***

6,7
Ilse
2-7-2005 We zijn net terug van Cyprus een last minute voor 199 euro. We waren overboekt en kwamen in Bella Nappa. Een mooi hotel en een heerlijk zwembad. Stand is dichtbij en ook mooi. Verder is het een 15 minuten lopen naar het centrum, maar is goed te doen. Eten is middelmatig, maar er zijn genoeg restaurantjes in de buurt. Al om al een heerlijke vakantie gehad.

karel
1-7-2005 In dit hotel terecht gekomen door een overboeking. Echter een prima hotel, wij hadden een mooie ruime kamer met airco en prachtig uitzicht op en baai.
Eten was middelmatig maar in de omgeving genoeg eethuisjes. Strand was heerlijk met diverse watersporten. Hotel ligt wel uit het centrum,maar is wel te wandelen.

met partner, Juni 2005
"Erg leuk gehad!"
Rianne
10-11-2009 Door een overboeking(wat daar denk ik heel normaal is) zijn we in het Bella Napa terecht gekomen!We werden eerst aan de achterkant geplaatst met uitzicht op de containers.Terug naar de balie en toen kregen we een kamer met zeezicht.Moesten wel iets bijbetalen maar was zeker de moeite waard.Practig uitzicht!
Alles is goed te belopen en leuk haventje in de buurt.Lekkere eettentjes..(ook aan het strandje voor het hotel)
Al met al..wij komen zeker nog een keer terug!