Beoordelingen Hotel Dolphin Suites***

22 mei 2013

Dolphin Suites***
Beoordelingen Hotel Dolphin Suites***
Bapor Kibra, Willemstad
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Dolphin Suites*** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Dolphin Suites*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Dolphin Suites scoort een 9,3 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Dolphin Suites*** in Willemstad, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Dolphin Suites***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Dolphin Suites*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Hotel Dolphin Suites*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Dolphin Suites*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Curaçao. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Dolphin Suites*** met andere accommodaties in Willemstad.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Dolphin Suites***

met partner, Apr. 2013
"Goede appartementen en vriendelijk personeel"
Antoon
5-5-2013 Mooi appartementen complex, bijzonder goed geoutilleerd voor minder valide personen! Alles keurig verzorgd, bij aankomst ontbrak de magnetron en wat servies, maar dat werd direct gecorrigeerd/aangevuld.
We hadden alleen wat probleempjes met de Wi-Fi, maar het personeel was coöperatief om deze problemen zo klein mogelijk te houden.
Zwembad is wat klein en eigenlijk niet nuttig als je hier zonder kleine kinderen verblijft, maar hier wordt aan gewerkt....

met partner, Apr. 2013
"Prachtige locatie"
Fam Nieuwenhuis
11-4-2013 Voor ons een ideale uitvalsbasis om te genieten van zon, zee, strand en alles wat Curacao verder te bieden heeft. En dat hebben we dan ook gedaan. Hotel Dolphin suites biedt een prachtige accommodatie voor ouders met (geestelijk) gehandicapte kinderen. Wat de informatie daar over zegt klopt helemaal. Hoe ouders en kinderen daar genoten was voor ons geweldig om mee te mogen maken.
Niks is teveel voor de medewerkers Dolphin. De kamers zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt. De accommodatie ligt direct bij het 'See Aquaruim' en de mooie witte stranden van Mambo- en Cabana beach. De ligbedden op het strand bij 'Lions Dive resort' zijn duur loop even door naar Mambo daar zijn de ligbedden betaalbaar.
Willemstad is met de auto in 5 min bereikbaar en met de vele busjes die voor de accommodatie stoppen zal het niet veel langer duren. Mooie stad op een keer te bezoeken, op de handelskade een bakje doen, een wandeling maken langs de drijvende groente markt en natuurlijk de pontjesbrug.

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Toplocatie!"
Ingrid Loenen
10-4-2013 Wij,mijn dochter en ik, zjn hier voor de tweede keer geweest. Ook nu weer zeer aangenaam.Erg vriendelijk personeel, en rustige ligging van het hotel. faciliteiten erg goed. Kamers mooi en schoon. Vlakbij t strand en Dolphin Academy. We voelden ons - wederom- zeer welkom. Zijn verliefd geworden op t eiland en zijn mensen. Kortom: een echte aanrader!!! we komen zeker terug...

"Geweldige appartementen."
Ingrid en Peter
10-4-2013 Ons verblijf in Dolphin Suites is heel goed bevallen. Het team van Dolphin Suites is erg klantvriendelijk/gastvrij en niets is hun teveel om de vakantie aangenaam te maken. Onze reden om hier te verblijven was de hoge score op Zoover en het onbeperkt mogen bezoeken van het Sea Aquarium.
De auto huurden wij bij verhuurbedrijf en dat is eveneens een aanrader. Ook dat werd voor onze komst uitstekend geregeld door mevr. N. Bouma van Dolphin Suites. U heeft de mogelijkheid van te voren een boodschappenlijst aan te vragen per e-mail en daarop kunt U aangeven, welke boodschappen U wenst. Het is fijn om te arriveren en de broodjes/beleg/boter/dranken (zoals wijn-sap of melk) en chips staan al in de suite.
Dagelijks komen er zowel 's morgens als 's middags twee supermarktbusjes bij het hotel om U op te halen en U de gelegenheid geven in een van de twee supermarkten Uw boodschappen te doen, terwijl zij wachten.
Deze service maakt het verblijf in the Dolphin Suites nog comfortabeler.

"Uniek goed"
Ferry & Henriette
29-3-2013 Net 1 dag terug en alle verhalen die u leest kloppen, gewoon top voor zijn geld.
1 van de mooiste stranden (lions dive beats resort) voor de deur en tegen betaling van 9 euro gebruik van te maken, maar dan loopt er bediening op strand ect ect.
we hebben 1 min puntje; We hadden een kamer op de begaande vloer, en dan kunnen er geen ramen los, alleen airco aan, zou eigenlijk een Fan moeten bij komen.
Verder is het gewoon TOP en alles gemaakt voor kinderen met handicap dat zie je aan alles.
zouden meer hotels moeten doen,

met partner, Mrt. 2013
"Uitstekende service en prima kamers"
ggert
20-3-2013 Wij zaten in een kamer voor 2 personen. Deze kamers zijn allemaal gelegen op de begane grond aan de voorkant van het gebouw met uitzicht op de parkeerplaats. Ze hebben een klein terrasje voor de kamer. Deze terrasjes hebben weinig tot geen privacy. Kamer 6 echter wel en daar zijn wij na 2 dagen in terecht gekomen. Hier loopt niemand voor langs, dus is de beste plek als je een kamer boekt. De appartementen zijn op de 1e en 2e verdieping en hebben allemaal een ruim balkon gericht op de zee.

De kamer zelf is prima ingericht met Ikea meubilair. Pluspunten: ruime douche met erg harde straal, keukenblokje met oven/magnetron (geen gasstel), internetaansluiting (kabel beschikbaar),
Minpunten: bed is smal, beweeglijk en oncomfortabel, geen haakjes om handdoeken op te hangen.

Hun grootste kracht is de klantvriendelijke service. Alles wordt snel geregeld met een glimlach. Ze zijn erg behulpzaam!

Kortom, we hebben een fijne vakantie daar gehad, maar slecht geslapen.

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Superrrrrrrrr!!"
Sylvia
11-4-2013 Afgelopen februari waren wij hier voor de derde keer. Heerlijk om weer 'thuis' te komen. Kamers echt prima( internet kan beter) Omgeving echt super, sea aquarium en strand heel dichtbij. Voor de rest is een auto wel nodig. Het was voor ons weer een super verblijf en komen zeer zeker weer terug!

met partner, Feb. 2013
"Genoten!!"
van Geel/Augustina
1-3-2013 Mooie accomodatie. Wij zaten in de studio boven de ingang. Enige kamer met zo'n mooi hoog plafond, breed balkon. Ook een mooi keukentje en grote badkamer (let wel op dat het douchegordijn naar binnen zit anders loopt de badkamer onder).
Uitzicht was prachtig vanaf het balkon en het sea aquarium was 5 min. lopen, plus nog wat kroegjes aan het strand waar je ook mooi kon snorkelen.
Personeel behulpzaam en vriendelijk en de prijs en kwaliteit waren prima.
Wij hebben niet in het hotel gegeten omdat we zelf een keukentje hadden en er zoveel leuke en lekkere dingen lokaal te proeven/verkrijgen zijn.
Wat jammer was dat de interetverbinding/wifi erg slecht was, wij kregen te horen dat hier aan gewerkt werd. Verder werd alles netjes schoon gehouden.

met oudere kinderen, 2013
"Perfecte ligging en bedden"
Stiemer
8-1-2013 Je kunt je hier goed vermaken zonder geluidsoverlast vd clubs in de buurt. Indien je wenst mogelijkheid tot hotelservices zoals ontbijt etc. Doorat er een goede service ve busje naar de supermarkt ook erg makkelijk om zelf boodschappen te doen.
Perfecte keukenuitrusting

met oudere kinderen, Dec. 2012
"In het kort " fantastische" accomodatie"
martin wakker
28-1-2013 Uitstekend hotel met mooie kamers en uitstekend personeel.
Zeer behulpzaam en met een uitgebreide douchemogelijkheid op de vertrekdag.
Uitstekende ligging bij het strand, goede service i.c.m. Lions Dive en toch vrij dicht op Willemstad.

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit