Forbidden City Beijing (Peking) China. Informatie & Beoordelingen Forbidden City ~ Zoover

Beoordelingen Forbidden City

25 mei 2012

Forbidden City

Beoordelingen Forbidden City

Chang'an Jie, 100006, Beijing (Peking)
Wil je weten wat anderen vonden van Forbidden City in Beijing (Peking)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Forbidden City.
Wil je weten wat anderen vonden van Forbidden City in Beijing (Peking)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Forbidden City. Je kunt 112 vakantiefoto's van Forbidden City bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in China. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in China. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Forbidden City in Beijing (Peking).

16 beoordelingen over Forbidden City

met partner, Apr. 2012
"Alleen voor de keizer"
Rob
5-5-2012 Fantastisch complex van zalen en paleizen. Ongelooflijk groot. Vroeger alleen voorbehouden aan de keizerlijke familie en bedienden en wachten. tegenwoordig vergapen horden chinezen zich aan de rijkdom en privileges van de toenmalige heersers. Als je de Verboden Stad bezoekt, trek daar dan minstens een halve dag voor uit.

zakelijk, Mrt. 2012
"De Verboden stad"
Persfoto_com
2-4-2012 Leuk allemaal in een rijtje. Leuker om gewoon rond te lopen

met partner, Dec. 2011
"Bijzonder"
Mar
17-1-2012 Heel bijzonder, een must voor iedereen die Beijing bezoekt. Ook het park achter het paleis er mooi.

De beste prijzen en lastminutes voor Historie en cultuur Forbidden Cit...

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Must see !!!"
MijnGezin
28-12-2011 De verboden stad was de plaats waar de keizers leefden en die verboden was voor normale Chinezen.
Indrukwekkend om te zien.

Alle bouwerken waren van hout (het materiaal voor de de levenden) dus er zijn nogal wat gebouwen verloren gegaan in de loop der tijd.
Echt in het centrum van van peking op de noord-zijn lijn gelegen.
Omdat dat zo'n mooie lijn is zijn op deze lijn ook de drum-toren, de tempel van de hemel en het birds-nest te vinden.

Je schaamt je als Europeaan als je hoort dat de Fransen en Engelsen delen van de verboden stad gewoon plat gebrand hebben op het moment dat zij even de baas in Peking waren.

met partner, 2011
"Je moet het gezien hebben"
jessicaromein
19-11-2011 Wel mooi, met het verhaal erachter indrukwekkend.

met een groep, Aug. 2011
"Immens groot"
Samantha
3-1-2012 We hebben er een hele dag rondgelopen, wat een groot complex! Er is veel te bewonderen, zoals de troon van de koning, de kamers, de verblijven van de concubines, gebetsplaatsen, de tuinen en ook verschillende klederdrachten. Echt een indrukwekkende dag gehad in dit complex.

met partner, Mei 2011
"Indrukwekkend, moet je gezien hebben."
Heidy
2-7-2011 Het Paleismuseum zoals de Chinezen het noemen, is echt een aanrader. Maar... neem er de tijd voor en zorg dat je er vroeg bent. Het gaat om 08.30 uur open, maar wij waren er al rond 08.00 uur. Op die manier hoef je niet lang in de rij te staan bij het Ticket office. Wij zijn er tot ca. 13.00 uur geweest. Toen vonden wij het te druk worden. We hebben genoten van al het moois dat we gezien hebben. Omdat we niet alles gezien hebben, gaan we zeker terug.

met een groep, Juni 2010
"Moet je geweest zijn"
R.v.S.
31-12-2010 De verbodenstad of te wel het paleismuseum is een immens groot complex waarvan steeds gedeeltes worden gerestaureerd en helaas dan niet zijn te bezichtigen, maar er blijft genoeg over, overal je mag een blik werpen in de gebouwen maar erin komt niemand.
Je loopt door diverse poorten en klimt en daald steeds weer ook de diverse brugetjes zijn ware kunstwerken in de gebouwen zijn de pilaren in bonte kleuren beschilderd en kan men menig van pracht en praal voorziene ruimte met keizerlijke tronen en alle poes pas er omheen aanschouwen. Zorg wel dat je doordeweeks gaat want in het weekend kan je over de (chineze) hoofden lopen. Ondanks de warmte heeft dit ommuurde complex een diepe indruk op mij gemaakt.

zakelijk, Juni 2010
"Geweldig"
Ronald
9-10-2010 De Verboden Stad is volledig gerestaureerd sinds de Olympische Spelen. Indrukwekkend monument. Er zijn goede audio guides aanwezig.

met vrienden, Jan. 2010
"Verboden stad is een geweldige ervaring"
Angélique
1-5-2012 Neem vooral de tijd om de bijzondere gebouwen te bezoeken.