Beoordelingen Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)****

21 mei 2013

Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)****
Boulevard 78, Willemstad
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)**** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 614 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)**** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 616 vakantiefoto's van Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)**** vinden. Je kunt 8 video's van Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Curaçao. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)**** met andere accommodaties in Willemstad.

606 beoordelingen over Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino (vh. Breezes Resort)****

met vrienden, Apr. 2013
"Super hotel, ga hier zeker nog een keer heen"
Rob
19-5-2013 Een super mooi hotel op een hele mooie locatie.
Eten was perfect... je kon kiezen tussen 5 restaurants.. alle restaurants waren super. Het pieper systeem wat ze gebruiken is ook perfect.
Personeel was vriendelijk.

Ik heb hier een super vakantie gehad, en ga hier zeker weer heen

"Matig en verpauperd"
Marianne
21-3-2013 Eten zeer matig, buffet redelijk.
Geen service en klantonvriendelijk.
Verouderde badkamer.
Slechte zonnebedden.
Onbetrouwbaar personeel, ja zeggen en nee doen.
Lange wachttijden bij receptie voor een simpele vraag, arrogante behandeling en onvriendelijk.
Autohuur beperkt en achterlijk lang wachten in de rij.
Kortom, slechte service, lange wachttijden, verouderde faciliteiten en slecht eten.

"Topper"
tenc
24-3-2013 veel negativiteit gelezen ook op deze site maar mijn mening is dat het een super goed hotel is met vriendelijke bediening met daarbij alle dagen prachtig mooi weer het is zeker een aanrader om hier naar toe te gaan als je naar Curacao op vakantie wil

met partner, Mrt. 2013
"Gedateerd, maar schoon en fantastische locatie."
Maarten
17-3-2013 Wij zijn zonder kinderen een week in dit resort geweest. Bij binnenkomst werden we verrast door een mooi resort! Helaas was het gebouw waar wij sliepen zeer gedateerd. De hal was kaal en donker.
De kamer zelf was vervolgens wel weer lekker groot en schoon, helaas was de badkamer weer slecht afgewerkt en de douchekop hangt op 1,5 meter hoogte.
Maar goed, we zaten toch bijna niet op de kamer (wat moet je daar ook, je kan de hele dag / avond / nacht aan het strand of terras zitten), dus we vonden dit niet zo heel erg.
Het bed was erg hard, als je daarvan houdt is het prima.

Het eten is goed, maar niet bijzonder, ze hebben diverse restaurants waar ze werken met een pieper systeem (je wordt opgepiept als er een tafel beschikbaar is).

Het personeel is super vriendelijk en altijd bereid je te helpen, we hadden een verjaardag en toen we dat melden kregen we een luxe ontbijt tafel die ochtend. Erg leuk en heel attent.

Internet deed het overigens niet in het hotel, dat was jammer.

met vrienden, Mrt. 2013
"Super plek !!"
Jack Heerlien
28-4-2013 Dit jaar in maart voor de zevende keer naar Sunscape Curacao (voorheen The Breezes). Ziet er nu echt veel beter uit dan de jaren daarvoor. Kamers zijn gerenoveerd, terrein goed onderhouden.
Restaurants ook super ! Het nieuwe visrestaurant bij het Pelicanbuilding is echt een aanrader.
De bars zijn goed voorzien en de nieuwe bar nabij de receptie is ook een verrijking !
Dat je iedere dag een gratis kantduik kunt maken onder leiding van een divemaster of instructor (Padi), als je een duikbrevet hebt is voor ons een belangrijke reden om steeds terug te komen.
De service onder andere door de heer Kurt Klaber (room manager), mevrouw Viejalis Sambo (medewerker gastenservice) en mevrouw Wendy Hooi (restaurant supervisor) is echt boven gemiddeld. Daarnaast de vriendelijkheid van het overige personeel de bereidwilligheid om je te helpen, allemaal zaken waardoor mijn vrouw en ik al die jaren naar dit resort gaan !!
Volgend jaar gaan we met de hele familie (16 personen)!!

Mrt. 2013
"Heerlijke plek!"
Petra van buren
11-3-2013 Net terug. Wat een heerlijk eiland en een prima hotel. Eten genoeg keuze, Japanner een aanrader! Aardig personeel, leuke koffiecorner en barretjes. Ligt lekker dichtbij de Punda, kan je prima op de fiets doen(15 min.) en naast mambobeach en Loopafstand van sea aquarium. Leuk activiteiten voor op het water: waterfietsen,kajakken, windsurfen en katamaran zeilen allemaal gratis!

met partner, Feb. 2013
"Fantastisch genoten!"
loes
16-2-2013 Wij komen net terug van Breezes en we kunnen niet anders zeggen dat we hebben genoten van het resort. Keuze genoeg uit eten, animatie en vermaak. Het personeel is uitermate vriendelijk!

met partner, Feb. 2013
"Top vakantie!"
Yvette
4-4-2013 We hebben het geweldig gehad op Curaçao in februari 2013. Het hotel is goed. Je moet geen kamer hebben in de toren, want die ruiken naar schimmel. Maar na het vragen naar een andere kamer kregen we een heerlijke suite in het gerestaureerde gedeelte. Het personeel is vriendelijk en er is eten en drinken volop. De kwaliteit van het eten in de diverse restaurantjes is héél erg goed. Kortom, een prima bestemming voor een top vakantie! Het nadeel van all-in is dat je last kunt hebben van de overmatig drinkende medemens, vrij triest maar het is niet anders. En, nog een staaltje sneu-heid is dat om 7 uur 's ochtends de eerste handdoekjes al op de ligstoelen worden geplaatst. Ruimte en stoelen zat, maar toch moet men op vakantie blijkbaar zijn/haar eigen territorium afbakenen. We hebben er smakelijk om gelachen. Tip: huur een auto, dan zie je nog wat van het eiland! Wij komen weer terug en zullen niet twijfelen om Sunscape weer te boeken!

met oudere kinderen, Jan. 2013
"Super, boven verwachting goed!"
hoefnagel
3-2-2013 Super mooi hotel! Na het lezen van alle reacties wat bang erheen gegaan, was niet nodig. We zijn gisteren teruggekomen van een geweldige vakantie bij sunscape. Bijna alle kamers zijn gerenoveerd en zien er goed uit. Badkamers zijn nog steeds wat verouderd maar helemaal schoon en nog steeds best netjes. Verbouwing is zo goed als klaar. Niets gemerkt van werkzaamheden door de week, zover ik weet waren die er ook niet meer.
De restaurants bieden erg goed eten! Buffetrestaurant is ook erg verbeterd volgens gasten die er al voor het 4e jaar waren. Een introductieduik is erg aan te raden, je gaat een stukje de zee op en gaat ongeveer 8 meter diep duiken bij heel erg mooi koraal, en allemaal gratis. Personeel is zo vriendelijk, nog nooit meegemaakt in vergelijkbare hotels in Turkije. Kamers twee keer per dag schoongemaakt en heerlijke bedden. Animatie is erg leuk, er wordt van alles georganiseerd. Elke dag een programma op je kamer met cocktail van de dag en activiteiten. Aanrader!

met vrienden, Jan. 2013
"Geweldig. Naar al de negatieve verhalen"
Jola
22-1-2013 Zijn net terug van Curaçao ,,naar het lezen over suncape. Begon ik toch te twijvelen of het goed zou zijn. Nou het was geweldig,ga zeker nog een keer terug,als iets niet goed was werd er meteen aan gewerkt dat het goed was. Mooie kamer lekker eten Super lief personeel mooi resort

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit