Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande) in Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park Costa Rica beoordelingen 8.5 | Zoover
Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park
Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande)
Beoordelingen Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande)
33 °C
26 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande)
Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park
Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande)
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande) in Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16
vakantiefoto's
van Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Costa Rica
. Vergelijk Bed and Breakfast Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande) met andere accommodaties in
Minder tekst <<
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
B&B info
Vraag en Antwoord (0)
Lettergrootte:
volgende
19 beoordelingen over Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande)
Alle beoordelingen
(19)
(14)
Familie
(2)
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(19)
ALL
met partner, Dec. 2011
"Rustgevend en gemoedelijk"
elfra
2-3-2012
Een mooi gelegen hacienda, omgeven door een prachtige tuin met zwembad. Je wordt bij aankomst welkom geheten door de gastheer Yve, Een gezellig, leuke een gastvrije kerel, hij legt je alles uit en geeft je tips om de omgeving te verkennen. Prachtig ingerichte kamers, alleen de bedden zijn niet heel fijn. Er is een mogelijkheid om te lunch of gezamenlijk met andere gasten aan een grote tafel te dineren, wat echt een aanrader is.
met partner, Okt. 2009
"Heerlijk tot rust komen"
Bas B.
18-10-2009
Prima lodge op een fantastische locatie. Ongeveer 25 minuten hobbelen vanaf Liberia tref je in de middle of nowhere dit pareltje aan. Je werd heerlijk gastvrij onthaald door de gastvrouw met allo allo Engels;).
Prachtig uitzicht over de omgeving en de huisdieren maken de gezelligheid compleet. Vooral de puppy viel in de smaak bij mijn vriendin.
Het eten is sober maar prima. De grote tafel maakt het gezellig vooral als er anderen Nederlands dan wel Engelssprekenden zijn. Bij ons zaten er Spanjaarden die geen engels spraken wat de communicatie moeilijk maakte.
Het park is op 10 minuten afstand wat trouwens erg de moeite waard is.
De kamers zijn erg mooi ingericht en hebben veel sfeer. Ook zijn er klamboes aanwezig.
Enige minpuntje; volgens mij hebben toeristen coco de papegaai verpest. Ele ochtend om 6:00 deed hij een klein jongetke na en riep keihard; papa papa, honger, hola hola en lekker roken;). Je kon er de klok op gelijk zetten en uitslapn was er niet bij.
met partner, Juni 2009
"Net niet voor ons"
3-7-2009
Op zich is dit een mooie accommodatie die ons op het eerste gezicht erg aansprak. Leuk dat er zoveel (lieve) dieren zijn en eigenlijk ook heel fijn dat het zo kleinschalig is. Maar toen wij er waren waren we de enige gasten en gastvrouw Anna was niet erg spraakzaam, dus na een namiddag en avond begonnen we ons langzamerhand te vervelen. In de omgeving is naast het prachtige natuurpark weinig te doen, dus verheugden wij ons niet op nog een avond in stilte eten en lezen. Dit was voor ons reden om een dag eerder dan gepland onze rondreis te hervatten.
Als het wat drukker was geweest was het vast erg leuk, maar we hadden nu een ongemakkelijk gevoel (en de neiging om te fluisteren). Als we het rustig willen hebben gaan we liever naar een appartement waar je echt privacy hebt.
"Absolute aanrader"
Coby
18-4-2009
geweldige locatie, heerlijk eten, mooie kamer en een vriendelijke gastvrouw . We zijn met ons viertjes 2 nachten in Curubande geweest, we hebben echt genoten en uitgerust!! De watervallen en omgeving zijn prachtig.een aanrader is een rit te paardnaar de vulkaan.
met partner, Apr. 2009
"Een van de lekkerste plekje"
Daan en Lily
15-6-2009
Het was zo leuk hier. Anne doet het heel goed. We hebben ons 3 dagen perfect vermaakt. Het park Ricon de la viejo is met de auto ong 5 min.
De kamers zijn uitstekend het ontbijt heel goed, en gewoon de hele ambiance was goed
met partner, Mrt. 2009
"Toepasselijke accomodatie voor omgeving"
Jo & Jo
29-3-2009
In het wat drogere Rincon de la Vieja troffen wij in de middle of nowhere deze grappige hacienda aan. Een mooi uitzicht, vrolijke gekleurde kamers, gezellige schommelstoelen, hangmatten en tafels op de binnenplaats, honden, katten en een papegaai. Voor eten kun je gebruik maken van het diner wat de gastvrouw je aanbiedt. Enige optie tenzij je een uur naar Liberia op en neer wil hobbelen. Wij adviseren om van te voren flink wat geld te pinnen in Liberia, aangezien betalen met credit card niet tot de mogelijkheid bestaat en het eten best duur is: 16 dollar pp (monopolie he). Ook entree van park, drinken en eventueel lunch moeten nog betaald worden. Schrik 's nachts niet van brommend gegrom; dit is de waakhond die de omgeving in de gaten houdt.
met partner, Feb. 2009
"Relaxte uitvalsbasis"
Edwin Penterman
Bekijk foto's
25-8-2009
Het is een eindje hobbelen naar deze accomodatie welke vlakbij de ingang van het NP ligt. Het is zeer kleinschalig. Wat je drinkt streek je aan op het lijstje en je eet met de pot mee. Gezellige uitstraling. Behalve het NP is er niet veel te doen. Dus 1 of 2 nachten is genoeg. Dan heb je het ook wel gezien en wil je graag weer verder. 's Avonds rond schemertijd vliegen er 'nighthawks' rond. Soort grote zwaluwen. Ook aparte wit/blauwe 'eksters' welke we nog niet eerder hadden gezien. Veel parkieten/papagaaien (kleine groene). Wel insmeren wanneer het donker wordt en tijdens een bezoek aan het park. Gemene kleine mugjes bijten je tot bloedens toe en jeuken dat het doet! Het park is een aanrader.
"Ontvangst als een deel van het gezin"
Marlies
13-9-2008
Ik ben van 23-8 t/m 10-9 in Costa Rica geweest samen met een vriendin. Echt een geweldig land.
Deze casa is een soort familieverblijf. Het avondeten is op een vaste tijd en is gezamelijk. Iedereen eet hetzelfde. De kamers zijn eenvoudig maar netjes. Wij hadden helaas erg veel regen. Maar de watervallen zijn erg mooi en de wandeling naar de modderpoelen moet ook een aanrader zijn. Helaas door de heftige regenval hebben wij die wandeling niet gemaakt. De weg erheen is slecht.
met partner, Sept. 2008
"Heerlijke relaxte plaats"
Marijn
Bekijk foto's
3-10-2008
Wat een mooie plek in Rincon. Relaxed in je hangmat hangen, beetje kletsen met de andere reizigers en s avonds gewoon aanschuiven voor het eten. Sfeer is heel ontspannen, je voelt je er meteen thuis. De huisdieren zorgen voor extra gezelligheid. Rincon is een fantastisch onondekt park, wij hebben de vijf uur durende wandeling naar de waterval gemaakt ( AANRADER) en ook nog de korte wandeling langs kokende modderpoelen. Locatie is niet bereikbaar voor backpackers.
"Onverwacht relaxen in een prachtige omgeving."
Maureen
25-8-2008
Verrassing was het kleine zwembadje, dat een heerlijke verkoeling bood na een warme rit. Lekker uitrusten in de hangmat met de huiskat en hond. Heerlijk eten (wel eenvoudig) en gezellig rond de tafel 's avonds met uiteenlopende gasten (NL, DU, FR). De omgeving is ook geweldig, zeker aan te raden.
volgende
Acties voor Casa Rural Aroma de Campo (in Curubande)
Foto's toevoegen
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie