(Cruise)schip Cennetioglu***** in beoordelingen 9.3 | Zoover

de boot

Beoordelingen (Cruise)schip Cennetioglu*****

Maasstraat 19-21, 6001 EB, cruise
(Cruise)schip Cennetioglu scoort een 9,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Cennetioglu*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Cennetioglu***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van (Cruise)schip Cennetioglu***** vinden.

8 beoordelingen over Cennetioglu*****

9,6
9,5
met partner, 2011
"Heerlijk onthaasten!"
Rianne
4-10-2011 Wij zijn in de week van 18 tot en met 24 september voor de tweede keer te gast geweest op de Cennetioglu.

Wederom een week voor herhaling vatbaar. De ervaren kapitein Birol die steeds de mooiste baaien voor ons wist te vinden. Complimenten voor Bora (de kok) die de sterren van de hemel gekookt heeft voor ons. En niet te vergeten de crew die steeds voor ons klaar stond om het ons naar onze zin te maken. Geen moeite teveel! Tel daarbij op een mooie ruime en zeer schone boot. En het plaatje is compleet.

"Super vakantie"
Joanna en Johnny Po...
6-10-2011 Wat een geweldige vakantie!!! Als je na een paar dagen al niet meer weet welke dag het is, onthaast en ontstress je echt. We hebben genoten van alle minuten. Grote hulp daarbij was de uitmuntende kookkunst van Bora, de humor en het vakmanschap van kapitein Birol en de altijd zeer attente en gastvriendelijke aandacht van Onur en Mehmmet.

Voeg daarbij de prachtige natuur, het heerlijke weer en het fantastische (en ook bijzondere) reisgezelschap, dan wil je volgende week wel weer.

Dit gaan we weer doen. Iedereen heel erg bedankt.

Joanna en Johnny Post

"Vakantie op Cennetioglu van 24-09 t/m 01-10-2011"
Cees en Anita Blaau...
6-10-2011 Zoals beloofd moeten wij ook nog wat schrijven over een geweldige vakantie op de Cennitioglu. Alle ingredienten voor een zorgeloze vakantie zijn aanwezig, een prachtige verzorgde boot, super bemanning, een geweldige kok, het heerlijke weer......en regelmatig party-time.

En dan het gemeleerde gezelschap, 2 friesen, 1 belg, 1 hagenaar, 4 hollanders en de turkse bemanning de ideale mix........ jammer dat dit niet in een glaasje past.

In 1 woord een geweldige vakantie en zeker voor herhaling vatbaar,

Cees en Anita Blaauboer

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een heerlijke vakantie gehad"
Marcelle
2-9-2011 We hadden de boot met ons gezin voor onszelf. Dat voelde als echte luxe om zelf te kunnen bepalen wat te doen. De bemanning was behulpzaam en vriendelijk. De kamers waren ruim, bedden goed, evenals de eigen badkamers.
Het enige wat we miste was de airco ( die kapot was), aangezien het s'nachts best warm was. Maar voor de rest hebben we genoten van een ontspannen vakantie.

alleenreizend, Juli 2011
"Helemaal top"
Anouk
31-7-2011 Touroperator heeft het helemaal begrepen volgens mij. Alles klopt hier zelfs de kleinste details is aandacht aangegeven. Zoals het eten de kleding van de bemanning de luxe hutten enz enz ik kan geen minpunt bedenken. Dit moet je gewoon zelf beleven ook het zeilen iedere dag soms wel twee keer op een dag niets is te veel voor deze bemanning.
Volgend jaar kom ik zeker weer terug en vertel ook iedereen hoe enthousiast ik ben.

met een groep, Mei 2011
"Perfect voor een weekje 100% relaxen!"
Peter
12-7-2011 Aanrader! Uitstekende service en een perfecte boot met een perfecte crew! Het eten & drinken was altijd meer dan uitstekend (en veel). Ook onze hut was uitstekend met een prima bed en een lekkere eigen douche. En bovendien prima weer gehad en we hebben relatief veel gezeild... dus erg lekker om verplicht te ontspannen.
Wij waren met zijn tweeen in een groep van 8 dus je moet het natuurlijk treffen, maar dat was in ons geval helemaal goed!
Alleen als je op 'excursie' gaat naar de Hammam, check dan wel even of het een goede is want die van ons was echt een armoedig gebeuren (maar wel gelachen).

met vrienden, Sept. 2010
"Geweldige vakantie, ultieme ontspanning & beleving"
A.
13-4-2011 Prachtig houten zeiljacht, goede hutten (bedden groot genoeg, eigen badkamer & goede douche) en heerlijk eten.
Iedere dag zeilen, mooiste en unieke plekjes gezien, alsof de baaitjes er voor ons alleen waren.
Gezellig om met stel vrienden of familie te doen. Eigen boot en eigen beleving en tot voldoende ruimte om je terug te trekken.
Kapitein Birol is niet alleen een goede kapitein, vooral ook een goede gastheer!
Ik ga terug!

alleenreizend, Juli 2010
"De hemel op aarde"
Leonie
7-8-2010 Kapitein Birol en zijn bemanning heben gezorgd voor een onvergetelijke vakantie. Het is niet te beschrijven hoe geweldig en fantastisch mijn vakantie was. Dit moet je zelf meemaken. Een echt DIVA gevoel heb ik tijdens deze week gehad. Prachtig weer. Schitterende omgeving. Heerlijk eten (de kok verdient echt een Michelin ster). Zwemmen in helder blauw zeewater. Een mooie boot met ruime en nette hutten. De beste bemanning die je je maar kan wensen. Wat wil je nog meer? Een aanrader!