Hotel Alion Beach***** in Ayia Napa Cyprus beoordelingen 9.8 | Zoover

De caves 250m naast het hotel

Beoordelingen Hotel Alion Beach*****

Kryo Nerou Avenue, 5343, Ayia Napa
Hotel Alion Beach scoort een 9,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alion Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alion Beach***** in Ayia Napa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Alion Beach***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Alion Beach***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Hotel Alion Beach***** met andere accommodaties in Ayia Napa.

2 beoordelingen over Alion Beach*****

zakelijk, Mrt. 2007
Wilco Snel
26-6-2007 Fraai gelegen hotel in rustig gelegen omgeving in de richting van kaap Greco, direct aan het zandstrand, mooi eigen zwembad met overal ligstoelen. Ruime kamers met zitje en ter verwelkoming een fles wijn en vers fruit, afgeschermd balkon geen inkijk. Zeer uitgebreid buffet ontbijt en alle uitgebreide diners in "thema" buffetvorm, echter niet elke dag tijdens onze aanwezigheid (maart). De kinderspeelplaats is klein maar de animatie in het hoogseizoen kennen we niet. In een gedeelte van de kamers op de 5e verdieping zijn de generatoren op het dak duidelijk en storend hoorbaar. Wij zijn daarom verhuisd van de 5e naar de 3e verdieping. Als men buiten het hotel wil dineren vraag het balie personeel naar de goede restaurants in de centrum van Agia Napa. Wij hebben zeer goed gegeten bij Napa Taverne.

Danica
9-8-2005 Wij zijn er geweest in juli 2005. Het is een super mooi hotel met een mooi zwembad en een mooi strand met kristal helder fel blauw water. De service in het hotel is harstikke goed en het centrum is op loopafstand. Het eten is er ook harstikke goed bij het ontbijt staat er vanalles van champagne tot water en van yoghurt tot gebakken spek. Het avond eten is ook hartstikke goed maar als je met kleine kinderen zit is het wat minder omdat er wat meer exclusievere dingen op het menu staan. De kamers zijn mooi en schoon en het personeel is hartstikke vriendelijk. Het hotel is een aanrader maar ik zou niet terug gaan naar cyprus dat heb ik nu wel gezien, maar voor één keer is het zeker leuk om te doen.