Hotel Blau**** in Varadero Cuba beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Blau**** Varadero

Beoordelingen Hotel Blau****

Carretera de Las Morlas. KM 15, 93452-9727, Varadero
Hotel Blau scoort een 9,0 uit 10, op basis van 127 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Blau****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Blau**** in Varadero, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 351 vakantiefoto's van Hotel Blau**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Blau**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cuba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cuba. Vergelijk Hotel Blau**** met andere accommodaties in Varadero.

120 beoordelingen over Blau****

met partner, Mei 2012
"Super hotel!"
Anne van der Velden
18-5-2012 Het is een prachtig hotel. Mooie en zeer grote kamers, mooi balkon met aan beide kanten een mooi uitzicht. Zwembad is groot, veel ligbedden (er was altijd plaats). Heerlijk strand met helder blauw water.
Eten was erg goed! Voor ieder wat wils. Veel werd er ook vers bereid.
Personeel was erg vriendelijk.
Hadden wat kinderkleding, zeep, pennen enz mee genomen, waren de schoonmakers erg blij mee!
Ik zou er zo weer heen gaan!

met partner, Mei 2012
"Voor Cubaande begrippen uitstekend hotel"
johnjosetijssens
23-5-2012 Prima hotel aan een ontzettend mooi wit strand en heel mooi lichtblauw water en je kunt heel ver de zee inlopen.. Ruime kamers, Rustige omgeving, jammer genoeg geen boulevard en iets te ver van Varadero.
Maar met een taxi ben je er voor 12 CUC ongeveer.

met partner, Mrt. 2012
"Ruime kamers en heerlijk eten"
Xandra
2-4-2012 Groot hotel dat rustig is gelegens. Ruime schone badkamer en kamer met balkon met mooi uitzicht, waslijn en stoelen. Dorp ligt niet op wandelafstand. Hotel ligt direct aan het strand dat voorzien is van parasols en ligbedden. Beachbar waar je 24 uur per dag terecht kunt voor een snack of een drankje. Buffet reataurant waar iedere dag andere en ruime keuze was in voorgerechten, groenten, vlees, vis, pasta`s, rijst en diverse soorten aardappels. Dessertbuffet. Uitgebreid ontbijtbuffet. Het eten was van goede kwaliteit. Twee thema restaurants waar je kon eten op afspraak. Groot zwembad met ligbedden en poolbar, tennisbanen, mini-golf en kinderspeelplaats. Grote mooie tuin met ligbedden onder de palmbomen. Personeel was allemaal zeer vriendelijk. Minpunten: Er waren 4 liften waarvan er regelmatig 1 niet werkte waardoor je soms lang op een lift moest wachten. Het hotel is gehorig omdat alle verdiepingen rondom de hal zijn gebouwd. (zie foto`s) Het geluid weerkaatst daardoor sterk.

alleenreizend, Dec. 2011
"Héél goed hotel"
Ciska
25-12-2011 Hotel Blau is een uitstekend hotel met een goede ligging, kamers prima. Het eten is héél goed en gevarieerd. Personeel bijzonder vriendelijk.

met partner, Okt. 2011
"Aanrader"
Do&Da
21-10-2011 Mooi hotel met vriendelijk personeel. Prachtig strand. Ontbijt is goed. Lunch en avondeten in gewone restaurant minder. A la carte restaurants (2) dewelke men 1 keer per week mag bezoeken zijn heel goed. Mini golf is een lacher !

met partner, Okt. 2011
"Te gek"
simon en sally van ...
18-10-2011 helemaal te gek.lieve mensen. goede service.Jammer dat sommige gasten geen fooitje geven.Met transfer wordt duidelijk gemaakt waarom.Goed eten voor wat mogelijk is voor hun.Te gekke animatie.vooral het waterballet.Toen wij weggingen hadden wij het idee dat wij er al een lange tijd waren.Kamers ruim .Als je nog wat ruimte heb in de koffer neem dan schriftjes,pennen,tandpasta en zeep mee.Wij hebben voor wat schooltjes dit meegenomen .Dol gelukkig waren ze ermee.Vraag aan de portier (Rainer) of receptie waar het naar toe gebracht kan worden.Ik zeg het 1 CUC doet wonderen.Zeker gaan wij terug.

alleenreizend, Okt. 2011
"Fantastisch hotel"
Lisa
13-10-2011 Ik heb mijn rondreis afgesloten in Hotel Blau in Varadero. Het is een geweldig hotel, lekker en genoeg te eten, schone en ruime kamers. Het zwembad is groot genoeg en schoon. Er is tot 23.00 uur animatie en daarna is het stil, je hoort alleen mensen praten die beneden iets aan het drinken zijn, de benedenbar is tot 00.00 uur open. Dit hotel is absoluut een aanrader. Als ik een minpuntje moet bedenken is het de ligging van het hotel, het ligt vrij ver van Varadero af maar goed voor 12 CUC rij je in een antieke auto naar het "centrum" van Varadero, of voor 5 CUC met de bus.

"'s avond veel lawaai van annimatie"
Lijn
23-8-2011 Het hotel is in vergelijking met alle andere hotels op het schiereiland een grote betonblok. De andere hotels zijn wat lager en meer verdeeld in kleine gebouwtjes. volgens mij zijn de meeste hotels wel vergelijkbaar qua kwaliteit. Alleen je moet opletten dat je niet dicht bij de oliebron zit want deze kan nogal wat stank veroorzaken. Doordat Blau Varadero een groot gebouw is heb je op je hotel kamer veel last van de annimatie (alleen tussen 04:00 uur en 17:00 uur is het stil).
Eten is voorstreffelijk (zeer groot buffet - voor ieder wat wils). Personeel is vriendelijk en doen erg hun best. zelf zou ik de volgende keer voor Paradisius kiezen.

met vrienden, Aug. 2011
"Helemaal Super!!!"
Marleen
25-8-2011 Wij zijn van 6 aug. t/m 20 aug. 2011 in het hotel verbleven. Wij zijn tussen de 22-26 jaar. Ik heb ontzettend genoten van de vakantie. Het hotel was boven verwachting, het is een 4 sterren maar had van mij ook een 5 sterren kunnen zijn. Het personeel is ontzettend vriendelijk en doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De kamers worden elke dag schoongemaakt en maken er elke keer iets moois van! Het eten is goed en er is keuze genoeg. Bij de bar aan zee kun je 24/7 drinken en eten krijgen. Het zwembad is schoon een vrij groot. Het strand ligt direct aan het hotel en er zijn voldoende strandbedjes. Kortom het hotel is geweldig, zeker de moeite waard!

"Helemaal top"
sandra
31-7-2011 We hebben eerst de rondreis the best of cuba gedaan en dan als je dit hotel krijgt is het een beademing. Wat een fijn hotel en de service is prima. Wij zijn er 4 dagen geweest. Het zwembad water was lekker verfrissend en het zee water was warm. We hebben op een donderdag gedoken alleen helaas weinig te zien. Maar dat kwam misschien omdat ik in Egypte had gedoken. Hoorde wel van mensen die het slechter hadden getroffen kwa hotels. Groetjes Sandra en Danny