Beoordelingen Hotel RIU Varadero*****

20 mei 2013

RIU Varadero*****
Beoordelingen Hotel RIU Varadero*****
LG VARADERO, Varadero
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel RIU Varadero***** in Varadero, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel RIU Varadero***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel RIU Varadero scoort een 7,2 uit 10, op basis van 94 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel RIU Varadero***** in Varadero, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel RIU Varadero*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel RIU Varadero***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 126 vakantiefoto's van Hotel RIU Varadero***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cuba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cuba. Vergelijk Hotel RIU Varadero***** met andere accommodaties in Varadero.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over RIU Varadero*****

6,7
met partner, Apr. 2013
"Goed hotel"
hemrikje
10-5-2013 We dachten, waar komen wij in hemelsnaam terecht na t lezen van de beoordelingen. We hielden ons hart vast. Aangekomen bij t hotel viel t allemaal erg mee. Aardige kamers, fatsoenlijk balkon. Alleen als het regent hadden we lekkage in de kamer. Andere medereizigers hadden veel meer last, het regende bij t zijraam gewoon in met als gevolg water in de kamer.
Verder stonden de gangen blank na een heftige regenbui. Deze werden dan ook erg glad.

Het eten was lekker, veel variatie, af en toe koud, hebben we ook gemeld, maar verder goed te doen. In de restaurantjes ook super gegeten.

Hotel ligt vrijwel direct aan t strand.
Cocktails in t hotel waren heerlijk.

Personeel is erg aardig. Tuinmannen maakten erg leuke dingen van palmbladeren.

Conclusie: Een leuk hotel om te verblijven, niks mee. Gewoon niet zulke hoge eisen stellen, je bent nu eenmaal in een land waar het niet zo is als hier of elders in europa. Wees tevreden en geniet van al t mooie wat cuba te bieden heeft!!

met een groep, Mrt. 2013
"Verloederd op 2 jaar tijd"
Etienne
26-3-2013 Riu Varadero heeft een contract gesloten met een zeer goedkope Canadese vliegtuigmaatschappij. De gevolgen blijven niet uit : alles wordt in het zwembad gekipperd, koffie, sigaretten, ...
Avondeten : de heren komen in short en slippers.
Het eten is koud. Wil je warm eten dan moet je aanschuiven bij showcooking. Dit is werkelijk de enige mogelijkheid om warm te eten.

met partner, Mrt. 2013
"Goed hotel in Cuba"
bepbak
25-3-2013 Als je het alleen met andere Riu hotels vergelijkt (wij hebben er ook al veel bezocht) snappen we de reacties dat dit hotel wel iets minder is maar Cuba is ook niet te vergelijken met een ander land dus doe dat dan ook niet met de hotels. Wij hadden eerst een rondreis gedaan en dus ook in andere hotels over geheel Cuba gezeten. Als je daarna in het Riu hotel aankomt is dit een verademing ter vergelijking met andere hotels in Cuba (en dan heb ik het niet over de hotels in Varadero). Verdiep je in het leven in Cuba en dan ontdek je pas hoeveel meer het hotel te bieden heeft en waardeer je het ook meer. Ga je naar Cuba om weken in een hotel te verblijven kun je beter naar een ander land gaan, daar is Cuba niet voor. Wij vonden het fantastisch allemaal meegemaakt te hebben en waarderen des te meer hoe goed wij het eigenlijk hebben. Dus ga je naar Riu Varadero, zorg dat je het echte Cuba ook te zien krijgt,dat is niet in Varadero,en stel niet te hoge eisen.

met partner, Feb. 2013
"Tis maar wat je er voor over hebt..."
Richard
8-3-2013 Wanneer je van Canadese zuipende poolparties houdt, jengelende kids, ordinaire vreetschuren, niet te moeilijk doet over lang wachten, dan,
is deze tent iets voor jou/jullie. Het is overigens niet te vergelijken met een ander RIU hotel en absoluut Geen 4,5 ster waard! 9dagen geweest, waarvan 3 met regenbuien en koud! en 2,5 dag reizen...hou je niet veel vakantie over heh... Cubah!

met partner, Okt. 2012
"Mooi en gezellig hotel!"
Olga
31-3-2013 Na het lezen van vele negatieve reacties, viel het hotel heel erg mee! Het was een erg mooi hotel met twee grote en mooie zwembaden. De kamers waren mooi en elke dag werd de minibar gevuld. De cocktails zijn heerlijk! Het eten is wel iets minder dan ik gewend ben bij een RIU hotel, maar nog steeds lekker! Eén avond lagen er zelfs grote kreeften op de bakplaat! Het strand is smal, maar nog steeds mooi!
Het weer was ook prima! We hebben wel wat regen gehad, maar dat heb je altijd als je in oktober gaat. De meeste dagen hebben we mooi weer gehad!
Vanuit dit hotel hebben we verschillende excursies gemaakt. We zijn een dag naar Havana gegaan en hebben met een privechauffeur een natuurtocht gemaakt op Cuba, waar we op het einde van de dag nog hebben gedoken! Erg mooi allemaal! Ik heb echt een top vakantie gehad op Cuba!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Mooi hotel, vriendelijke mensen"
Fam. Ladage
25-8-2012 Vorige week terug van 2 weken met gezin Riu Varadero. Wij waren een beetje onzeker vanwege de negatieve beoordelingen, maar gelukkig hebben wij wel een prima vakantie gehad. Het eten was goed, veel variatie, ook veel verse vis en het hotel en de kamers absoluut oké. Vriendelijk personeel. Bij het zwembad zijn wat weinig schaduwplekken, er zijn alleen vaste parasols. Maar bij het mooie zandstrand plek zat, dus wij waren meestal op het stand. Is ook meer te zien....
Al met al, laat je niet afschrikken door negatieve beoordelingen.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Fantastisch"
janssen
18-8-2012 wij (gezin van 4) begrepen ook niks van de slechte recensies...wat een prachtig resort, iedere dag handdoeken, ook voor op strand, altijd plaats, bedjes met parasol...... voortreffelijk eten, heerlijk vers bruin brood en zelfgemaakte jam, ik weet niet wat er niet aanwezig was, en wat een lieve, vriendelijke mensen, zeer gastvrij, alles zeer goed verzorgd,
de ligging is perfect, je bent zo met de bus in varadero......top vakantie !!!!

met een groep, Aug. 2012
"Riu Onwaardig!"
Lorenzo van Kessel
2-9-2012 Dit is allesbehalve een RIU(en ik zat nog in het Royal gedeelte)
Qua sfeer, eten, service en animatie. Alles is ruim ondermaats en zou je alleen kunnen verwachten in Turkije
. De reactie van mensen die dit super vinden zijn denk ik nooit verder dan Texel geweest.
Van alle RIU's waar ik ooit op de wereld geweest ben is dit de allerslechtste.
GEEN gevarieerd eten, LAUW eten,Onhygiensch
Drinken uit plastic bekers, bijna nooit glazen.(Lobby bar)(enigste goede bar is de Cigar bar in het Royal gedeelte)

Schoonmaak is dramatisch alles metde franse slag, handdoeken zijn aanwezig(worden niet aan alle gasten gegeven onder het mom van dat ze OP zijn). Daarnaast zijn ze vies.
Als mensen een fooi hebben gehad zijn ze de rest vd avond verdwenen.
Smerige WC's
Veel Canadeese Tokkies

Als je vaker in RIU komt, moet je hier niet heengaan een grote teleurstelling.
Tsja ben je niet veel gewend vind je het heel misschien fantastisch?
Zonde van de 2weken vrij die ik hiervoor heb genomen en het geld.

met partner, Aug. 2012
"Écht een fantastische vakantie gehad!!"
Félice
2-9-2012 Allereerst wil ik deze vreselijke revieuw weg hebben! Wat een onzin!
Ik en mijn moeder hebben een geweldige vakantie gehad, het is veel mooier dan op de foto's en beter dan op de revieuws. Als je een super all inclusive wilt, ga dan lekker naar turkije. Dit is CUBA! Het eten was heerlijk en gevarieerd, geweldige mensen! Hebben gehuild bij het afscheid. Kamer was zeer mooi en altijd schoon! Prachtige lobby. Je word naar je kamer gebracht met een soort golfkar. En al het eten wat ze in het land hebben gaat naar de mensen in de hotels. Alles delen ze hoe weinig ze zelf ook hebben. En over de tips, vergeet niet zij hebben een salaris van ongeveer 15 euro per maand en alleen een pak melk is al 10 euro daar. Ik heb echt een fantastische vakantie gehad, je kan het echt heel goed vergelijken met Blau Varadero! Waar ik al eerder ben geweest. Let niet op de negatieve revieuws het is het zeker waard!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Veel beter dan in de reviews staat"
anjabijpost
1-8-2012 Hier aangekomen na een rondreis van een week. Prima kamer. In plaats van voordeel kamer , Superior kamers gekregen. ( 4 personen) Zelfs met zeezicht.
Kamers zijn ruim genoeg, airco werkt goed. Nooit een handdoeken probleem gehad. Altijd plaats onder de parasol zowel op het strand als het zwembad. We kwamen nooit vroeg maar altijd voldoende plekjes. Geef de strandwacht ook een fooitje en hij ritselt matrasjes voor je. Het eten was gewoon meer dan prima. Wij begrijpen niet dat er zoveel geklaagd wordt. Als je per dag de keuze hebt tussen 7 vissoorten en 7 vleesgerechten en dan spreken we nog maar niet over alle salades, pasta soorten en desserts dan snappen wij de klachten niet. Inderdaad het is geen echte RIU. Maar Cuba heeft te maken met een handels boycot. Riu is maar gedeeltelijk eigenaar van dit hotel. De staat (Gaviotatours) is de hoofdeigenaar van de toeristenindustrie van Cuba. Na vier andere Cubaanse hotels bezocht te hebben was dit echt de beste. Geniet en kijk wat goed gaat

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit