1.147.563 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 988 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Midden Amerika > Costa Rica > Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park > Bed and Breakfast El Sol Verde

Beoordelingen El Sol Verde

6 september 2010

9,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast El Sol Verde? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast El Sol Verde in Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

NL (9)

met partner, Juli 2010
In een woord: GEWELDIG
Dirk en Floortje Dirk en Floortje
27-8-2010 Wij hebben een geweldige tijd gehad bij El Sol Verde. Via de lonely getriggerd door de woorden sweet dutch couple. En hier was niets aan gelogen. Het is hier ontspannen, gemoedelijk en relaxt. En mede door hun reis-tips een geweldige rondreis door Costa Rica gehad. Bedankt!

met partner, Jan. 2010
Great Place !
Jose & Alexander Jose & Alexander
17-2-2010 Tijdens onze rondreis in januari verbleven wij 4 nachten in El Sol Verde. The lodge beschikt over 3 kamers; 2 twee-persoons kamers en een 4-persoonskamer (double bed en een stapelbed in een aparte kamer) . Daarnaast is er een Campground waar gecampeerd kan worden. De Campground beschikt over een gebouw met wasbakken, toiletten en douches. Alles ziet er even prima uit. De kamers hebben zeer goede bedden, de badkamer heeft goed sanitair. Alles zeer goed onderhouden en zeer schoon.
Gerard en zijn vrouw Ingrid serveren een heerlijk ontbijt. Ze kunnen je van allerlei tips voor trips in de omgeving voorzien. Het dorp Curubande is heel basic. National Park Rincon de la Vieja is vlakbij. Daar kun je prachtige wandelingen maken. Kortom; als je in dit deel van Costa Rica komt is het absoluut aan te bevelen hier te overnachten.

met partner, Dec. 2009
Geweldige plek, geweldige mensen!
wagemans47 wagemans47
23-12-2009 Dit is een plek die zijn hoge cijfers echt waard is.
Klein en persoonlijk van opzet maar je kunt wel makkelijk je eigen gang gaan. Mooie, schone kamers met goede bedden in een hele mooie omgeving. De eigenaren Gerard en Ingrid hebben duidelijk liefde voor hun vak, hun nieuwe land en de gasten. Wij zijn zelfs langer gebleven dan gepland.
Eigen vervoer is wel erg handig.

Een echte topper
Heer M van V Heer M van V
24-9-2009 Dit is een echte topper in de tropen.

- gastvrijheid
- rust
- natuur
- kamers / camping
- douches met warm water
- gids voor het natuurreservaat
- niet ver van het natuurreservaat
- goedkoop
- de eigenaars zijn meerdertalig.

Geen negatieve punten.

met oudere kinderen, Feb. 2009
Mooie locatie met zeer goede service
Geert & Els Dirkx Geert & Els Dirkx
2-3-2009 "El Sol Verde " is een mooie bestemming voor diegene die de vulkaan en park "Rincon de la Vieje"willen bezoeken. Je wordt heel hartelijk ontvangen en de service tijdens het verblijf is zeer goed. De kamers zijn netjes en er ontbreekt niets.
Ook in de omgeving kun je een goede indruk krijgen hoe de mensen in Costa Rica leven.
Het park, met z'n kokende modderpoelen, is zeer de moeite waard om te bezoeken. Ook kun je interessante wandeltochten maken naar watervallen die zeker de moeite waard zijn.
Wij wensen Ingrid & Gerard nog veel geluk met "El Sol Verde"in Ciosta Rica

gastvrij en leuke kamers
Piet en Elly Piet en Elly
20-2-2009 Gerard en Ingrid zijn erg gastvrij. Ze weten gasten het naar hun zin te maken. Ze hebben er duidelijk plezier in om gasten te ontvangen en tips te geven. We hebben lekken gegeten. Je kunt zien dat ze veel zelf doen. De kamers heeft Gerard zelf getegeld en Ingrid heeft de gordijnen en kofferbankjes zelf gemaakt. En dat is te zien! Misschien in de toekomst nog een zwembad? Wij hebben genoten en tot ziens.

alleenreizend, Nov. 2007
Bijzonder gezellige ervaring
nico ruijter nico ruijter
4-10-2008 Eind 2007 heb ik enkele dagen doorgebracht bij Ingrid en Gerard op hun "El Sol Verde". Zij zijn Nederlandse natuurliefhebbers en hebben een toplocatie vlakbij de vulkaan Rincón de la Vieja, het strand en diverse parken. In eigen beheer hebben ze drie keurige appartementen gebouwd. Behalve deze appartementen is er ook gelegenheid te kamperenen en dat maakt het nog gezelliger. In Liberia belde ik hen en nog geen half uur later stapte ik bij Ingrid in de auto. Met Gerard een dag later naar de Rincon geweest en de tweede dag de omgeving verkend. Dat was fantastisch! Elke dag een heerlijk ontbijt met fruit van hun eigen bomen. Het was meer dan leuk en of nog dit jaar en anders volgend jaar kom ik terug. Dan gaan mijn vrouw en onze vrienden ook mee! Costa Rica is gewoon geweldig en als je de kant van Liberia op gaat dan zeker naar El Sol Verde!!!!!!!!1

Familie, Dec. 2007
Marc van Lanen Marc van Lanen
1-1-2008 Een klein paradijsje hebben gerard en ingrid gecreeerd. Ze hebben maar 3 kamers, maar deze zijn zeer mooi ingericht en in tegenstelling tot de meeste B&B's in costa rica echt afgewerkt. De orthopedische matrassen slapen heerlijk.

Je ontbijt nuttig je op de veranda, vanwaar je zo het groen in kijkt. En de prijs is erg schappelijk voor hetgeen er geboden wordt.

Ook kamperen moet hier een hele ervaring zijn en de toiletgebouwen op de camping zijn netjes, echt naar nederlandse standaarden.

Het ligt ook redelijk verlaten zodat je in de hangmatten echt kan uitrusten.

Park Rincon de la Vieja is maar een klein stukje verder, ook de hoofdweg bereik je in 20-30 minuten.

Tot slot zijn Gerard & Ingrid ontzettend gastvrij en hartelijk en hebben zij het echte Pura Vida al goed onder de knie!

Ruud en Odette Koster Ruud en Odette Koster
13-12-2007 Op vakantie in eigen land (Nederlanders die in Costa Rica wonen) kwamen we terecht in Curubandé, bij het Nationaal Park Rincon de la Vieja, noordelijke provincie Guanacaste.

De Nederlandse eigenaren van El Sol Veder, Gerard en Ingrid, hebben een heerlijk plekje gecreërd in de schitterende natuur van Rincón de la Vieja. De kamers van de lodge zijn comfortabel en smaakvol ingericht en hebben een eigen badkamer met warm water. Vanaf het terras kijk je zó de vrije natuur in.
Ook het kampeerterrein, waar tenten gehuurd kunnen worden of eigen tenten gebruikt kunnen worden, heeft een geweldig uitzicht én... een sanitairgebouw met keurige toiletten, douches met warm water. Dat komt niet veel voor in Costa Rica.

Gerard en Ingrid hebben er duidelijk plezier in om het hun gasten naar de zin te maken. Je zal je er welkom voelen, omdat je er welkom bent.

Een aanrader dus.

Toon score en beoordelingen van :
alleenreizend (1)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...