Beoordelingen Muslim Quarters

22 mei 2013

Muslim Quarters
Beoordelingen Muslim Quarters
Xi'an
Wil je weten wat anderen vonden van Muslim Quarters in Xi'an? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Muslim Quarters.
Muslim Quarters scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Muslim Quarters in Xi'an? Op deze pagina lees je beoordelingen van Muslim Quarters. Je kunt 17 vakantiefoto's van Muslim Quarters bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in China. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in China. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Muslim Quarters in Xi'an.

4 beoordelingen over Muslim Quarters

met een groep, Juni 2012
"Lachen, kijk eens in de bomen wat erin hangt.."
Maaike
3-8-2012 leuke wijk, veel winkeltjes, en veel eten!!

met partner, Apr. 2012
"Compleet ander sferen"
Rob
5-5-2012 Je want je niet meer in China maar in Turkije. Echte sfeer die je in de souks in islamitische landen tegen komt. Leuke winkeltjes en veel eettentjes. Hier kan je goedkoop zijden kleding kopen

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Erg leuke plek op souveniers te kopen"
MijnGezin
19-1-2012 Als je van de drum-tower in lijn met de bell-tower wegloopt kom je in een groot stuk waarin ze allerhande souvenirs verkopen.
Beeldjes, T-shirt, (nep)merk polo's, sieraden etc etc.

Niet alleen leuk om door te lopen maar ook een prima plek om je souvenirs voor weinig geld te kopen.
Afdingen tot 1/4 van de start-prijs is niet ongebruikelijk.
Ze vinden het proces van afdingen ook nog gewoon leuk.
Iemand begon op 320 voor een zwaard voor mijn zoon, hij bood als eerste 99 waarop de reaktie impossible was.
Het volgende bod van de verkoper was 250 waarop mijn zoon de lachers op zijn had had door als volgende 100 te bieden.
Uiteindelijk zijn we wel met het zwaard (en een extra vriend erbij) naar huis gegaan.

alleenreizend, Nov. 2011
"Gezellig"
Patty
22-12-2012 Gezellige wijk met veel kleine eetstalletjes op straat

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit