Vakantie Beoordelingen Cartagena Colombia vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.263 bezoekers online
Home > Colombia > Cartagena

Beoordelingen Cartagena

10 februari 2012

Cartagena

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cartagena. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cartagena. Ben je zelf op vakantie geweest naar Cartagena? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cartagena scoort een 8,9 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Appartementen, 1 Bed and Breakfast, 1 Hostel en 75 Hotels in Cartagena. Op Zoover vind je bovendien 35 vakantiefoto's van Cartagena. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cartagena. Bekijk ook andere accommodaties in Colombia. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Colombia.

10 beoordelingen over Cartagena

Over paar maand nog een keer!
Nikita
Sfeer
17-8-2011 Apart land. Heel wat anders dan Europa dus mooie ervaring. Ook geweldige landschappen en mooie bezienswaardigheden

met partner, 2011
Ontzettend mooie stad!
Maria Christina
Sfeer
26-3-2011 Het is er lekker weer. Je kunt met een boot naar hele mooie eilanden met een wit strand en een blauwe zee. Je kunt er met een chiva (bus) rondrijden terwijl er muziek gemaakt wordt en de mensen iets vertellen over de bus.

Zeker een leuke stad (en tip) om naar toe te gaan.
Ik heb het er erg naar mijn zin gehad en ga er ook zeker nog een keer heen.

alleenreizend, Juni 2010
Prachtige stad en ook nog eens strand
jessica jansen
Sfeer
2-8-2010 Afgelopen juni bezocht ik Colombia.
Daarbij was mijn bezoek aan Cartagena zeker een highligt.
Cartagena is een prachige oude stad die ommuurd is.
Er zijn veel bezienswaardigheden, en eettentjes in alle prijscategorieën.
Verder kun je naar het strand, zo'n half uur lopen, en je kunt met de boot naar Playa Blanca, een schitterende dagtocht.
Absoluut een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Cartagena bij:

met oudere kinderen, 2010
Great place to be!
cindy
Sfeer
27-4-2011 Geweldige plek voor mensen die van Spaans, heerlijk eten en een rijke cultuur houden
Aan te raden voor een gezin, of voor een groep mensen die met elkaar reizen.

met partner, Dec. 2009
Zeer druk, duur, slechte trottoirs, mooi centrum
Kees van Kruining
Stranden
23-1-2010 De historische binnenstad is heel fraai, gezellig en autoluw. De rest van de stad heeft een zeer druk autoverkeer, met slechte trottoirs, zodat je als voetganger moeizaam vooruitkomt. Er is veel zwerfvuil, ook op het strand. Badgasten worden onophoudelijk benaderd door verkopers van allerlei zaken. Wij hebben er begrip voor dat ook zij moeten leven, maar wij zitten geen moment rustig. Positief is dat er veel interessante (maar dure) winkels zijn en er op het strand soms spontaan wordt gedanst, onder begeleiding van een rondlopend orkestje. Verder kun je voor goed eten ook terecht bij eenvoudige strandtentjes. Tot slot: vanuit Cartagena zijn leuke en niet dure excursies mogelijk naar prachtige tropische eilandjes in de Caribische Zee.

alleenreizend, Nov. 2009
Cultuur shock maar als je eenmaal gewend ben....
Berry
Sfeer
20-3-2010 Ik ga in april voor de vierde keer, zeer mooie stad als je alles voor lief neemt.

B.V een slecht wegdek is dat nu zo erg.

Eten zeer goed, aanraders zijn restaurant Tropical (naast Hilton hotel)
en hotel da pietro.

Probeer ook een mister babilla, een leuke discotheek.

Veel plezier daar en.............. Nederland is minder veilig !!!!

Prachtig
h.vd.broek
Omgeving
13-1-2009 Cartagena en dan vooral het oude gedeelte is meer dan de moeite waard. Geniet van San Felipe castle, een ritje per koetsje door Cartagena, fijne stranden en heerlijk eten en drinken. Ook een rit per openbaar vervoer met de bus is een belevenis op zich!

marjolein
Stranden
20-10-2007 Cartagena Colombia is niet zo gevaarlijk als wel eens gezegd wordt. Wel veel verkopers van t'shirts e.d. De oude binnenstad is mooi om te bezichtigen; oude stadswal, forden en strand.

met partner, Sept. 2003
erik gaarenstroom
Stranden
21-9-2007 fantastiche stad,was hier in '96. stad bestaat uit twee gedeeltes,nieuwe plus oude.nieuwe is goed voor uitgaansleven,oude waanzinnige cultuur. Was maand in colombia, moet wel vaker gereist hebben om hier vrij rond te lopen,en goed letten wat bevolking doet,bv om zes uur savonds bleven locals in bogota van de straat,blijf dan ook binnen.

zakelijk, 1973
Leuke stad.
Jan
Sfeer
6-9-2010 Veel armoede, hierdoor was het voor Nederlandse maatstaven erg goedkoop.
Je had er al een maaltijd voor 44ct en bier voor 11ct. Maar ik spreek dan in het jaar 1973. Ik was hier in mijn Marine tijd.

zakelijk (1)
alleenreizend (2)