(Cruise)schip Costa Deliziosa**** in beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 1.821 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Costa Deliziosa****

Beoordelingen (Cruise)schip Costa Deliziosa****

_
Katakolon nov 2010

(Cruise)schip Costa Deliziosa scoort een 8,2 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Costa Deliziosa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Costa Deliziosa**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van (Cruise)schip Costa Deliziosa**** vinden.

38 beoordelingen over Costa Deliziosa****

met partner, Dec. 2011
Costa Deliziosa
Ronald
19-12-2011 Fantastische cruise niets op aan te merken.
De hutten steward Millan en de hostess Helene waren fantastisch.

met partner, Okt. 2011
Prachtig!
Jan
9-11-2011 Prachtige, middelgrote boot. 12 dagen cruise gemaakt (van savona, naar can. eilanden en Marrokko) 2400 mensen aan boord, toch nog vele plaatsen waar je rust kan vinden.
mooie shows, de ene al wat beter dan de andere.Veel animatie ,super personeel.Eten van de buffetten, kon ons niet echt bekoren.Maar avondeten is heel erg lekker.Clubrestaurant was ook geslaagd.Personeel in alle rangen,zijn heel vriendelijk. Kamer wordt tot in de puntjes verzorgd. Zeker niet onze laatste keer met costa!
Nu weer enkele weken bekomen van veel drinken en eten :)

met een groep, 2011
Geweldige reis gehad. Voor herhaling vatbaar.
C. Hol
13-9-2011 Eten echt uitmuntend, voor elk wat wils. Je kon lekker sporten, zodat je niet te veel aankwam. Ook belangrijk !

Verheugen ons op een derde reis met Costa
Karin Holswilder en...
12-9-2011 De Deliziosa is een zeer goed cruiseschip. Ruime cabine met balkon beviel uitstekend. Veel persoonlijke aandacht, erg fijn. Over entertainment minder enthousiast, hoewel er veel gebruik van werd gemaakt.
Gaan beslist weer met Costa op reis

Ton Schmitz en Karin Holswilder

met een groep, Juli 2011
Onze cruise naar de Noorse fjorden
Jacobs-Deckers
15-8-2011 Zoals we gewoon zijn bij Costa was deze cruise TOP, vriendelijk personeel, lekker eten. Je kan als je wilt de hele dag door eten en drinken. Schip was zéér mooi. Vorige keer met de Costa Romantica meegeweest maar deze boot is veel mooier en natuurlijk ook nieuwer. Goede nederlandstalige hostess. (Miranda).Het enige wat spijtig is dat is nl. dat er elke dag per persoon 6 euro word bijgeteld voor de afrekening (dit weet je op voorhand en het is ook bedoeld voor de mensen die bv. in de wasserij werken, de kamermeisjes enz.) Als je weet dat hun loon zo laag ligt komt dit geld wel van pas. Je mag er gewoon niet te veel bij nadenken. In hotels gebeurd dit ook.

Geweldig!
Marleen Schram
13-7-2011 We hebben genoten van onze eerste cruise naar de Baltische hoofdsteden. Pure verwennerij op het schip, eten prima, volop keuze. Voorstellingen in het theater afwisselend, zagen er professioneel uit. Verschillende lezingen bijgewoond over o.a. St. Petersburg. Excursies zijn duur, maar in elke haven kun je gebruik maken van shuttle-bussen of citysightseeing tours en dan je eigen plan trekken.

met vrienden, Juli 2011
Grandioos schip,geweldig personeel
Ger
25-7-2011 Net terug van cruise naar de Noordkaap.
Denken nog terug met weemoed aan de heerlijke tijd aan boord, de geweldige excursies en de gezellige sfeer tijdens de diners.
We kunnen allerlei détails noemen maar alles overheersend is: we hebben genoten!

Fantastisch
ilona
20-7-2011 We zijn net terug van een cruise naar de noordkaap. Geweldige vakantie. Excursies zijn goed en goed georganiseerd. Prijzen kun je al vinden op internet en hoeven dus geen verrassing te zijn. Eten in het restaurant was goed met een fantastische bediening. Op dek 9 was het buffet en daar waren wij niet van gecharmeerd maar hoef je ook geen gebruik van te maken. Theatershows waren goed en zeer gevarieerd. Cruise was volgeboekt maar steeds rustige plekjes kunnen vinden. Noorwegen ongelofelijk mooi. Veel plaatsen kunnen zien wat een pluspunt is van costa in tegenstellling tot andere rederijen die minder plaatsen aan doen op deze route.
Mijn man zit in een rolstoel en een ongelofelijke goede behandeling hieromtrent gehad.Wie hier meer informatie over wilt, kan contact opnemen met mij via: j.hameleers@hotmail.nl. Veel italianen die enkel italiaans praten zo ook spanjaarden en dus kinderen aan boord. Maar veel behulpzame italianen ontmoet ondanks het niet spreken van engels of duits van hen.

Zeer goed bevallen
De Jager
20-7-2011 Prachtig nieuw schip bomvol faciliteiten. Door de enorme afmetingen is er altijd wel een rustig plekje te vinden. Luxe spa wellness club en indrukwekkend theater van drie verdiepingen met lasers en lichtshows. Kamers zijn ruim (grote balkons) en worden 3x per dag bijgehouden, alles even schoon en netjes.

Vriendelijk (veelal Aziatisch) personeel, hier kan menig hotel nog een puntje aan zuigen. Eten is gewoon prima en de hele dag voorhanden, uiteraard veelal Italiaans maar men probeert met extra thema buffetten ook andere smaken te bedienen.

Paar kleine minpunten: Circa 1/3 van de gasten zijn Italianen die geen woord Engels spreken en daardoor als totale groep erg op zichzelf zijn. De zwembaden zijn in vergelijking met eerder bevaren schepen vrij klein en de diverse fotografen waren we na een paar kiekjes wel zat.

Al met al zeer goed bevallen vooral de ongedwongen sfeer en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Fantastische reis naar de Noorse Fjorden
Linda
7-7-2011 Mooie vakantie gehad op de Costa Deliziosa, vriendelijk personeel, eten in overvloed en mooie excursies gemaakt ( wel wat prijzig!). Ook geluk met het weer gehad.
Een vakantie om nooit meer te vergeten!.

met een groep (2)