Vraag en Antwoord Hotel Lions Dive & Beach Resort****

1 2 3 4 volgende

Autoverhuurbedrijf (0 reacties)
Diana
10-5-2013
Weet iemand een goed autoverhuurbedrijf??

Ontbijt (1 reacties)
Es
2-4-2013
Hoe is het ontbijt daar in het hotel

9-4-2013
Het ontbijt is goed!! Is een klein buffet maar er ligt van alles!! Verse gerookte zalm, je kunt er iedere ochtend je eitje laten bakken zoals jij dat wilt! Er ligt vers fruit, pancakes, verschillende soorten brood met uitgebreide belegkeuze!! Als je ter plaatse ontbijt bijboekt kost dit 17 dollar per persoon!!

lions dive of papagayo (1 reacties)
nicole
13-12-2012
ik twijfel enorm tussen papagayo (mooie huisjes) of lions dive (mooi strand) wie kan mij helpen?

23-12-2012
Ik zeg Lions Dive! 3-kamerappartementen zijn geweldig en doen niet onder voor Papagayo Beach. Lions Dive ligt mooier en direkt aan het strand maar ook veel dichter bij Willemstad! Lions Dive heeft een eigen strand en is naast Mambo gelegen! Wat wil je nog meer!!

Wifi (2 reacties)
Es
10-11-2012
wij gaan in mei 2013 naar dit hotel toe. Is er gratis wifi en zo ja werkt het een beetje? Indien er voor betaald moet worden, wat zijn de kosten dan? Alvast bedankt voor je reactie.

margretm68
16-11-2012
Hoi, de kosten bij Lions Dive is niets, alleen bij de receptie is de beste verbinding!

29-11-2012
Er is gratis wifi in dit hotel en het werkt goed!! Je krijgt een wachtwoord toegewezen dat gekoppeld is aan je kamernummer.

Gezellig uit gaan in november (3 reacties)
Kelly
8-9-2012
Hoi hoi, Deze week Geboek richting lions dive. Weet iemand of je in de maand november een beetje kunt uitgaan op het strand Mambo beach. Oja en is het handiger om hier al snorkelspullen te kopen of beter op het eiland zelf?? Thanx Alvast

Willemina
24-9-2012
Wij hebben onze snorkelspulen bij een duikschool hier in Nederland gekocht. Je kunt het ook ter plekke doen maar het kan dan wel zijn dat je de hoofdprijs betaald. Er zit een duikschool naast Lions Dive.

margretm68
29-11-2012
Ja je kan goed uitgaan daar, altijd wel ergens happy hour! Je moet daar een krantje halen genaamd K-Pasa, daar staat voor een week in waar en wanneer er happy hour of een feestje is. Weet wel op woensdag en vrijdag is er een hele leuke avond bij Cabana Beach wat bij Kontiki Beach van vd Valk hoort. Kijk anders maar eens op hun site....

Margret
29-11-2012
ow zie nu pas november ja dat is bijna voorbij en zit je er inmiddels al

zee zicht (3 reacties)
marion
30-8-2012
Wij willen in maart naar lions dive maar ben er nog niet uit of we ocean front of zeezicht moeten boeken. Mijn droom is helemaal uitzicht op zee vanaf je balkon. is dat ook zo met frontaal zicht?

Ina
24-9-2012
Bij Ocean Front heb je echt frontaal zeezicht. Dus vanaf je balkon rechtvooruit richting strand en oceaan. Bij zeezicht heb je precies wat het zegt, zeezicht maar dat kan ook zijn dat je een klein stukje zee ziet vanaf een hoekje vanaf je balkon/terras.

marion
26-9-2012
Bedankt voor je antwoord ik ben er nu wel uit.!!! Op welke verdieping zaten jullie dan? En wat grappig ik kom ook uit Groningen.

Willemina
4-10-2012
Op de 1e verdipeing in kamer 2213.

drukte (1 reacties)
mieke
28-8-2012
is er veel lawaai afkomstig van Mambo Beach in de maand juli? Legt de jeugd/tieners onderling ook contact met elkaar?

kees
28-1-2013
Heb hier niets van gemerkt Mambo ligt beneden de wind dus kan me niet voorstellen dat je er last van hebt

kamernummer oceanfront kamer (1 reacties)
g donker
20-8-2012
Wie kan mij informatie geven over kamernummers van de oceanfront kamers en dan de kamers beneden direkt grenzend aan het strand.

els
23-8-2012
ik zou die nummer niet meer weten maar je kan lions dive mailen, heb ik ook gedaan voordat ik op vakantie ging en kreeg heel snel antwoord op mijn vragen..Ze hebben een eigen site waarop je het mailadres kunt vinden.

honeymoon (2 reacties)
hugo en moniek
11-7-2012
Wij hebben een paar vragen is hier in de buurt een supermarkt? Is het ontbijt aan te raden of kan je ergens verse broodjes halen? Zijn er op loopafstand eet tenten voor in de avond? Hoe ver is het naar het dolfijnen park en moet je dit reserveren van te voren of kan dit als je daar bent? hoop dat jullie deze vragen kunnen beantwoorden we twijfelen dus 3 hotels/appartement. Namelijk deze, papagayo beach of hyatt Regency bij nieuwpoort. Hopelijk kunnen jullie ons helpen.

Judith
28-7-2012
wij zijn 1 keer lopend vanaf lions naar een supermarkt gelopen, duurde wel iets van 20 min. ongeveer denk ik. wij vonden het ontbijt bij lions dive erg lekker. bij mambo beach kan je opzicht lekker eten dat is 2 min. lopen...het seaquarium is aan de overkant van lions dive, als je op het strand zit zie je het, ook 1 a 2 minuutjes lopen. ik heb met dolfijnen gezwommen en dat moet je wel reserveren, maar voor de shows en dieren bekijken niet.

Natasja
13-8-2012
Er rijdt 2 x per dag een gratis bus heen en weer naar de dichtsbijzijnde supermarkt, tijden weet ik niet meer exact en of deze in het weekend rijdt weet ik ook niet meer, maar de bus rijdt 2 x, gratis voor mensen die in Lions Dive verblijven Ontbijt is minder en elke dag hetzelfde, er zijn 2 restaurants op LIons Dive die goed te doen zijn.

mindervaliden (2 reacties)
karin
21-6-2012
Wij zijn van plan om met onze gehandicapte zoon, die rolstoelgebonden is naar Lions dive te gaan. Hoe is het resort voor rolstoelgebruikers? Uit hoeveel treden bestaat het trappetje naar het strand?

Petra
26-6-2012
Het resort is rolstoel vriendelijk, er zijn overval rolstoelpaden naast de trappen.

regenboog
6-7-2012
Kan dan vooral de appartementen langs het 50 m zwembad aanraden - daar zagen we ook iemand met een vrij grote gemotoriseerde rolstoel. Daar zowel appartementen op de begane grond en een lift naar de andere verdiepingen. Voor de rest overal betonnen paden, ook richting strand en restaurant.

koelkast (3 reacties)
Anthon
3-6-2012
Hoe groot is de koelkast op de hotel kamers?

Ilona Kalk
2-7-2012
Het koelkastje is groot genoeg om een aantal flesjes drinken te leggen/zetten. Zelf hadden wij ook nog wat fruit gekocht op de markt en die konden we er ook prima in bewaren. De koelkast is goed koud.

regenboog
6-7-2012
De koelkast in de appartementen naast het 50m zwembad is groot, daar zelfs een groot vriesvak.

iloooontjuh
6-7-2012
Ohja ik had het in mijn reactie over de koelkasten in oceanfront kamers.

1 2 3 4 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit