Beoordelingen Hotel La Moka****

22 mei 2013

La Moka****
Beoordelingen Hotel La Moka****
Autopista Nacional Habana Pinar del Río Km 51, Pinar del Rio
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Moka**** in Pinar del Rio, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Moka**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel La Moka scoort een 7,8 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Moka**** in Pinar del Rio, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Moka****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel La Moka**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel La Moka**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel La Moka**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cuba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cuba. Vergelijk Hotel La Moka**** met andere accommodaties in Pinar del Rio.

18 beoordelingen over La Moka****

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Uiteenlopende ervaringen (vandaar geen cijfers)"
Fam van der Veld
27-8-2012 Omdat het hoofd-hotel volgeboekt was hebben we gebruik gemaakt van 2 'village-rooms': kamers aangebouwd aan een huisje van lokale bewoners in het dorp. Kinderen in villa ModesCo en wij in villa CiriLes. De huisjes in de 'village' zijn gelijk maar de staat waarin deze verkeren is zeer verschillend. ModesCo is vergelijkbaar met een 2-3 sterren hotel, Ciriles is 5 sterren!
ModesCo: Onfrisse geur, douche in matige staat, spijlen uit balkon gebroken, niet-betrokken familie als gastheer.
CiriLes: Mooie kamer, badkamer met bad en een buitendouche in topconditie. Zeer lief echtpaar als gastheer.

Uiteindelijk hebben de kinderen bij ons geslapen vanwege een zwerm bed-bugs in bed en een kakkerlak in hun kamer.

Bij uitchecken reageerde men zakelijk: De schoonmaker werd gebeld maar geen enkele verontschuldiging. Zelfs de 4 consumpties uit de minibar moesten worden afgerekend...

met partner, Mei 2011
"Mooi plaats heel bijzonder"
marina & bart
13-6-2011 La moka is een mooi hotel en meer dan twee sterren ! je hebt alles en kamers zijn prima compleet en te bevelen is de excursie die is helemaal geweldig.

met partner, Feb. 2011
"Geweldig gelegen"
familielafaille
24-3-2011 Moka ligt op de heuvel met uitzicht over het dorp. HEERLIJK zwembad en bar. Kipjes en kuikentjes lopen overal vrij rond. Dorp is relaxed, eten in El Romero (beste vegetarishe restaurant van Cuba) is aanrader! Ik ben geen vegetariër maar wat je daar proeft... Je zou het bijna worden.
Ga voor avontuur/zwemmen naar las Cabanas de San Juan. Zie kaartje dat je bij het hotel kunt krijgen. Ligt op een paar kilometer van het hotel. Jungle met zwempools in de rivier. Veel cubanen maken het extra leuk!

"Mooiste hotel van Cuba!"
Nienke
25-7-2010 Dit is het mooiste hotel van heel Cuba! Alsof je in het paradijs zelf aan bent gekomen! Prachtig gelegen, mooie schone kamers, van alle gemakken voorzien. Prima zwembad, erg vriendelijk persoon.
Kortom, een echte aanrader!

"Geweldig mooi!"
Marianne
9-6-2010 Prachtig gelegen hotel in een werkelijk schitterend natuurreservaat. Zeker de rondleiding met gids boeken. Geen enkele mug gezien in april.
Prima hotel met mooie kamers. Voor Cubaanse begrippen prima gegeten, leuk barretje ook. Ga ook zeker het ondergelegen plaatsje in, hier bevinden zich ook nog twee restaurants en een leuk koffiehuisje (Maria). Zeer gastvrij ontvangen overal.

"Mooie kamers met geweldig uitzicht"
guido
6-9-2009 Prachtig eco resort tegen de berghelling. Vanaf het balkon keek je zo het dal in. Grote kamer met een mooie badkamer met bad voor het raam.
Het eten was matig, 's avonds geen andere keus qua restaurant op een redelijke afstand. OVerdag een wandeling gemaakt met een gids naar een oude koffieplantage. Ook een fijn zwembad.

met partner, Juni 2009
"Prima hotel en Prachtig gelegen!"
steffer
31-7-2009 Vanuit cayo levisa is het zo'n 100km naar Moka hotel. (vanuit vinales 140) en de weg is prima te doen. Niet eens verdwaald en zeker geen straf om door de mooie omgeving te rijden. Het complex is leuk opgedeeld in verschillende hoogtes met allerlei trappetjes door mooie tuinen. Mooie ruime kamer, fijn bed en grote luxe badkamer (met bad) zonder gordijn. Leuk voor de exhibitionisten onder ons... Ontbijtbuffet is lekker en heel uitgebreid. Diner is oke, veel keus en niet duur.

We waren hier maar 1 nacht dus we hebben niet alles kunnen zien. We boekten de Canopy-tour voor 15 cuc pp. Je wordt met een noodgang de bomen door gejaagd en 10min later sta je weer beneden. Geen mooie fotos en 30 cuc armer! De watervallen San Juan zijn mooi om even door heen te wandelen.

Vond het bijgelegen dorp niet echt uitnodigend, voelde me een soort indringer. Komt misschien omdat het zo is opgezet. Verder wel prachtige natuur en genoeg te ondernemen!

met een groep, Nov. 2008
"Mooi maar niet betrouwbaar"
raoul de wolf
5-2-2009 La Moka is uiterst rustig gelegen en zeer geschikt voor mensen die van de natuur houden.
Let wel op voor directie en personeel. Alhoewel ik niets verbruikt had uit de minibar werden mij twee consumpties aangerekend. Het was mijn woord tegen die van de anderen en de klant is hier geen koning.

met partner, Okt. 2008
"Hier moet je zijn!"
saskia
28-12-2008 Wat een GEWELDIG hotel. De ligging, de kamers, de natuur, alles. Kopje koffie drinken bij Maria! Gids geboekt en ook super leuk, vooral de lagune en de koffieplantage. We voelden ons helemaal thuis.

met vrienden, Juni 2008
"Wauw! Was de eerste reactie"
Fleur&Emile
21-7-2008 Nooit verwacht in Cuba zo'n luxe te vinden. Wat een heerlijk hotel. Zeer ruime kamer, badkamer en balkon. Van uit bad/doush kijk je zo door een groot raam in het dal (en niemand die jou ziet). Heerlijk zwembad met goed restaurant erbij.
Rondleiding met gids door het gebied is wel aan te raden.
Visrestaurant aan het water in het dal is ook prima! (wel anti-mug mee!!!)

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit