99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 1.740 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Costa Luminosa****

Beoordelingen Costa Luminosa****

_
Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Costa Luminosa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Costa Luminosa**** in cruise, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Costa Luminosa**** bij:

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen van Costa Luminosa****

NL (46)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (32)
Fam. met oudere kinderen (2)
Fam. met jonge kinderen (8)
Vrienden (2)
Groepsreis (1)
Met partner, onbekend M & H, 18-3-2010
Algemene indruk
Leuk cruise voor in de winter!
Leuke korte cruise voor in de winter met toekomstige zeer populaire plaatsen zoals Dubai en Abu Dhabi de cruisemaatschappijen zijn hier goed op ingesprongen. De vliegreis is alleen nog duur het is te hopen dat de KLM op deze route meer concurrentie van andere vliegmaatschappijen krijgt. De Costa Luminosa is een mooi schip zoals eerder beschreven is, alleen het onderhoud is nu onder de maat de trapleuningen buiten plakken als een gek er zit geen vernis meer op en dat is jammer voor een schip van een jaar oud. de excursies zijn duur maar Dubai en Abu Dhabi zijn prachtig en het geld waard. In Fujairah kun je net zo goed aan boord blijven er is niets bijzonder te zien, misschien is het een goedkope bunkerhaven er moeten betere bestemmingen op deze trip zijn.

Met partner, Mrt. 2010 m & h, 17-3-2010
Algemene indruk
Leuke cruise voor in de winter!
DUBAI en ABU DHABI de cruisemaatschappijen zijn hier goed op ingesprongen.
De vliegreis is alleen nog duur het is te hopen dat de KLM op deze route concurrentie
van andere maatschappijen krijgt.
De Costa Luminosa is een mooi schip zoals eerder beschreven is, alleen het onderhoud is minimaal de trapleuningen buiten plakken als een gek er zit geen vernis meer op dat is jammer voor een schip van een jaar oud.
De excursies zijn inderdaad duur maar DUBAI en ABU DHABI zijn prachtig
In FUJAIRAH kun net zo goed aan boord blijven er is niks te zien,misschien is het een goedkope bunkerhaven er moeten betere bestemmingen op deze trip zijn.

Fam. met jonge kinderen, Mrt. 2010 De Boer, 16-3-2010
Cruise vertrek haven Dubai, prijs kwaliteit ruim 7
Prima cruise, onze 4e maar voor het eerst met onze baby van 10 maanden.
Het eten was goed maar van het restaurant hadden wij meer verwacht.
Drankjes zijn net zo duur als in Nederland, je kan pakket kopen is voordelig.
Excursies buiten proportie duur, maar de taxi's staan klaar voor een priekie.
Eerst hadden wij een hut boven de piano bar, na 2 nachten toch maar verhuisd naar de 8 verdieping (onder het restaurant ook veel lawaai s nachts)
het personeel niet overdreven vriendelijk, gewoon normaal
Het entertainment was boven verwachting.

Groepsreis, Juni 2009 CJM van Og, 14-3-2010
Mooi schip
Een cruise naar Noorwegen gemaakt. Fraai ingericht, het personeel in het restaurant is erg hulpvaardig. Groot massaal restaurant, twee dinerrondes per avond met uitgebreide en gevarieerde keus. Vooraf of aansluitend voorstelling in het theater. Fraai theater maar net iets te klein als iedereen er naar toe wil. Er is ook een leuk 4-D theatertje. Qua drinken ben je het goedkoopst uit met een drankenpakket (wijn/water). Bij de bars krijg je voor de waterbon een grotere fles dan in het restaurant. Ieder dag happy hour met goedkopere dranken in de vele bars met allemaal een eigen stijl. Wie niet in het restaurant wil eten kan zelf opscheppen bij de verschillende buffetten of gaan eten bij het kleine restaurant waar je bij moet betalen. Een zwembad buiten en een groter binnen (dak kan open). Het schip is te groot om in alle havens aan de kade te passen en dan worden de passagiers aan land gebracht in de reddingsboten. De hutten worden meerdere malen per dag bezocht door de schoonmaker.

Met partner, Feb. 2010 beekman, 28-2-2010
Aanrader
aan te bevelen, het is echt genieten.
Je hoeft eigenlijk niet van het schip af,
Alles is prima geregeld.
Drank en excursies zijn duur.

Met partner, onbekend Willem van Veen, 27-1-2010
Algemene indruk
Eerste keer met een cruiseschip
Juli 2009 vertrokken uit Amsterdam.
De reis op zich was wel goed, de bemanning was zeer goed, vooral voor mijn vrouw die invallide is. Ze deden goed hun best om haar van het schip af te krijgen. Excursies via internet zijn anders dan op het schip.
Vooral voor minder valliden, dat verschild enorm.
Voor de rest is het ons goed bevallen,
alleen het eten niet zo en als je klachten heb dan zijn ze niet thuis.
Ook niet in Italië.
Of wij nog eens met een Costa schip gaan is nog onbekend, waarschijnlijk niet.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Van Den Broucke, 5-1-2010
LEUKE BESTEMMING ZONDER JETLAG
Is onze 5 de cruise, Het schip op zich is sober,balkon kajuiten zijn ruim en praktisch.
Genoeg ligbedden op het dek,dus steeds een plaatsje.Voor kinderen minder te beleven dan op de Amerikaanse cruises.Hadden het ongeluk om een weekje naast nachtelijke luidruchtige Italiaanse buren te wonen met kinderen die na herhaaldelijk vragen nog steeds kabaal maakten midden in de nacht.Dit is natuurlijk niet aangenaam.De cruise op zich is naar Dubai in de winter een aanrader,mooie route.
Kiezen volgend jaar terug NCL.

Fam. met jonge kinderen, onbekend xandra & michael, 2-1-2010
Luxe, maar enigzins massaal
Cruise in de Verenigde Arabische Emiraten.
Fantastisch nieuw en mooi schip. Kwaliteit van service en eten is uitstekend (behulpzaam personeel, hele dag door volop lekker eten, 2 keer per dag verse handoeken, etc.).
Drinken aan boord is verzorgd, maar prijzig (neem daarom drank pakketten af, dat scheelt nogal).
Excursies ook. Er zelf op uittrekken met een reisgids en taxi als je een haven aandoet is financieel aan te raden en een stuk avontuurlijker.
PS: als je met een italiaanse rederij als Costa gaat, moet je wel van de italiaanse 'manieren' van je mede-reisgenoten houden. Waren er zelf eerlijk snel klaar mee...

Met partner, Juli 2009 peter, 14-10-2009
Fantastisch schip
Cruiseschip Costa Luminosa is een gloednieuw schip met een buitengewoon attente bemanning en zeer goed eten (relatief kleine kaart, maar daardoor zoveel zorg voor het product, smaak en texture). Zeer schone, gezellige en goed ingerichte hutten. Het hele schip werd trouwens buitengewoon goed onderhouden.
Jammer voor mij (als ex-zeevarende) dat dit schip als een strijkplank op het water ligt.
Dit was mijn 10e cruise en volgende keer wordt het zeker weer Costa.

Met partner, Sept. 2009 theo van der graaff , 26-9-2009
prachtig schip redelijke prijzen
Costa Luminosa gloednieuw schip met de nadruk op hygiene deuren van toiletten en alle ruimtes gaan automatisch open dus geen deurknoppen met besmettingsgevaar
Top shows in theater ,lekkere italiaanse muziek in gezellige bars,lekkere koffie voor maar 1.50 euro met voordeelcoupon nog goedkoper ,op onze cruise aardige hollandse hostess Helene van (Costa)Snelle inscheping in Amsterdam ,perfecte organisatie van uitchecken en shuttel vliegveld.Ondanks dat wij super anti rokers zijn viel de overlast hier reuze mee,alleen in het casino veel rook maar gelukkig moeten wij niets hebben van gokken.Meer dan genoeg ligbedden achter op het dek ,zelfs onze goedkope binnenhut was nog ruim,met flatscreen tv met ned/vlaams bvn programma.Italianen zijn levendig en houden van dansen en gaan laat naar bed, en veel kinderen die ook nog midden in de nacht rondrennen dus je hoort s,nachts wel is wat ,alternatief is HAL lijn met een hoog rollatorgehalte weliswaar wat beter eten en ook maar ook wat saaier

1 2 3 4 5 volgende

Zoeken
Ga naar
Home
Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?