Beoordelingen Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort****

20 juni 2013

Van der Valk Kontiki Beach Resort****
Beoordelingen Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort****
Bapor Kibra, Willemstad
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort**** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort scoort een 7,8 uit 10, op basis van 225 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort**** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 221 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Curaçao. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Van der Valk Kontiki Beach Resort**** met andere accommodaties in Willemstad.

222 beoordelingen over Van der Valk Kontiki Beach Resort****

6,1
Juni 2013
"Geweldig resort!"
Melanie
10-6-2013 Het resort was top! De service was extreem goed.
Het restaurant Cabana Beach wat hierbij was aangesloten iets minder qua service. Hebben hier 3x gedineerd, waarvan we 2x niet met z'n drieën tegelijk konden eten, omdat ze niet tegelijk uitserveerden. Kwaliteit van het eten was daarentegen erg goed!
Guest Relations Manager C.Morsink, 13-6-2013
Eigenaar zegt:  Beste Terriet, veel dank voor het plaatsen van uw beoordeling. Wij zijn verheugd te lezen dat u de kwaliteit van service van Kontiki zeer op prijs stelt. Helaas lezen wij een aanmerking op het restaurant, deze zullen wij deze zeker doorspelen. Goed dat u de kwaliteit u dan wel weer zeer was bevallen. Nogmaals dank voor het plaatsen van een reactie en wij verwelkomen u graag nogmaals. Met vriendelijke groet, C. Morsink.

met partner, Apr. 2013
"Zeer goed hotel."
Vugts
29-5-2013 Wij zijn hier 6 dagen geweest en het is een zeer goed hotel. de kamers zijn heel mooi en groot. Er zijn zelfs een koelkast en waterkoker aanwezig.
De ligging is prachtig. Super mooi strand waar je heel mooi kan snorkelen vooral bij de rotsen. En dat water zo mooi helder. Wij komen zeker nog eens terug. Ook met de bus naar Willemstad is heel makkelijk. Je bent er zo, en Willemstad is ook fantastisch om rond te wandelen, vooral bij de pontjesbrug.
Guest Relations Manager C Morsink, 5-6-2013
Eigenaar zegt:  Beste familie Vugts, onze dank voor uw beoordeling van de vakantie bij Kontiki Beach Resort Curaçao. Dank voor uw complimenten aangaande de kamer facilitieiten en de ligging van het resort. Wij zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van uw vakantie. Wat zouden wij het leuk vinden u nog eens te mogen verwelkomen in het Kontiki Beach Resort Curaçao.

met partner, Apr. 2013
"Super vakantie"
MB
16-4-2013 De ligging is super. Je hebt veel keus uit verschillende restaurants en dichtbij uitgaansgelegenheden. Het resort is heel mooi, met verschillende zwembaden, veel groen, en goed onderhouden. Je verblijft is een kleinschalige huisjes waardoor je veel buiten bent en kunt genieten van het weer en de omgeving (ipv in een groot gebouw op een kleine balkon). Het is zeker aan te raden. Je voelt je erg prettig en veilig in het resort. Misschien iets minder geschikt voor kleine kinderen en oudere mensen.
Guest Relations Manager Coen Morsink, 1-5-2013
Eigenaar zegt:  Beste MB, erg fijn uw complimenten te lezen. Wij kunnen ons zeker schikken in uw woorden. Wij hopen u binnenkort nogmaals te mogen ontvangen in het Kontiki Beach Resort. Nogmaals dank en tot wederziens. Met vriendelijke groet, C. Morsink

met partner, Mrt. 2013
"Fijne plek"
Marjon reijnders
8-4-2013 Mooie kamers in een geweldige tuin.
Het eten bij cabana was echt goed,minpuntje vind ik de verwarring met de bedjes erg onduidelijk.
Personeel bij cabana erg vriendelijk maar idd weinig ervaring ,soms erg lachwekkend.

En mooi resort en beachclub maar er zijn qua organisatie nog wel wat punten om te verbeteren .
Guest Relations Manager Coen Morsink, 9-4-2013
Eigenaar zegt:  Beste Marjon, vriendelijk dank voor deze lovende woorden over het Kontiki Beach Resort. Wij zijn verheugd dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Natuurlijk is er ruimte voor verbetering en hier zijn wij dan ook elke dag mee bezig. Kontiki streeft ernaar iedere gast opnieuw te verassen. Nogmaals dank voor uw beoordeling en wij zien u graag terug in het Kontiki Beach Resort.

Mrt. 2013
"Leuk"
Maaike van der Meul...
16-3-2013 we vriendelijk ontvangen. Het inchecken ging vrij vlot. De kamers zijn ruim en hoog. Bedden liggen echt heel goed. Persoonlijk vond ik de kamer niet echt schoon, stof onder de bedden de badkamer had een urine lucht kwam omdat de toilet pot los zat. Halverwege de vakantie hebben we bij de balie gemeld dat de airco veel lawaai maakte als hij langer aan stond, er is iemand geweest maar probleem was niet verholpen. Wij hadden geen ontbijt dit was mogelijk bij Cabana Beach. Het personeel van Cabana Beach zijn voornamelijk studenten of afgestudeerden met totaal geen horeca ervaring dit merk je aan alles, ze doen wel hun best maar het is niet op mij overgekomen. Als je een iemand vraagt die je de drankjes komt brengen of je de rekening mag zeggen ze daar ben ik niet voor en lopen verder het zal niet in hun op komen om aan zijn of haar collega door te geven dat wij de rekening willen, laten service liggen en lopen ze omzet mis hier door.
Guest Relations Manager Coen Morsink, 4-4-2013
Eigenaar zegt:  Beste Maaike, vriendelijk dank voor uw vakantiebeoordeling op Zoover.nl. Wij zijn erg verheugd met de mooie woorden. Echter nemen wij ook notie van uw aanmerkingen. Tot verbazing lezen wij u opmerking betreffende de kamer. Wij gaan dit direct bespreken binnen onze organisatie. Daarbij zullen wij met Cabana Beach uw aanmerkingen bespreken. Dank voor deze positieve feedback. Wij streven ernaar iedere dag onze services te verbeteren en daarbij zijn uw opmerkingen van harte welkom. Nogmaals dank en wij zien u graag nog eens terug in het Kontiki Beach Resort Curaçao.

met partner, Mrt. 2013
"Dit echt nooit meer"
Bas de Zwart
5-4-2013 Ik ga gewoon de pijnlijke feiten opsommen. Ik heb nog 2 dagen door te brengen in dit ranzige oord en ik heb grote spijt van deze vakantie.
- Kakkerlakken in de douche.
- We hebben 3 verschillende kamers gehad voordat we enigszins zonder geluidsoverlast konden slapen wegens de vele feesten op het strand die tot 2.00 snachts KEIHARD doorgaan.
- Het personeel is vriendelijk, maar ze hebben simpelweg niets om mee te werken zo.
- Het schoonmaak personeel is lui. De kamers waren alle 3 ranzig, het stinkt naar plas en uitwerpselen. De stank is niet weg te krijgen.
- Nogmaals: Kakkerlakken die over mijn voeten lopen tijdens het douchen!
Ik raad iedereen boven de 20 jaar af om naar dit resort te gaan. Het is vies, er zijn 3 maal per week feesten die keihard doorgaan tot diep in de nacht. De huisjes zijn gehorig je hoort alles van boven en door zijmuren. We hebben inmiddels zo vaak geklaagd aan de balie dat eigenaar ons ter compensatie een gratis lunch heeft aangeboden.
Guest Relations Manager C. Morsink, 1-5-2013
Eigenaar zegt:  Beste meneer, helaas is uw vakantie door omstandigheden niet naar verwachting verlopen. Nadat we met u in gesprek zijn gegaan bleek dat u op zoek was naar stilte en om het resort heen zijn er inderdaad restaurants en strandclubs. Echter houden wij hier elke dag rekening mee en maken wij hier duidelijke afspraken over. Dit ten behoeve van onze gasten. Op weinig plekken is de stilte op Curaçao te garanderen daar het een leuk, bruisend en levendig eiland is. Wij zijn blij dat u tijdens uw verblijf de punten van verbetering al naar voren heeft gebracht aangaande ons resort en bij Cabana. Aan deze punten wordt nog steeds gewerkt. Dank voor het plaatsen van een beoordeling. Met vriendelijke groet,

met vrienden, Feb. 2013
"Mooi hotel"
G. Wirken
11-3-2013 Mooi hotel, alleen een minpuntje, zeer gehorige kamers.
Erg vriendelijk personeel.
Het ontbijt bij cabana-beach helemaal top.
Guest Relations Manager Coen Morsink, 4-4-2013
Eigenaar zegt:  Beste heer/mevrouw Wicken, ik wil u graag, namens het Kontiki team van harte danken voor uw beoordeling op Zoover.nl. Wij zijn zeer tevreden te horen dat u vakantie zoals gewenst is verlopen. Om op uw opmerking terug te komen, wij meten iedere avond het geluidsniveau en hebben duidelijke afspraken gemaakt met omringende horeca. Nogmaals dank voor uw beoordeling en wij zien u graag nogmaals terug in het Kontiki Beach Resort.

met partner, Feb. 2013
"Dit nooit meer"
Wilko Emmens
23-4-2013 Maximaal geluid, minimale nachtrust
Bediening in restaurant matig, zoals te laat met drankjes, verkeerd uitgeserveerd en afgekoeld alsnog op tafel, " wij warmen nog wel even op" .
Guest Relations Manager Coen Morsink, 1-5-2013
Eigenaar zegt:  Beste heer Emmens, helaas hebben wij niet uw geschikte hotel mogen zijn. Aangezien wij uw gewenste, optimale rust niet konden garanderen. Wij zullen uw aanmerkingen op het restaurant intern bespreken. Alsnog willen wij uw bedanken voor uw komst en zijn wij u graag nogmaals terug in het Kontiki Beach Resort. Met vriendelijke groet.

met partner, Feb. 2013
"Heerlijk hotel voor heerlijke vakantie"
nelenjacques
10-3-2013 Fijn kleinschalig hotel in prachtige tuin. Goed zwembad en ontbijt bij cabanabeach op t strand prima.
Guest Relations Manager Coen Morsink, 4-4-2013
Eigenaar zegt:  Beste Nelen, wij willen u bedanken voor deze beoordeling. Wij zijn verheugd te lezen dat uw vakantie bij Kontiki Beach Resort Curaçao volledig naar uw wens is geweest. Wij verwelkomen u graag opnieuw. Met vriendelijke groet

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Tropische parel"
jh.groenen
11-3-2013 Een prachtig resort, gezellige huisjes , Prima bedden , en een prachtige Tropische tuin. Ligging direct aan het strand. Goed ontbijt bij Cabana Beach.
Houd je van een gezellig strand , een hippe beach club met even zo hippe feesten is dit de place to be op Curacao.
Guest Relations Manager Coen Morsink, 4-4-2013
Eigenaar zegt:  Beste heer/mevrouw Groenen, hartelijk dank voor het plaatsen van uw vakantiebeoordeling. Wat fijn dat uw vakantie naar uw wens is verlopen. Wij zijn erg tevreden uw complimenten te lezen. Wij zien u graag terug in het Kontiki Beach Resort.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?