99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 3.726 bezoekers online
Home > Europa > Cyprus > Paphos (Pafos) > Aparthotel Paphos Gardens***

Beoordelingen Paphos Gardens***

18 maart 2010

Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Paphos Gardens***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Paphos Gardens*** in Paphos (Pafos), geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Paphos Gardens*** bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

97 beoordelingen van Paphos Gardens***

NL (97)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Zakenreis (1)
Met partner (35)
Fam. met oudere kinderen (2)
Fam. met jonge kinderen (5)
Vrienden (4)
Groepsreis (1)
Alleen reizend (4)
Met partner, Nov. 2009 warry0001, 25-12-2009
gemoedelijk en gezellig
op de kamer was tot onze spijt en verbazing geen koelkastje aanwezig. De werking van de douche was niet geweldig, te vaak wisselig in temperatuur. Een melding van een kapotte lamp werd door het personeel terzijde geschoven.

Met partner, onbekend E.T., 1-11-2009
Algemene indruk
Een fijne plek om te genieten van Cyprus
Net Terug van Cyprus en Paphos Gardens
Het app. in Jasime was keurig met goede bedden, de keuken was voorzien van watetkoker en magnetron.
De schoonmaak was minder,we kwamen op vrijdag aan en mooesten di.vragen om schoonmaak en nw handdoeken,wo was een feestdag en was er géén schoonmaak.
Dit vonden wij een minpunt,de rest was oké. en vooral de ligging was prima, je had geen auto nodig te voet alles bereikbaar en ook een goede busverbinding.

Met partner, Okt. 2009 E.T., 1-11-2009
Genieten van Cyprus
Het was genieten in Paphos Gardens, mooie appartementen, mooie tuin,2 zwembaden, en alles op loop afstand.
Er was één minpuntje en dat was de schoonmaak, na 3 dagen was er niet schoon gemaakt en moesten we er om vragen, ze kwamen onmiddelijk, volgende dag werd er weer niet schoongemaakt, dus......
Dit hadden wij nog nooit mee gemaakt en is zeker geen pluspunt.
Het ontbijt was goed verzorgd,een beetje vroeg van 7.00u tot 9.00u.
Voor ons het het een uurtje langer gemogen.
Zeker een aanrader

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Johan Griekspoor, 1-11-2009
ruim maar sober
appartementen sober ongericht, slechte bedden, inventaris onvoldoende b.v. te weinig terrasstoelen te kort aan servies geen mogelijkheis om koffie of thee te zetten.
Wel schoon vodoende

Met partner, onbekend Henk en Anneke de Hoop , 31-10-2009
Topper
We hebben het erg naar onze zin gehad.
We hadden een leuk appartement was pas gerenoveerd.We zaten in het narcissen gedeelte.Erg vriendelijke bediening vooral bij de lunch en het diner.Veel nederlanderse en engelse toeristen.Het eten was prima we hadden All Inclusive.We gaan vast en zeker nog een keertje terug

Met partner, Okt. 2009 Henk de Hoop , 31-10-2009
geweldig
We hebben het erg naar onze zin gehad.Erg vriendelijke bediening vooral bij de lunch en het diner.We hadden een mooi appartement, we zaten in het narcissen gedeelte,was pas gerenoveerd.Veel nederlandse en Engelse toeristen.We gaan vast en zeker nog eens terug.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Karin, 29-10-2009
Algemene indruk
Paphos Gardens is zeer goed bevallen!
Herfstvakantie 2009 verbleven wij een week in Paphos Gardens in gebouw Jasmine. Het complex bestaat uit een hotel en diverse appartementen gebouwen. Er zijn 2 zwembaden, een groot zwembad met entertainment en muziek en een kleiner rustig zwembad. De appartementen zijn zeer ruim, modern en schoon. Geen last gehad van kakkerlakken. Mijn broer die in het appartement naast ons zat heeft één avond 3 kakkerlakken gehad, maar verder ook niet. Jasmine is rustig gelegen, dus je kunt er heerlijk slapen. In de woonkamer en beide slaapkamers is airco en dat hebben we wel nodig gehad! Naar het zwembad loop je in 2 minuten.
Lekker zwembad, groot met een restaurantterras en bediening van drankjes aan je ligbedje. Dus heerlijk relaxen.
Lekker eten deden we bij ZaZa, vlakbij Paphos Gardens en wil je goedkoop maar toch lekker dan kun je terecht bij Viva Cyprus, ietsje verder lopen.
Het eten in het hotel hebben we op een lunch na niet geprobeerd. We kregen om de dag schone handdoeken.

Met partner, Okt. 2009 MaschaG, 28-10-2009
Prima verblijf
We hadden een schoon en ruim studio appartement op de begane grond.
Geen kakkerlak gezien, wel mieren maar de schoonmaakster had een spuitbus achtergelaten.
Na melding lekkage binnen 10 minuten gerepareerd, prima service!
Ontbijtbuffet was ook prima, naast engels ontbijt ook 'normale' opties, staat dat het van 7 tot 9 is maar zeker tot 10 u mogelijk.
Kamer laatste dag bijgeboekt vanwege laat vertrek, heel fijn. Internet is aanwezig.

Heerlijk gegeten bij ZaZa (om de hoek, een van de beste restaurants van Paphos), veel beter dan bij Les Amis (mixed grill was 'wel done' oftewel droog) en bij de chinees Imperial (komen veel locals), Japanner Sakura, Indiaans Bombay en mexicaan Dos Pesos (tombs of the kings road). Prijzen zijn zoals in Nederland.

Ga wel op pad, huur een auto of doe excursies (zijn wel duur), anders wordt het een saaie vakantie.

Prima hotel (voor 3 sterren) op prima locatie (net uit de drukte en toch dichtbij) en in oktober heerlijk weer gehad.

Vrienden, onbekend Liesbeth Den Oude, 22-10-2009
Algemene indruk
Heerlijk genoten maar te kort
Heerlijk appartement met zeer ruim balkon.Vriendelijk personeel die hard moeten werken.We hadden via de reisorganisatie geregeld dat er een "survival"pakket in de koelkast stond want we zouden om 02.15 aankomen. Keurig geregeld.Brood, beleg en drinken.Alles met openbaar vervoer goed te doen.Kortom heerlijke dagen gehad en komen misschien nog een keertje terug in de lente.

Zakenreis, Dec. 2008 Wendy, 21-10-2009
Voor me werk geweest
Voor mijn werk ben ik naar Cyprus geweest. Het was in December 2008. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar het was super. In Paphos heb je wat winkeltjes. Ook kun je naar Kato Paphos gaan daar heb je een prachtig Archeologisch park, met mozaïkvloeren en andere bezienswaardigheden.

Als je naar Cyprus gaat, kun je het beste een auto huren en dan naar het Troodosgebergte rijden. In de bergen heb je nog hele authentieke dorpjes die je kan bezoeken. Het Troodosgebergte is vanzichzelf al heel erg mooi.

Ik ga zeker nog een keer weer terug naar Cyprus. Het is het bezoeken waard.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?