(Cruise)schip Costa Atlantica***** in beoordelingen 8.6 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Costa Atlantica*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Costa Atlantica***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43
vakantiefoto's
van (Cruise)schip Costa Atlantica***** vinden.
Minder tekst <<
Lettergrootte:
volgende
41 beoordelingen over Costa Atlantica*****
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL (41)
ALL
met partner, Dec. 2011
Een heerlijke reis met de Costa atlantic
R.M
31-12-2011
Wij zijn 19 dagen met de Costa Atlantica van Savona naar Miami gevaren.Onderweg deden we 9plaatsen aan.Het was een prachtige reis.De boot is prachtig ingericht.Het eten in het restaurant was heerlijk.Het entertainment is elke avond weer een verrassing.Heel veelzijdig,van een klassieke muziekavond tot acrobatiek.Je hoeft je geen moment te vervelen.Ook de oversteek [5 dagen] zijn omgevlogen.Er is een bibliotheek,er worden films vertoond,enz.We hadden een hele leuke nederlandse Hostes aan boord Ada Terlouw! Ada hield elke dag spreekuur ,en stond de mensen met raad en daad bij.Met Ada mochten we een kijkje in de keuken nemen ,waar al die koks zo heerlijk voor ons kookten.Na de oversteek bezochten we o.a Sint-Maarten , Antiqua, Maagdeneilanden,Grand.turk.Dit zijn prachtige Bounty-eilanden met schitterende stranden.Na 19 dagen bereikten we Miami en moesten afscheid van de fijne boot nemen.
met jonge kinderen
Een droom
bieke en co
1-5-2011
Met geen pen te beschrijven...af van begin tot einde...het geld dubbel en dik waard! Wij zijn alvast meer dan tevreden.
GEWELDIG
Diana
23-3-2011
dit was onze eerste cruise. maar wat een geweldige ervaring op de costa atlantica. service kan ik niets negatiefs over vertelle. onze hut werd zelfs 3 x per dag schoongemaakt! enige - puntje: als je binnen ging lunchen moest je wel ff wachten op de barservice maarja. alles kon genoeg entertainment voor ieders wils en ze dringen zich niet op!!!! dat is in hotels wel anders. eten is echt goed wel wat verschil met restaurant en buffet maar des al niet te min alles geweldig!!! en super geweldig aardige crew!!! hij is wel duur! maar daar spaar je voor. ik was er met partner en zwager + schoonzus
De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip...
Verklein aantal aanbieders
Meer aanbieders
Super
Fam Gloudemans
5-1-2011
We hebben het super gehad op de Costa Atlantica, ontbijt en lunch kan snel van het buffet of je kan het laten serveren via een open zitting, beide zijn goed.Diner met vaste zitting van meerdere gangen, prima! Wij hadden een balkonhut en dat is zeker een aanrader.
De hut wordt 2 keer per dag schoongemaakt en is ruim. Er zijn verschillende bars met s'avonds livemuziek en heerlijke cocktails, ook de voorstellingen in het Caruso Theater zijn de moeite waard.Het personeel is super vriendelijk.Niks negatiefs,gewoon genieten op de costa Atlantica!
Onze eerste maar zeker niet onze laatste cruise
Monique
15-8-2010
Wij zijn van Kopenhagen naar Stockholm, Tallinn, St. Petersburg, Warnemunde en weer naar Kopenhagen gevaren.
Wat een geweldige ervaring; het overtrof ruimschoots onze verwachtingen.
Supermooie cruiseboot. Alles wordt optimaal schoongehouden. Diners perfect, ontbijt iets minder. Medewerkers zeer vriendelijk en service gericht.
Mwah
Cato
11-8-2010
Dit was onze derde cruise en voor het eerst met Costa maar tevens onze laatste met hen, tikje onbeschoft mag je ze wel noemen, wat een verschil tussen behandeling van Italianen of (vooral ) Engels sprekenden, dit hebben wij andersom op de Amerikaanse schepen niet meegemaakt, excursies afzeggen voor Engels sprekenden terwijl er notabene een Canadese gids in de bus zat waarna 2 dametjes van de Atlantica alles in het Italiaans en Duits gingen zitten vertalen, niet echt beleefd naar gasten die helemaal vanuit Nieuw Zeeland of Australie kwamen om deze reis ( van New York via Canada overvaren naar Europa) mee te maken. Costa is leuk voor de Italianen maar de rest telt niet echt meer mee helaas. Wat een geluk dat wij Nederlanders meertalig onderwijs genieten ( zoals Duits en Frans ) konden wij tenminste nog met sommige excursies mee.
met vrienden, Mrt. 2010
Helemaal verk(n)ocht
vanbrenen
5-1-2011
Relax, verwennerij en veel van de wereld kunnen zien
Behandeld als koningen!
C. de Cort
26-8-2009
Voor het eerst een cruise geboekt(van Savona terug naar Amsterdam) en wisten dus niet wat te verwachten. Het ging echter onze verwachting te boven, zo geweldig hebben wij het gehad. Alles was super de luxe!Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Het is voor iedereen een geweldige manier van vakantie vieren.
Prachtige cruise
Sabine en Marc
8-6-2009
Wij hebben met dit schip de cruise naar de Noorse Fjorden gedaan. Zeer goed georganiseerd en een comfortabel schip. Het weer was niet altijd optimaal in deze periode (eind mei) maar al bij al viel het nog mee. Het schip heeft overwegend Italiaanse gasten aan boord, en dat was te merken. Soms was het wel vervelend dat je alle aankondigingen in 5 talen moet aanhoren. Het eten in de restaurants was heel goed en de kajuiten zijn mooi ingericht. Ook de avondshows zijn genietbaar. Mooie cruise gehad, goed georganiseerd.
Grootschalig
ruud
6-5-2009
Erg groot schip. Met veel kleuren ingericht niet echt smaakvol. Diners waren perpect alleen je moet wel opschieten want tweede groep staat te wachten.
Alle beoordelingen
Scandinavië
Spanje
Zwitserland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie