Bed and Breakfast El Sol Verde in Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park Costa Rica beoordelingen 9.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.069 bezoekers online
Home > Costa Rica > Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park > Bed and Breakfast El Sol Verde

Beoordelingen Bed and Breakfast El Sol Verde

9 februari 2012

9,7
El sol verde vanaf het kampeerterrein

Bed and Breakfast El Sol Verde scoort een 9,3 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast El Sol Verde? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast El Sol Verde in Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Bed and Breakfast El Sol Verde vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Costa Rica. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa Rica. Vergelijk Bed and Breakfast El Sol Verde met andere accommodaties in Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park.

19 beoordelingen over El Sol Verde

met partner, 2011
Topper
tenc
30-12-2011 prima gelegen met vriendelijke gastheer en gastvrouw hebben heel veel info over het gebied en omgeving een bezoek is zeker de moeite waard

Ideale locatie voor bezoek aan Rincon de al Vieja
Thea en Mike
27-8-2011 Prachtige uitvalbasis voor bezoek aan Rincon de la Vieja. Daarnaast hebben we nog leuke tips gekregen van Ingrid en Gerard voor andere activiteiten in de buurt.
De kamers zijn voldoende groot en schoon. Ontbijt is prima en het is ook de moeite waard om de tuin te bewonderen.
De lodge eigenaren Ingrid en Gerard zijn enorm gastvrij en attent, wat goed van pas kwam toen we met onze zieke dochter op de lodge aankwamen.
Kortom een aanrader.

met partner, Apr. 2011
Geweldig!
Rebecca
28-4-2011 We kregen een warm welkom van Ingrid en Gerard die ons goed tips over de omgeving gaven. De kamers zijn netjes en schoon en er zit een lekker terrasje bij. De ligging is perfect vlakbij nationaal park Rincon de la Vieja en vlakbij een heerlijke rivier waar je tussen de lokale mensen kan zwemmen. El Sol Verde is echt een aanrader!

met partner, Mrt. 2011
Supergezellige bed and breakfast
carla en ferd
9-4-2011 Gerard en Ingrid weten het hun gasten erg naar de zin te maken. Je krijgt een heerlijk ontbijt en op verzoek ook een heerlijk liunchpakket.
Ze kunnen veel vertellen over de omgeving en je voelt je er heel erg thuis.
Wij vertrokken er met een gevoel van weemoed.

met partner, 2011
Heerlijke plek
kmmk
5-3-2011 Tijdens een rondreis door Costa Rica is het park Rincon de la Vieja leuk om te bezoeken voor een mooie wandeling. El sol Verde is dan de perfecte plek om heen te gaan. Je krijgt veel tips van Gerard en Ingrid mee en er hangt een zeer ontspannen sfeer. Vandaar mijn 10-en, alles was helemaal goed!
ps. ga na de wandeling naar de hotsprings, heerlijk!

Sevice en gastvrijheid op een paradijselijk plekje
Patricia en Peter
27-2-2011 De perfecte plek om te verblijven om de parken
in de omgeving van Liberia te bezoeken.
Ingrid en Gerard voorzien je van de nodige
informatie en zijn ontzettend behulpzaam,
daarom zeker ook een goede plek als je vanaf
Brussel naar Liberia vliegt.
Nette kamers en een goed ontbijt in een mooie
omgeving.

met partner, Jan. 2011
Super leuk
Mark en Esther
23-6-2011 Erg leuk verlijf. Veel tips gekregen om in de omgeving het park te verkennen en ook overige tips in costa rica. Park is erg leuk, naar de watervallen lopen is een pittige wandeling. Maar we hebben veel wilde dieren gezien en was zeker de moeite waard. Wij vonden het leuker dan monteverde en arenal.

met vrienden, Dec. 2010
Geweldige plek veel mogelijkheden
Sietse & Thea
24-1-2011 Geweldige plek je kunt vanaf hier veel ondernemen. Een must is de beklimming van de vulkaan. Ingrid en Gerard geven veel bruikbare tips en hebben veel kennis wat er te doen in de omgeving.
Een prachtige ruimte waar je gedurende de avond rustig kan zitten, zeker een aanrader.

met partner, Nov. 2010
Topper!
Stefan & Gineke
23-12-2010 Wij hebben genoten van El sol Verde. Een mooie locatie, bij een prachtig natuurpark en een gastheer en gastvrouw die een heerlijk verblijf verzorgen.
El sol Verde is een aanrader!

met partner, Juli 2010
In een woord: GEWELDIG
Dirk en Floortje
27-8-2010 Wij hebben een geweldige tijd gehad bij El Sol Verde. Via de lonely getriggerd door de woorden sweet dutch couple. En hier was niets aan gelogen. Het is hier ontspannen, gemoedelijk en relaxt. En mede door hun reis-tips een geweldige rondreis door Costa Rica gehad. Bedankt!

9,7
9,5