Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)***** in Havana Cuba beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)*****

6,5

26 mei 2012

Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)***** Havana

Beoordelingen Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)*****

Neptuno, esquina Prado y Zulueta , 10100, Havana
Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central) scoort een 8,7 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)***** in Havana, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Cuba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cuba. Vergelijk Hotel Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)***** met andere accommodaties in Havana.

34 beoordelingen over Iberostar Parque Central (vh. NH Parque Central)*****

6,5
met vrienden, Mrt. 2012
"Aanrader"
Rene_34
29-3-2012 Dit hotel heeft een oud en een nieuw gedeelte, wij zaten in het nieuwe gedeelte. Nee, dat ziet er niet "koloniaal" uit, maar zeer trendy en modern.
Als je daar van houdt, dan zit je super. Zelden heb ik een beter ontbijt gehad dan in dit hotel. De ligging is bijzonder goed, en zeker in het nieuwe gedeelte heb je geen enkele last van het lawaai buiten.
Een geruisloze airco, een breedbeeld Tv met o.a. Discovery, Engelse, Duitse en Amerikaanse! zenders.
Prima personeel die je graag wilde helpen, kortom, 5 sterren waardig!

met een groep, Jan. 2012
"Beste hotel in Havana en zeer centraal gelegen."
Theo
8-2-2012 Hotel Parque bestaat uit 2 gedeeltes (oorspronkelijk en accommodatie in straat aan de achterzijde) die met een tunnel met elkaar verbonden zijn. Ze hebben hun eigen receptie en restaurant, maar in "het oude" gedeelte is het ontbijt gevarieerder, liggen winkeltjes en een geldwisselkantoor. Hotelkamers zijn netjes verzorgd maar als de shampoo, douchegel en toiletpapier op zijn moet men hier naar vragen (is in Cuba moeilijk te krijgen).
Op de dakterrassen van beide gebouwen liggen zwembaden en welness-ruimtes. Vanaf het dakterras hebben heb je een mooi uitzicht over een stad met veel contrasten: Mooie oude (vaak vervallen) gebouwen en sloppenbuurten. Het personeel is zeer vriendelijk en klantgericht. Hoewel ik meestal buiten een hotel lunch en diner, is de keuken van dit hotel top. Uit eten in Havana heeft nu niet bepaald een hoge standaard (vanwege de voedselschaarste en alles moet geïmporteerd worden). Het beste hotel van Havana maar m.i. is 5 sterren te voel van het goede.

met vrienden, Jan. 2012
"Zeer onvriendelijk"
fam. Donders
30-1-2012 Na een lange reis zijn wij met drie stellen gearriveerd en blijkt het hotel overboekt!!! Geen enkele kamer vrij en de receptioniste wilde zelfs de reservering niet zien.
Het enige wat er gebeurde was dat er enkele minuten later een taxi stond. Ook onze reisorganisatie wilde zij niet bellen. Dit heb ik zelf gedaan, maar deze kon (begrijpelijk) ook niets voor ons doen. Wij zijn naar een hotel ongeveer 8 km. buiten het centrum gebracht......
Al met al een zeer vervelende situatie, maar het ergste vinden wij nog steeds het echt onbeschofte en onvriendelijke personeel aan de receptie.

met partner, Dec. 2011
"Topper in Centro Havana"
Gerben
27-3-2012 Het hotel bestaat uit twee, door een straat gescheiden, delen, wij zaten in het 'koloniale' deel. Imposante lobby met fijne bar, terras, met veel planten onder een glazen dak, met airco. Mooie ruime kamers. Wij zaten aan het Parque central en keken vanuit onze kamer op het plein en het Capitolio! Roken mocht niet in de kamer maar wel op het franse balkon. Mooie ruime badkamer met alles erop en eraan. Alles was keurig schoon en werkte naar behoren. Ontbijtbuffet was prima en zeer uitgebreid. Enorme keuze in warm, koud, hartig en zoete gerechten. Bij de lobby-bar iedere avond live muziek. Het hotel wordt (helaas) weer aangedaan door groepen (oudere) Amerikanen, die alles maar 'great, gorgeous en fantastic' vinden en de hele dag met naamstickers op hun kleding lopen. Maar het hotel is fantastisch, heeft twee goede restaurants inpandig (het grill-resto is lekker eten) Verder is het mooie zwembad op het dak ook erg fijn na een dagje wandelen in de stad. Gewoon een tophotel, DOEN!

"Prima startpunt"
TGJ
17-8-2011 Dit was ons eerste hotel in Cuba, bewust een duurder hotel gekozen om mee te beginnen.
Pirma ligging, alles te voet gedaan, voldoende taxi's voor de deur en ook de tourbus stopt op het plein. Schoon en mooi hotel. Kamer was ook prima verzorgt. Personeel was vriendelijk (receptionist vertelde dat we aan de overkant van de straat ook water konden kopen, was een stuk goedkoper dan in het hotel). Zwembad op het dak is fijn om 's middags een duik in te nemen en van het uitzicht te genieten met een cocktail. Ontbijt was uitgebereid en werd goed aangevuld, het was druk maar alles was er voldoende. We hebben niet in het hotel gegeten, voldoende gelegenheden in de stad.

"Fantastisch"
frans
19-6-2011 Werkelijk goed hotel, heerlijke kamer goed uitzicht. Wij zaten in het oude deel maar dat was meer dan prima. Kamer goed, eten goed,personeel goed eigenlijk alles goed.Oh ja ga ook een middagje op het dak zwemmen!!!!
Er is ook een nieuwer hotel maar dat zag er saai uit. Dit oudere(?) hotel is echt een aanrader.
Tip: drink espresso in lobby bar die smaak vergeet u nooit!!!!

met partner, Feb. 2011
"Prima hotel, Neem Torre kamer"
Klaas en Petra
13-3-2011 Hotelis prima gelegen in het centrum, alles is aan te lopen. We hadden een kamer in het nieuwe gedeelte een Torre kamer, heel mooi. Hier ook gegeten, Italiaans, het oude gedeelte is schitterend echter het eten hier was niet onze smaak. Nette en aardige bediening. Voor een boezoek aan Havana is het hier goed toeven.

met partner, Dec. 2010
"Mooi hotel."
Peter
30-12-2010 Mooi hotel met zeer goede ligging aan Capitool. Voor de deur taxis bij de vleet. Geen enkele hotelinfo op de kamer, moesten het al doende leren. Ontbijt goed maar geen vers fruitsap,wat voor 5* wel zou mogen, door drukte duurde het te lang om een kop koffie te krijgen. Naar Cubaanse normen was het eten in het avondrestaurant (a la carte of buffet) zéér goed.

met partner, Nov. 2010
"Lekker ontsnappen aan de drukte van Havana"
miekedhuyvetters
20-11-2011 Het hotel is zeer centraal gelegen. Veel bezienswaardigheden zijn te voet bereikbaar. Als je buitenkomt, voel je al de echte cuba sfeer. Er is veel lawaai in de omgeving maar daar heb je in het hotel zelf geen last van!
We hebben een aantal x roomservice besteld, een aantal x in het hotel gegetene en uiteraard ook ontbeten. Het eten is prima! Ruim voldoende. Wel westers. Room service is erg goedkoop.
De kamers zijn gewoon, maar zeker goed. Het zwembad op de dak van het hotel is een leuk extraatje. Dit hotel is een aanrader voor wie even aan de drukte van Havana wil onstnappen en even terug wil naar de Westerse cultuur. Wie evenwel ten allen tijde Cuba wilt proeven, moet hier niet komen (dan beter hotel Nacional de Cuba: ook een aanrader).
De service van het hotel was ook prima. Vriendelijk personeel.
Er is een dienst om geld af te halen in het hotel maar die werkt vaak niet. Zorg dus dat je voldoende bij hebt.

met partner, Apr. 2010
"Een heerlijk hotel"
Sayre
29-7-2011 Op zoek naar een leuke vakantie kwamen wij uit bij Cuba en dan natuurlijk Havana. Wij gingen maar 10 dagen en besloten om te beginnen, maar dan ook te eindigen in Havana. 's avonds kwamen wij aan bij NH Parque central en werden zeer gastvrij verwelkomd in het oude gedeelte, maar kregen een kamer toegewezen in het nieuwe gedeelte. Een prachtige kamer met alles erop en eraan, incl. badjassen. De volgende ochtend het ontbijtbuffet vonden wij zeer goed en de bediening was ook zeer vriendelijk en behulpzaam. En dan het zwembad bovenop het dak was een heerlijk plek om op het eind van de middag een frisse duik te nemen en te relaxen op een ligbedje. Geweldig is natuurlijk de lobby in het oude gedeelte waar je een lekkere lunch kunt nemen. Na een week Varadero kwamen wij weer terug in dit hotel en kregen een prachtige kamer in het oude gedeelte met uitzicht op het plein. Al met al, dit hotel is een echte aanrader.