Beoordelingen Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****

24 mei 2013

Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****
Coral Estate, Curaçao
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** in Curaçao, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo) scoort een 8,9 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** in Curaçao, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Curaçao. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** met andere accommodaties in Curaçao.

14 beoordelingen over Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****

met partner, 2013
"Geweldig, superligging"
AMC Haverkamp
23-1-2013 Villapark Coral Estate is een hele fijne plek om te verblijven. Veilig, luxe en dichtbij de mooiste strandjes

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Een klein stukje paradijs op aarde!!"
Gabrielle
2-10-2012 Wij hebben een heerlijke tijd mogen beleven in Villa 1022 van Coral Estate. Het uitzicht is schitterend, een prachtige zonsondergang en de caribische zee, zover je kunt kijken. Het park zelf is rustig, wat zeker bijdraagt aan vakantiegenot. Het personeel is zeer behulpzaam, en vriendelijk. Staan altijd voor je klaar, denken met je mee en hebben overal een oplossing voor, Bij hun is de klant nog koning.
De Villa werd in de 11 dagen dat wij er verbleven driemaal schoongemaakt, en het zwembad tweemaal.
De kuimers zijn ruim en licht.
Voor kinderen is er een zwembad, speelgoed voor in het zwembad, internet (om bijvoorbeeld spelletjes te spelen) televisie en een dvd speler. Mijn kleindochter (4) heeft zich hier geen moment verveeld, en wij daardoor dus ook niet.

Kortom bij Coral Estate krijg je alles wat je kunt wensen, wij komen hier zeker nog eens terug!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Paradijs op aarde!"
Frank Nolden
12-8-2012 Wij hebben deze afgelopen zomer gezeten in Las Verandas 1035. Een zeer mooie gesitueerde villa met zeezicht, privé zwembad en genoeg ruimte voor een zomervakantie. Nu is ruimte niet het allerbelangrijkste op een vakantiebestemming waar je de meeste tijd buiten verblijft op de deels overdekte patio, maar er was genoeg plaats in de villa.
De lokatie is voor ons nog steeds een van de mooiste op het eiland. Hier vind je nog rust en ruimte en kun je gemakkelijke met de (gehuurde) auto de drukte opzoeken als je dat wilt. Een heel andere beleving als de parken rondom Jan Thielbaai.
De verzorging is prima evenals de ontvangst en de eindcontrole. Bij (kleine) technische problemen werden we snel geholpen en het probleem verholpen. Daarnaast wordt de villa 2 maal per week schoongemaakt en worden de bedden verschoond. Voor veiligheid wordt gezorgd door een team van vriendelijke bewakers.

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Park Coral Estate (o.a. Vil...

met jonge kinderen, Juli 2012
"Fantastisch"
heer Rijk
28-7-2012 luxe en alles wat je thuis niet hebt. Zwembad, zeezicht en zon.

met partner, Juni 2012
"Villa 705"
André en Dorine
17-6-2012 Coral Estate is een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Het park is ruim opgezet, waardoor je veel privacy hebt. De villa heeft prima faciliteiten, zoals een goed en groot bed, lekkere douce en keuken met veel accessoires. Daarnaast vonden wij dat de villa gunstig ligt voor de wind (deze was vooral aan de voor kant van het huis, waar je niet zit) en dat was vooral voor de avonden prettig.

alleenreizend, Mei 2012
Goed restaurant.
Zeer vriendelijke ontvangst.
Kortom;GEWELDIG

met partner, 2012
"Inspiratie en genieten in Villa Inspirashon!"
Tom Van Hooste
6-5-2012 Villa Inspirashon is een uitzonderlijk fijn, schoon, van alle gemakken voorzien, en gezellig ingericht vakantiehuisje, waar je volledig tot rust komt! Niet alleen door het prachtige en unieke uitzicht -vanuit het zwembadje uitzicht op zee!!- maar ook door de privacy die het huisje je biedt. Coral Estate heeft een perfecte ligging, namelijk dichtbij de meest prachtige baaien, landhuizen, etc. Een vakantie om nooit meer te vergeten. Wij komen snel terug!

met partner, Jan. 2012
"Top vakantie op een top locatie"
jan
21-2-2012 Een schitterende plek op een mooi eiland. Zon, zee en zand. Coral Estate is zeer ruim opgezet met buitengewoon vriendelijke medewerker/ster. Een hele mooie villa die keurig is onderhouden door de mensen van het resort. Schoon bed, schoon zwembad etc,etc. We komen terug !!!!

met partner, Jan. 2012
"VIlla 701"
hein
4-2-2012 Geweldige tijd gehad in villapark Coral Estate.
Mooi aangelegd, vriendelijke en behulpzame bewaking.
Wij hadden Villa 701.
Mooi en schoon heerlijk huis.
Midden in het authentieke Curacao, vlak bij prachtige baaitjes.
Probeer de nieuwe ontbijtservice eens. Wij hebben er twee maal gebruik van gemaakt.
zoek op karakter ontbijtservice. Het bedrijf zit op het park.
Een uitkomst de morgen na aankomst.

"Fantastische villa op een fantastische plek"
Joke Erkelens
30-9-2011 Villa Los Compayos:
Een heerlijke villa van alle gemakken voorzien: een goed ingerichte keuken, 3 slaapkamers met elk een badkamer, een wasmachine, een heerlijk terras met grote tafel en natuurlijke het heerlijke zwembad. Coral Estatevilla's ligt dichtbij alle mooie baaien en bij onze favoriet: Playa Porto Marie.
We hebben alweer geboekt voor 2012!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?