Hotel Adams Beach***** in Ayia Napa Cyprus beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.890 bezoekers online
Home > Cyprus > Famagusta > Ayia Napa > Hotel Adams Beach*****

Beoordelingen Hotel Adams Beach*****

10 februari 2012

6,5
6,6
Hotel Adams Beach***** Ayia Napa

Hotel Adams Beach scoort een 7,9 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Adams Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Adams Beach***** in Ayia Napa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Hotel Adams Beach***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Adams Beach***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cyprus. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Famagusta. Vergelijk Hotel Adams Beach***** met andere accommodaties in Ayia Napa.

34 beoordelingen over Adams Beach*****

met jonge kinderen, Okt. 2011
Prachtige ligging aan de zee
Fam. Van Roosmalen
30-10-2011 Met 5 personen op 1 kamer, ruime kamer en badkamer, goede bedden, goed ontbijt smorgens, s'avonds vaak het vlees te koud verder wel goed eten, vermaak voor kinderen onder de 10 jaar, omgeving helaas niet mooi, maar bij het hotel is alles aanwezig, een super vakantie gehad ,was de laatste week van het seizoen , hotel gaat nu dicht tijdens de winter, voor ons een zeer geslaagde vakantie met alle comfort die je kan wensen.

Goed voor 3 sterren geen 5 sterren hotel.
Van Splunter
14-10-2010 Wij zijn net terug uit dit hotel met 2 volwassenen.De prijs/kwaliteit klopt niet, je moet echt overal extra voor betalen 10 euro voor de safe, 5 euro per uur voor langzaam internet enz. De kamers zijn matig wij hadden gelukkig een superior room geboekt,dat ging nog, maar er staat geen normaal 2 persoonsbed in, de matrassen zijn loeihard. De douche en bad erg klein. Wij hadden een kapotte douche slang, te kort en omgeknikt met scheur, waardoor er een minimaal straaltje uit de kraan kwam. Dit hebben wij de eerste week elke dag aangegeven en het daarna maar opgegeven. Ook hadden wij grote vieze zwarte krekels in de kamer nadat wij er 8 hadden gevangen en nachten nauwelijks hadden geslapen van de herrie van die beesten werd er pas wat aan gedaan. Personeel erg vriendelijk!Eten goed maar soms lange rijen voordat je het restaurant in kan. Dit hotel heeft ook veel last van ascociale russen!

met partner, Sept. 2010
Geen 5 sterren waard, goed hotel voor 3 sterren.
van Splunter
14-10-2010 Heel vriendelijk personeel! Kleine kamers, wij hadden superior room maar klein, kleine bedden loeiharde matrassen. Kleine douche/bad, we hadden kapotte doucheslang, vele malen aangegeven niets aan gedaan. Vieze grote krekels in de kamer daardoor veel nachtelijke herrie. Nadat we er 8 hadden gevangen kregen we eindelijk een spuitbus. Eten goed, maar soms lange rijen voordat je restaurant in kan. Veel overlast van russen. Niet genoeg plaats bij strand en zwembad, we moesten dagelijks om 7.30 gaan reserveren en dan was al meer dan de helft gereserveerd! prijs kwaliteit niet goed, veel extra kosten: 10 euro per week voor de safe/ 5 euro voor een uurtje traag internet enz. Kamers voor het oog schoon maar zeker niet goed schoongemaakt.

met partner, Aug. 2010
Mooi groot complex met mooi uitzicht op zee.
Maaike
12-9-2010 Zijn er met zijn tweeën voor 11 dagen geweest begin september. Mooi complex. Ondanks dat alle kamers volgeboekt waren genoeg plaats aan het zwembad en privéstrand. Privéstrand echter niet zo mooi als Nissi-beach, wat direct naast het complex ligt. Nissi-beach is wel erg gericht op jongeren en de harde muziek kun je soms horen als je aan het zwembad ligt. Leuk animatieteam voor jong en oud. Heel de dag door diverse spellen en activiteiten. De kamers zien er goed en schoon uit. Jammer dat ze zo gehorig zijn.
Met bus (bushalte direct voor de deur) kun je voor € 1 naar het centrum (4 km van hotel, circa 10 minuten).

In directe omgeving van hotel zijn bovendien ook genoeg restaurantjes. Ayia Napa is overigens erg georienteerd op Engelsen. Genoeg leuke eetgelegenheden, ook aan haventje. Je kunt een drie-gangendiner krijgen voor circa € 15.

Not a 5 star hotel, but good 3+ star hotel.
Michelle
27-7-2010 Good quit location, just 5 minutes away from town by bus for 1 euro (don't take taxi). Buses are sometimes with air-conditioning, but without it, it is also doable. Clean rooms. Sea front view is terrific.

Old rooms and you'll have to pay 10 euro's a day for using the minibar as a fridge. Crowded pool, no beds available after 10 am. Fitness room not state of the art and dusty. Breakfast was good, but after 5 days boring. Juices contain too much sugar and water. Don't take the All inclusive deal. There are so many restaurants nearby for good price/quality. The hotel has its own private beach, which isn't child friendly nor very safe to swim because of the many rocks. On the Nissi beach, which is just a 2 minutes walk from the hotel, you'll have to bring your own towels. The Nissi beach is very beautiful, but too crowded after 10 am.

met partner, Juni 2010
Zeer net hotel
Saskia
7-7-2010 Wij zijn net terug uit Cyprus en hebben het erg naar ons zin gehad in Adams Beach Hotel. Het is een groot complex met een mooi zwembad, ook voor de kids. De kamers zijn wat aan de kleine kant maar wel netjes en schoon, je slaapt er alleen maar. Het hele resort wordt goed onderhouden en de mensen zijn erg vriendelijk. Het ontbijt is redelijk maar geen 5* waard. Het strand bij het hotel is niks, erg veel rotsen op het strand en in het water. Naast het hotel ligt Nissi Bay Beach, hier is het strand wel te doen maar erg veel jonge lui, druk en wordt niet schoongemaakt dus op zondagochtend hoef je hier niet te zijn. "zien en gezien woren". Het centrum ligt 20 min. lopen van het hotel vandaan of met de taxi voor €8,- maar dan heb je ook wat! Erg leuk centrum voor jong en oud en het eten is hier perfect voor een leuke prijs. Het drinken is wel wat duur, €4,- voor koffie en cola. Wij gaan zeker nog eens terug naar dit eiland, we hebben ons heel goed vermaakt hier.

met partner, Juni 2010
Heerlijk relaxen, genoeg eten, prima voor een week
Bianca
19-6-2010 Het is een groot, maar rustig hotel, de kamers zijn netjes, van alle gemakken voorzien. Het hotel heeft een aantal zwembaden, voor kinderen en volwassen erg fijn. Wat fijn is dat je kunt kiezen, of op een strandbed liggen op het strand, het gras of bij het zwembad. Het hotel heeft een mooie ligging tov de zee en ligt naast het populaire Nissi-strand met watersportfaciliteiten. Ook zit het hotel aan het einde van de winkel/restaurantstraat. Maar dit is prima, je kunt savonds naar de restaurantjes lopen. Vanad Ayia Napa is het ver gelegen (2 a 5 km), maar je kunt voor 1,50 euro met de bus. De entertainment qua sport is ook leuk, je kunt heel de dag bezig zijn. Goed verzorgt. Aardig personeel. Het ontbijt bestaat uit een groot assortiment. Met het avondeten hebben wij geen ervaring.Voor een 5 sterrenhotel had het luxer gemogen, bijv. meer bediening bij de strandbedden. Een klein minpuntje is de harde muziek vanuit de bar overdag op Nissi-beach.

met partner, Mei 2010
Nooit meer
Lievens
5-6-2010 Wij hadden een zeezicht kamer in Adams Beach hotel,tegenover het hotel is de NIssi Beach Bar,waar de hele middag harde heavy metal muziek gedraaid wordt.Als je een rustig hotel zoekt, moet je niet naar dit hotel gaan

met partner, Mei 2010
Prima hotel
Anita
2-6-2010 Hotel was erg goed, personeel erg vriendelijk.
Kamers een beetje klein, maar ja..
Prachtige zwembaden en heerlijk strand.

met jonge kinderen
Wij hebben genoten!
amber
25-7-2009 Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad! De ligging van het hotel is in mijn ogen perfect! (niet al te dicht bij het uitgaansleven) Cyprus is erg duur maar dat weet je van te voren.. Tip: ga ook eens een dagje naar het waterpretpark in de buurt!

6,5
6,4