(Cruise)schip Costa Magica**** in beoordelingen 8.2 | Zoover

(Cruise)schip Costa Magica**** cruise

Beoordelingen (Cruise)schip Costa Magica****

cruise
(Cruise)schip Costa Magica scoort een 8,2 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Costa Magica****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Costa Magica**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 219 vakantiefoto's van (Cruise)schip Costa Magica**** vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip Costa Magica**** bekijken.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Costa Magica****

met vrienden, Sept. 2011
"Genieten van 1e tot laatste minuut!"
Grietje
29-1-2012 Wat een verwennerij op de Costa Magica! Heerlijk gegeten aan boord in de diverse restaurants of de verschillende buffetten!! Wij hadden een buitenhut met balkon. Veel ruimte in de hut incl. zitbank, bureautje, koelkast en tv, mooie badkamer, internet. Dagelijks 2x schone handdoeken, regelmatig schoon beddengoed en dagelijkse schoonmaak, toilet zelfs 2x per dag. Aan dek voldoende ligstoelen en ook daar overal een bar of buffet om iets te eten en drinken. Zwembaden een beetje klein dus erg vol. Entertainment voldoende aan boord, we hebben niet eens alles meegemaakt. Personeel overal vriendelijk en behulpzaam! Excursiesperfect geregeld! Sloepenrol goed georganiseerd, wij vroegen ons wel af of in een noodsituatie inderdaad kinderen eerst, dan de vrouwen en tot slot de mannen de sloep in zouden gaan. Helaas heeft de ramp met de Costa Concordia laten zien dat iedereen ineens de sloepenrol is vergeten, de kapitein als 1e. Onze kapitein hebben we overigens NOOIT aan de bar gezien!!!

"10 dagen amsterdam-savona "
H.J. Huisman
21-9-2011 met 2-personen(1 rolstoel)deze reis gemaakt,goede ervaring opgedaan, eten,service, betalingen bezoek steden, kan geen negatieve dingen vinden alles was goed geregeld voor een prijs van rond de 600.- euro boot-vliegreis

"Fijne reis voor deze prijs"
H.J.Huisman
19-9-2011 De eerste keer voor ons ( 1-persoon rolstoel) de gehele beleving super, eten is goed en voldoende ,personeel goed en behulpzaam,het betalings systeem is goed er valt voor ons niets negatief te melden, havens zijn dicht bij de plaatsen waar je komt( centrum)

"Fantastisch"
fam groot/bakker
18-9-2011 Geweldig schip .Heerlijk eten .Je hoeft helemaal niet in de rij te staan zoals sommige opperen.Als je gaat lunchen en ontbijten in rest. smeralda word je gewoon bediend en het kost geen cent meer.Wij hadden dit keer een binnenhut maar zouden volgend keer toch liever een buitenhut hebben.Je hebt n.l. geen idee hoe laat het is.Ondanks het mindere weer hebben we genoten.Je snapt niet hoe het kan voor wat het kost.Het enige min puntje was dat er ondanks het verbod toch volop gefotograveerd werd in het theater.

"Fantastische cruise!"
Habi
17-9-2011 Net terug van een 10 dagen cruise met de Magica en het waren top dagen!
De service zelfs nog beter als in een hotel want waar wordt twee keer per dag je kamer opgeruimd en je handdoeken verwisseld.

Het schip is prachtig en het bediend personeel verdient een dikke pluim!

Super ervaring!

met vrienden, Sept. 2011
"UITSTEKEND"
H. Willemse
17-9-2011 Een West-Middellandse zeereis van 10 dagen. Een prachtige reis op een zeer mooi schip. Zeer vriendelijk personeel, schone hutten, en prima eten.
Ik kan het iedereen aanbevelen, je krijgt waar voor je geld.

alleenreizend, Aug. 2011
"Voor de 2e keer en voor herhaling vatbaar"
B.J.J.S.
13-11-2011 Voor de 2e keer dit jaar (toevallig) met de Costa Magica op cruise geweest. De 2e keer is mij ook weer goed bevallen, wellicht nog wel beter als de 1e keer. Je raakt gewoon gewend aan o.a. de lawaaierige Italianen en de sfeer. Het eten was weer uitstekend. Het entertainment was weer matig. Het schip netjes en gezellig. Vooral 's avond laat in de pianoclub met Paci (Italiaanse zanger) genoten. Route: Amsterdam, Hamburg, Kopenhagen, Oslo, Edinburgh, Le Havre, Harwich, Amsterdam. Als je geen excursie maakt dan kun je in Harwich beter aan boord blijven. Verder kreeg ik dit keer als alleenreizende een 2 persoons binnenhut op het 6e deck, is prima. Maar heb nu voor februari 2012 een buitenhut met balkon geboekt op de MSC Fantasia (Route: o.a. Canarische Eilanden, Barcelona, Rome, Madeira, Casablanca, vanuit Genua). Afwachten hoe deze cruise line mij zal bevallen. Maar Costa Magica is zeker wel een aanrader !

"Niet overtuigd"
Mike
8-8-2011 Het Italië op de Costa is veel te erg aanwezig. Dat heb ik het met name over de communicatie. Je zou zeggen dat engels de voertaal is maar dat komt ergens op plaats 3 terecht. Dan al dat geriedel als ze iets oproepen. Tetterend door het gehele schip in soms wel 6/7 talen. Naar mijn mening is engels ruim voldoende!

Onlangs we een goede ervaring hadden met Costa denken wij niet meer met Costa te gaan reizen. Het eten was vaak droog en het vermaak was matig en veel hetzelfde. Ook het theater was te veel Italiaans. Ik denk dat het voor een Italiaan een welkom feestje is op die schuit. Volgend jaar toch weer NCL denk ik

met vrienden, Aug. 2011
"Geweldig!"
Kelsam
2-9-2011 Samen met mijn nichtje (allebei begin twintig) heb ik de Northern-Europe cruise gemaakt en het was in één woord geweldig! Een prachtig schip, met over het algemeen zeer vriendelijk personeel. Het eten vond ik zelf iets minder, maar dat kan ook aan mij liggen. De entertainment was leuk, maar iets teveel Italiaans georiënteerd (maar ja, wat wil je, het schip vaart onder de Italiaanse vlag, dat weet je met Costa).

Overal waar je keek, was iets te doen. Zelfs knutselmiddag in de centrale hal voor de creatievelingen! In de Disco Grada hebben wij allemaal jongeren ontmoet van onze leeftijd (Italianen, Fransen, Russen, Polen, Engelsen...). Als je ervan houdt nieuwe (buitenlandse) mensen te leren kennen en mooie steden aan te leggen, zou ik het zeker aanraden! Wij gaan in ieder geval alweer sparen voor onze volgende cruise en de Costa Magica is daarvoor een prachtig schip met uitstekende service en een heerlijke sfeer!

"Goed bevallen"
R. Kraaijeveld
14-7-2011 Als je deze cruise van 29-6 tot 9 juli als onvoldoende waardeert terwijl doorgaans iedereen zeer positief is, zegt dit alles over deze mensen. Ik heb persoonlijk alleen maar positieve meningen gehoord behoudens een bejaard en mi dement stel. Notoire klagers heb je helaas altijd vooral ouderen. Het avonddiner was uitstekend verzorgd en
zeker op 5 * niveau. De entertaiment vond ik iets minder maar over het geheel voldoende. Ga zeker een volgende keer weer'. Op de service valt ook niets aan te merken het personeel is vriendelijk en behuldzaam.
R. Kraaijeveld

1 2 3 4 5 volgende