Hotel Riu Guanacaste***** in Potrero Costa Rica beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Riu Guanacaste***** Potrero

Beoordelingen Hotel Riu Guanacaste*****

Playa Matapalo - Sardinal Carrillo, 1, Potrero
Hotel Riu Guanacaste scoort een 8,4 uit 10, op basis van 68 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riu Guanacaste*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riu Guanacaste***** in Potrero, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 94 vakantiefoto's van Hotel Riu Guanacaste***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Costa Rica. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Costa Rica. Vergelijk Hotel Riu Guanacaste***** met andere accommodaties in Potrero.

40 beoordelingen over Riu Guanacaste*****

met partner, Dec. 2011
"Niet twijfelen, boeken!"
Deborah Tahon
6-1-2012 Vlotte check-in, we voelden ons meteen welkom in het hotel. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Kamer prima onderhouden en in perfecte staat. Gevarieerd buffet. Het is er druk, maar er is voldoende personeel. Het heeft ons nooit ontbroken aan borden, glazen of bediening. Gezellig dat je ook buiten kunt eten. Probeer bij de Italiaan zeker de steak als hoofdgerecht. Het buffet bij de Aziaat wordt dagelijks gewijzigd en is een aanrader. Het steakhouse vonden wij niet zo verfijnd, goed voor één keer. Lekkere cocktails, keuze genoeg (J&B en Johnny Walker wiskey, crème likeur, af en toe champagne...). Meest hygiënische snackbar die ik al gezien heb. Het middageten aan het zwembad is de wachtrijen waard. Woelige onklare zee met kwallen, dus niet zo geschikt om te snorkelen. Zon verdwijnt om 17u00 achter de bergen. De animatie vonden wij nogal luidruchtig. Wij mistten een rustige pianobar. Misschien komt die er met de Riu Palace.

met vrienden, Nov. 2011
"Super"
K.T.
21-11-2011 Net terug van 14 dagen Costa Rica... Heb er wat men noemt 'een droomvakantie' gehad. Costa Rica is een prachtig land waar je zeker de moeite moet doen om er op uit te trekken.
Betreffende het hotel: hier zal je zeker geen spijt van hebben!! Enkel het eten is, in vergelijking met andere RIU's, iets minder, maar dat is natuurlijk iets persoonlijks.
Voor de rest is dit hotel echt top, op alle vlakken. Zeker en vast een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Grandioos"
Charl de Haan
29-8-2011 Bij aankomst,werden ons keurig de kamers getoond,we namen een familiesuite,werkelijk fantastisch en perfect schoon en zeer ruim,kinderen eigen slaap en badkamer,eten zeer uitgebreid en zeer goed,zwembad schoon,personeel zeer vriendelijk en behulpzaam en we hadden een zingende leuke kamermeid,
wij hadden eerst in Occidental Allegro Papagayo gezeten, zijn hier gillend weggegaan,zo slecht.
Hier kwamen we van de hel in de hemel.Jammer dat het hier maar 6 dagen waren

"Prima!"
MMmmm
4-9-2011 Na een weekje rondreizen door Costa Rica in dit hotel lekker geluierd. Hotel is open sinds nov 2011. Het strand lijkt nog niet af, ze waren toen wij er waren een extra pad aan het aanleggen. Geen parasols wel bedden. Strand behoort niet tot hotel waardoor er veel aanbieders van excursies rondlopen. Niet vervelend. Leuk is dat er nestjes van schildpadden zijn en beschermd worden. Veel vissen in de zee, leuk om te snorkelen. Zelfs enkele roggen gezien. Excursies ter plaatse hebben wij niet gedaan omdat we al zoveel hadden ondernomen. Mobiele telefoons hebben nagenoeg geen bereik! Alleen WIFI in de lobby. Wie er over het eten in dit soort all inclusive hotels zeurt is een zeikerd. Zoveel diverse gerechten. De kamers zijn prima, ruim en schoon. Wij hadden 2 kamers met een extra voordeur ivm onze kleine kindjes ideaal. Vriendelijke mensen, entertainment team doet zijn/haar best. Poolbar erg leuk. Wij hebben een heerlijke week gehad.

met partner, Apr. 2011
"Zeer net hotel"
Thea
18-4-2012 3 dagen in hotel verbleven na het maken van een rondreis. Hier konden we heerlijk bijkomen en hebben we genoten van de uitgebreide buffetten. Kamers netjes en schoon. Laatste dag zat het hotel volgeboekt en vonden we het overal te vol worden.

met partner, Feb. 2011
"Nooit meer"
willy_deweerdt
10-3-2011 Riu Guanacaste is zeker geen 5* waard. hoogstens 4. Wanneer je in een periode komt dat het overboekt is en er meer dan 1400 mensen rondlopen en men je constant vraagt je kamer af te geven in ruil voor een tweedaagse excursie ... kan ik me wel betere plaatsen inbeelden. De infrastructuur is ook niet aangepast aan zo een mensenmassa: te kleine zwembadzone, slechts enkele stoelen aan het strand zonder parasols.
Het eten in het buffet en de drankjes waren voor ons meer dan ok. Ook de kamer was best in orde. Maar je kan moeilijk 15 dagen drinken en eten. De Amerikanen kunnen dat wel trouwens.
Aan het strand kan je van de ene tot de andere kant ten hoogste een halfuurtje wandelen. Aan de voorkant van het hotel kan je niet weg want daar zit je echt in de middle of nowhere.
De exursies: de meeste zijn toch voor sportievelingen en hikers. Wij gingen een dag naar Nicaragua, was wel de moeite waard.
Wij zijn na een week vervroegd naar huis gekomen om toch nog wat rust te hebben

met partner, Feb. 2011
"Knap hotel, prachtige omgeving"
D'HAESE
14-3-2011 Mooi hotel, toffe pool-bar, lekker eten, direct aan znadstrand, vele dieren in directe omgeving.

met partner, Nov. 2010
"Niet goed genoeg"
martinus
8-12-2010 Voor een 5 sterrenhotel niet goed genoeg. De kamers stinken naar schimmel, zijn erg vochtig. Het personeel heeft veel moeite met het begrip 'service'. Tandenborstel vergeten? Koop er maar 1 in de winkel verderop op het terrein voor 10 dollar. Verloopstekker kapot? Nee, die hebben we niet. Niet te leen, ook niet te koop. De minibar (all inclusive!) zou eens in de 2 dgn moeten worden bijgevuld, is niet waar... Het eten varieert van zeer goed tot matig, afhankelijk van de dienstdoende koks. Het land is ronduit prachtig maar je kan er beter van genieten door voor een paar tientjes een hotel in Coco beach te nemen en u lekker onder de 'echte mensen' te begeven. Tenzij je natuurlijk alleen maar lui op het strand wilt liggen en cocktails tanken. Maar dan zijn er goedkopere opties.

met partner, Okt. 2010
"GEEN RIU 5* WAARD"
marc.caluwaerts
9-11-2010 Dit hotel moet dringend aangepakt worden willen ze nog belgische toeristen zien ! het eten is niet lekker, de restaurants "à la carte" waren niet de moeite waard behalve de italiaanse keuken ! op het strand kan je geen parasols vinden (er is bijna gevecht om een plaatsje in de schaduw te bekomen) - voor een drankje aan het strand moet je naar het restaurant lopen en tegen je terug op het strand bent , heb je een warme cola :-( .....
de kamers zijn super mooi zoals de rest van het hotel (tamelijk nieuw) !
Wat echt positief is, is de perfecte service van al het personeel (deze mensen zijn top en verdienen een 10 op 10)
de ligging is minder , maar wel zeer mooi ! het grootste probleem waren de afstanden om iets te gaan bezichtigen .
de excursies zijn super duur en de prijs niet waard ! de gids was wel super ! een belg die daar al enklele jaren woont (den Antoon)
Samengevat....... goed voor mensen die nog niet veel gezien hebben !
sorry voor deze negatieve beoordeling

met partner, Aug. 2010
"Relaxvakantie in Riu Guanacaste"
judith
14-8-2010 Na een rondreis van 10 dagen in Costa Rica hadden wij dit All Inclusive hotel geboekt om lekker te relaxen. We waren met 4 personen in de leeftijd van 25-32 en hebben ons goed vermaakt en zijn erg goed verzorgd. Het eten is goed en varierend. je kunt ook reserveren in een van de restaurants; Italiaans, steakhouse of indiaas. De hele dag door is er entertainment voor jong en oud. het team is zeer enthousiast en organiseert naast de sportactiviteiten ook feestjes zoals een zwembadparty smiddags. 's avonds zijn er spetterende shows.
Mocht je dan nog niet genoeg hebben kun je naar het casino of de discotheek gelegen op hetzelfde terein.
De locatie is zeer mooi aan het strand. Wij hebben vanuit dit hotel geen excursies gedaan omdat we de rondreis al gedaan hadden.
Een klein minpuntje voor de smsers: er is geen telefonisch bereik hier.
Wel is er in de lobby van het hotel gratis WIFI en zijn er computers voor internetgebruik.

een heerlijk hotel voor een relaxvakantie!!!