Jammer dat het sea aquarium niet meer gratis was. Vorige keer gingen de kleinkinderen elke dag even naar de zeedieren kijken.
Meld misbruik
Neem je snorkel mee! want in de met rotsen afgeschermde baai aan het privestrand kun je genieten van al het moois onderwater.
En wil je de onderwaterwereld op een andere manier beleven en de dolfijnen zien (of samen met ze) zwemmen, dan is een bezoekje aan het Curaçao sea-aquarium op 5 minuutjes loopafstand.
Meld misbruik
Een auto huren is wel erg fijn om wat van Curacao te zien. Wij hadden een auto gehuurd bij Alamo. Goedkope huurprijs en je kunt de auto gewoon bij het hotel ophalen en weer terugbrengen (ze hebben een kantoortje in het hotel).
Meld misbruik
Wij hebben een wandeling over onverharde wegen door de natuur naar de Jan Thielbaai gemaakt. Tot onze verrassing stonden wij ineens voor de gevangenis. Van daaruit de zee aan je rechterkant houden en je komt de mooiste fotomomenten tegen, o.a. binnenmeertje met watervogels, vergezichten, zee en strandjes. Na een hapje en drankje kan je dan bij een nieuwe AH alle noodzakelijke boodschappen doen en met de taxi terug naar het resort.
Meld misbruik
Wanneer je een echte vleeseter bent raad ik El Gauchos aan- tussen jan thiel en lions dive. Perfect vlees!
Meld misbruik
Boek op tijd want hotel zit snel vol zeker in vakanties
Meld misbruik
neem slippers o.i.d mee voor stenen langs het strand
men houdt geennrekening met vooraf gestuurde mails met voorkeur of vragen.
Meld misbruik
Duikcentrum en het zwemmen met dolfijnen in het naast gelegen Dolphins Academy
Meld misbruik
Als je een auto hebt gehuurd ga dan zeker een keer eten bij de Ribs Factory (5 minuten rijden). Om te (leren) duiken moet je absoluut naar Duikcentrum Van der Ven. Betaalbaar, kleinschalig en supervriendelijk. Ze bieden ook introductieduik en 'snuffelduik' (snorkelen mét fles) aan.
Meld misbruik
absoluut een auto huren, zonder ben je toch wel "gehandicapt"
met auto is het mogelijk om het hele eiland te verkennen met de diverse leuke stranden