(Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)***** in beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.247 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)*****

Beoordelingen (Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)*****

_
(Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)***** cruise

(Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan) scoort een 8,2 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van (Cruise)schip Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)***** vinden.

29 beoordelingen over Crocodilo (Nijlcruise Luxor-Aswan)*****

met partner, Mei 2011
Moet je gedaan hebben
Marquerite en Olaf
12-7-2011 de cruise is meer dan geweldig. koop wel all inclusive bij dat haal je er makkelijk uit en je hoeft niet de hele dag bonnen te tekenen. alles was te schoon voor woorden het personeel staat nog net niet aan je tafel te wachten om je iets te geven maar pas op ze doen het echt wel alleen voor de fooi en als ze de kans krijgen zeggen ze stiekem als niemand het hoort dat ze 10,- fooi willen en als je bijv de kamerjongen een euro geeft vraagt hij gewoon om een tientje erg brutaal maar ze hebben dinds de revolutie bijna geen werk doordat er 10 minder boten per dag vertrekken dus ik snap het ook wel weer. maar echt de excursies alles is even goed geregeld. neem wel een 5 sterren boot want de 4 en minder cruises zijn beduidend minder goed. eten was perfect, alles veilig en je mag echt alles. je voelt je de koningin! maar dat schijnt ook aan de organisatie te liggen met wie je gaat; de goedkope organisaties krijgt het personeel minder fooi.

met een groep, Mrt. 2011
Het was boven verwachting. Schitterend!
Dick Harkema
18-3-2011 Het verblijf op het schip als bijzonder prettig ervaren. Het eten was gevarieerd en smaakte uitstekend. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Hoge servicegraad. "s Avonds was het prettig toeven op het bovendek, zodat er weinig gebruik werd gemaakt van de barruimte, ondanks de airco overal. Toch wel wat van het entertainment genoten, heel verrassend. Perfecte gids, Ahmed, die alles wist van de Egyptische cultuur en dat goed kon overbengen, maar ons ook nog voorlichting gaf hoe de bedelaars en handelaars in deze cultuur te plaatsen en hoe er mee om te gaan. De hut was groter dan verwacht, de bedden goed, toiletrumte niet groot maar verder best in orde. Goed schoon alles en ook de handdoeken werden dagelijks schoon aangeleverd en dan in allerlei wonderlijke figuren gevouwen. Erg veel gezien met dus deskundige begeleiding, wat een cultuur! Al met al een onvergetelijke vakantie voor ons hele gezin, zeker ook voor onze kleinkinderen, die het zwembad erg leuk vonden. Aanrader!

met jonge kinderen, Mrt. 2011
GEWELDIG, wil zeker nog eens terug!
Jeltje
12-3-2011 Egypte is een geweldige ervaring geweest! Wil zeker nog eens terug en zou dan dezelfde boot zo weer boeken,en liefst ook dezelfde gids Ahmed. Een kenner en enthousiast over zijn land. Hoe meer je vraagt hoe meer hij verteld. We hebben alle extra excursies bijgeboekt waardoor het geen luiervakantie is geworden, maar genoeg vrije tijd gehad. Met kinderen (13-11) is het zeker ook een aanrader, ze vonden het geweldig ondanks dat er geen leeftijdgenootjes voor ze waren. Het personeel was heel vriendelijk en meelevend, maakten grapjes, en stonden altijd voor je klaar. De boot is wel wat verouderd, maar vonden wij niet storend. Alles wordt goed schoon gemaakt. Het eten was heerlijk, genoeg keuze, zeker niet afgevallen deze vakantie. Dat wij er na de revolutie waren maakte het extra speciaal, wisten niet goed wat we konden verwachten maar het was er 100% veilig. Ik wil in het bijzonder Ahmed bedanken voor deze speciale reis en ook mijn vader natuurlijk :-).

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Crocodilo (Nijlcrui...

met partner, Jan. 2011
Laagseizoen prima prijs/kwaliteit verhouding
Ali Baba
23-1-2011 Accomodatie wordt in Nederland aangeboden voor 5 sterren, ik ben nog op zoek naar de laatste 2. Maar voor het geld wat wij betaald hebben mag je misschien niet meer verwachten. Kleine hutten, krap toilet en niet altijd heet water, keiharde bedden en zeer gehorig. De boot is redelijk verouderd en het eten is vrij eentonig, 8 dagen kip en heldere soep. Het standaard excursie pakket (extra kosten) bestaat; bezoek Karnak, Luxor, Edfoe, Komombo Tempel. Konings vallei en Hatsjepsoet. Zeiltocht van een uur (niet veel wind) en een bezoek aan een Papyrus winkel en steenhouwerij (paar minuten uitleg en vervolgens een lang verkooppraatje). Er wordt ongelovelijk veel gebedeld en opgelicht, als je hier niet van houdt moet je zeker niet aan land gaan maar aan boord blijven maar ook daar ben je wel eens uitgekeken.

met partner, 2010
Goed schip, goede service
naam naam
8-11-2011 voor cruise zeer goede mogelijkheid voor bezoeken vele bezienswaardigheden. comfort van niet steeds een andere verblijfslocatie

Interessante reis
anje muis
14-11-2010 Gezellig schip, niet al te groot. Lekker gevarieerd eten. Vriendelijke attente service. Veel gezien van Egypte. Minpunt: verouderde badkamer

met een groep, Okt. 2010
Gerust boeken maar geen 5 sterren!
mary-anne van den b...
2-11-2010 Wij hadden een redelijk leuke vakantie, op het schip niets aan te merken. Behalve dan dat 3/4 van onze groep ziek is geweest. Maar dat kan ook ergens anders mee te maken hebben gehad.
Zeer behulpzaam personeel. Het eten is nogal rijkelijk voorzien van citroen wat niet echt onze smaak is (vooral op salades en aardappelgerechten). Jammer, voor ons verpest dit de smaak erg!
Ergelijk vonden wij de Egyptenaren zelf, erg lastig volk. Het is nooit genoeg wat ze krijgen, willen iedereen beduvelen. Zeer ongastvrij en dwingend! Wij gaan dan ook nooit meer naar Egypte toe! Ze verpesten het voor zichzelf, stom!

Zeer prettige vakantie gehad
Frank en Linda
18-10-2010 Boot is niet nieuw maar alles is zeer goed schoon.Hutten worden elke dag schoon gemaakt en voorzien van schonen handdoeken.Het eten was goed, wel elke dag rijst maar ook een vorm van aardappels (friet, gebakken aardappel enz.)In de 8 dagen dat wij er waren is er niemand ziek geworden maar twee mensen hadden wel last van een rommelende buik.
Excursies waren mooi en goed, maar om het hele plaatje compleet te krijgen moet je nog wel extra excuries bij kopen bv city tour Luxor en Aswan.
Wij zouden zo weer gaan met de zelfde boot

Onvergetelijke herinnering
Marcel en Irma
26-10-2010 prachtige manier om op deze wijze per boot de excursies te maken. Service prima, eten goed en kamer evenzo. Hadden een leuke groep met een wat mindere begeleider.
wij hebben de reis gecombineerd met 1 week Hurgada, leuke afwisseling

met partner, Okt. 2010
Supervakantie, veel cultuur en gezelligheid.
Sander waterschoot
6-11-2010 Sure, je moet wat geluk hebben met je reisgezelschap, je zit toch een dag of 7 met de mensen in een groep. De boot is niet nieuw, maar dat wil niet zeggen dat het geen schone of fijne boot is. De kamers zijn idd klein, maar wat heb je aan een grote kamer als je toch de hele dag op excursie bent, in het zwembad ronddobbert of aan het ouwehoeren bent op het bovendek.
Het eten, is het enigste minpunt, het niet slecht of zo, maar het smaakt allemaal niet zo geweldig, het is geen restaurant eten, maar typisch egyptisch. Laat in iedergeval je dit niet tegen houden!!!!

Het personeel is vriendelijk en gaan tot het gaatje om te zorgen dat je een toffe vakantie hebt.

De tocht zelf is kei mooi, veel gezien en mee gemaakt. In kilometers ga je niet zover maar er is genoeg te zien, en je krijgt een mooi beeld van Egypte.

De excuries, zeker doen, Ahmet de gids, begeleid je goed, en kan prima uitleggen hoe Egypte in elkaar steekt.

met een groep (2)