Beoordelingen Appartement La Maya Beach Curaçao****

27 mei 2013

La Maya Beach Curaçao****
Beoordelingen Appartement La Maya Beach Curaçao****
Brakkeput Abou 80, Willemstad
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement La Maya Beach Curaçao**** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement La Maya Beach Curaçao**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement La Maya Beach Curaçao scoort een 9,3 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement La Maya Beach Curaçao**** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement La Maya Beach Curaçao****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement La Maya Beach Curaçao**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Appartement La Maya Beach Curaçao**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement La Maya Beach Curaçao**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Curaçao. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Appartement La Maya Beach Curaçao**** met andere accommodaties in Willemstad.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over La Maya Beach Curaçao****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Heerlijk ontspannen"
Dennis
12-5-2013 We hebben een heerlijke en ontspannen week gehad!
Netjes, schoon en goed verzorgd.

met oudere kinderen, Mei 2013
"'Echt een aanrader'"
Angelina
22-5-2013 Fantastische plek om te genieten en tot rust te komen. Het ruime appartement is prachtig en schoon met alles "er op en er aan".
Groot terras, ruime kamers en een complete keuken.
Echt een aanrader voor iedereen die privacy, rust en luxe wil.

met partner, Apr. 2013
"Misschien wel de beste plek van Curacao"
Ties
24-4-2013 Heerlijke vakantie (huwelijksreis) gehad bij La Maya Beach.
Het (kleinschalige) complex is schitterend, veel privacy, zeer luxe appartementen en een algeheel net en verzorgd terrein.
Misschien niet het goedkoopste, maar wat ons betreft wel het beste!
Eigenaren Annemarie en Marcel hebben zich gedurende ons verblijf erg ingezet om het zo plezierig mogelijk te maken en dat is gelukt. Met tips, boekingen, vragen en wensen voordat we aankwamen, alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de twee dames op de receptie waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het appartement is mooi, zeer schoon en voorzien van alle luxe. Kwalitatief goede apparatuur, goede bedden en laten we vooral de veelvuldig gebruikte ijsblokjesmachine niet vergeten!

Je merkt: een meer dan positieve review van ons en die is dubbel en dwars verdient. Marcel, Annemarie + medewerkers: bedankt!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement La Maya Beach Curaçao...

met partner, Apr. 2013
"Fantastische appartementen aan het Spaanse Water"
erik12355
23-4-2013 Een prachtige accommodatie net buiten het drukke centrum van Willemstad. Heerlijk voor als je wilt genieten van zon en rust.
De tuinen van het complex zien er perfect uit en het zwembad ligt er uitnodigend bij. Vanuit het ruime balkon heb je daar ook prachtig zicht op. Het strand stelt niet zo veel voor maar je kunt er wel heerlijk zitten en genieten van de voorbij varende boten.
De appartementen zijn heerlijk ruim en ieder dag is er een kleine schoonmaak. Personeel is vriendelijk en Annemarie en Marcel zijn zeer behulpzaam en kennen het eiland goed. Maak dus vooral gebruik van hun tips.
Mambo beach en Cabana beach zijn heerlijke stranden om te bezoeken en liggen op zo'n 10 minuten rijden van La Maya. Ook is er een Albert Heijn supermarkt op zo'n vijf minuten rijden.

"Een klein paradijs......"
Vera d'Hooghe
8-5-2013 Een geweldige locatie, luxe appartement met alles wat je nodig hebt. Heerlijk rustig gelegen, schoon, de beheerders Annemarie en Marcel erg vriendelijk en behulpzaam. We hadden een prachtig uitzicht, lekker zwembad. Supermarkt, restaurantjes op 5 à 10 minuten rijden. We hebben het hele eiland rondgereden en ook hele rustige strandjes bezocht. Kortom: aanrader en we hebben nu al heimwee!

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Super vakantie gehad in Maya Beach!"
Ron
19-2-2013 Net terug van een heerlijke vakantie, ons derde bezoek aan Curacao. Na eerdere bezoeken aan Papagayo en Blauw baai hadden we dit jaar voor La Maya Beach gekozen. En wat is dat goed bevallen! Een enorm gastvrije ontvangst en prachtige nieuwe appartementen met alle gemakken die het verblijf relax maken (airco in iedere kamer, grote amerikaanse koelkast, wasmachine, droger, wifi, NL TV, kluisje, etc etc). Het complex ligt direct aan een fijn rustig strandje met zwembad waar altijd plek is op de ligbedden, ondanks dat het complex 100% verhuurd was. Het kinder pakket is compleet (bed, stoel, badje en verschoningskussen) en ons zoontje van 2 heeft zich ook uitstekend vermaakt bij het zwembad en op het strand. Wij zouden graag snel weer teruggaan en kunnen het appartement iedereen aanraden.

met partner, Feb. 2013
"Absolute aanrader!"
Fred Kesteren
18-2-2013 Aanrader! Net terug van een heerlijke vakantie met mijn vriendin. Het verblijf op La Maya Beach is ons prima bevallen. Het complex is zeer netjes verzorgd en de accomodaties zijn schoon en van alle gemakken voorzien. De gastvrouw en gastheer staan altijd voor je klaar en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Het complex is lekker rustig gelegen aan het Spaanse Water, ideaal voor een romantische trip. Het is aan te raden een auto te huren (sowieso hanig op Curacao) zodat alle highlights van het eiland makkelijk binnen bereik liggen. De (drukke) grote resorts aan de Jan Thiel baai liggen op een kleine tien minuten per auto en zijn voor iedereen toegankelijk. Winkels en restaurants zijn volop aanwezig in de buurt. Mijn vriendin en ik zullen de volgende keer niet twijfelen en wederom bij La Maya boeken. Top!

met partner, Feb. 2013
"Luxe appartement aan het Spaanse water"
Marjolijn
15-2-2013 Nieuw, luxe, kleinschalig complex aan het Spaanse Water.
Wij hadden een appartement in het D-blok op de 1e verdieping. Het uitzicht vanaf de veranda is fantastisch. Je kijkt over het Spaanse water, Caracasbaai en zee. De ligging van het complex is goed. Wel heb je een auto nodig (maar dat is op heel Curaçao noodzakelijk wil je wat meer van het eiland zien dan alleen je eigen strand/hotel). Het zwembad is erg mooi. Het aangelegde strandje is prima om liggen. Om te snorkelen/zwemmen zou ik niet hier in zee springen, zijn mooiere plekken voor op Curaçao. Er zijn genoeg ligbedden, stoelen en parasols.
Marcel en Annemarie (beheerders) zijn zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Iedere dag staan ze voor je klaar. De transfer van en naar de luchthaven was goed door hen geregeld. Ook hebben zij goede tips voor activiteiten en restaurants. Het appartement is in zeer goede staat. Prettig was de aanwezigheid van de 220Volt stopcontacten en free Wifi.

met partner, Jan. 2013
"Een stukje hemel op aarde!"
Ellis en Jack Moole...
13-2-2013 Onze ervaringen op La Maya Beach zijn buiten gewoon.
We hebben een heerlijke vakantie gehad, mede door de beheerders Annemarie en Marcel, die ons goede adviezen en tips over het eiland Curacao gaven. De ontvangst is allerhartelijkst en we voelden ons ook direct thuis. Het resort is mooi gelegen en wordt fantastisch onderhouden.
Een echte aanrader, wij gaan weer!

met partner, Jan. 2013
"Het kleine paradijs op aarde bestaat !"
Verhoek
22-1-2013 La Maya Beach, bij het Spaanse water, te Curaçao is een modern, overzichtelijk complex van apartementen met hotelservice. Gelegen aan het Spaanse Water met een klein privéstrandje. Het is er rustig, ontzettend veilig en privé. Hier kan men werkelijk tot rust komen. De fotos op de website stellen de werkelijkheid voor. What you see, is what you get. Maar de service en zorg van Annemarie en Marcel zijn de kers op de taart ! Annemarie is vlijtig in de receptie en daarvoor is Marcel continue de tuin en de zwembaden aan het verzorgen. Het feit dat beiden achter de schermen er steeds zijn, geeft een zeer veilig gevoel. Dit zijn 2 gastgevers die perfect aanvoelen wanneer ze nodig zijn en voor de rest integer en discreet aanwezig zijn.
Voor ons was het een geslaagde vakantie en we kunnen het éénieder alleen maar aanraden.

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?