(Cruise)schip Celebrity Solstice***** in beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.644 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Celebrity Solstice*****

Beoordelingen (Cruise)schip Celebrity Solstice*****

_
9,6
(Cruise)schip Celebrity Solstice***** cruise

(Cruise)schip Celebrity Solstice scoort een 9,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Celebrity Solstice*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Celebrity Solstice***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van (Cruise)schip Celebrity Solstice***** vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip Celebrity Solstice***** bekijken.

11 beoordelingen over Celebrity Solstice*****

met partner, Apr. 2011
Beter kan niet
L.B.Visser
26-9-2011 waardering bijna een 10 er zijn altijd wel kleine dingen die beter kunnen,wij hebben ons mondje bij ons om die puntjes aan te kaarten, wordt dan meestal aan gewerkt zelfde voor equinox

met partner, Nov. 2010
Mooi schip service kan nog wat beter
Rolf
19-12-2010 Wij hebben eerder twee keer met HAL gevaren en dan valt op dat inrichting Celebrity veel moderner is, dit komt wel wat koeler over. In hut ook soort intranet met allerlei wereldnieuws en sportuitslagen. Overdekt zwembad heeft nogal koude airco zodat je in zwembroek het echt fris hebt. Eten is fantastisch. Genoeg ligplaatsen bij zwembaden. Personeel komt uit alle windstreken en daarom minder team en niet allemaal even servicegericht alhoewel service zeker niet slecht was. Bij Costa Maya excursie boeken want anders alleen touristische winkels. Publiek veel veertigers en daaromtrent en beduidend jonger dan bij HAL.

Prachtig schip met te vel mensen
Monique
4-2-2010 in september onze 1e cruise gemaakt. Het schip is prachtig. niets van te zeggen. Personeel vriendelijk.Toch gaan wij dit noot meer doen. Veel te veel mensen, alles op uur en tijd (diner), ontscheping bij Santorini een ramp, 2 uur moeten wachten voor we van boord konden. Dan uren in de rij om in het stadje te komen. Een excursie te massaal. Leuk voor mensen die niets zelf willen regelen en achter de grote kudde aan willen lopen.

Heel erg goed !
Erik Houben
12-1-2010 in 2009 voor de eerste keer een cruise in de mid. zee gemaakt.Super.
Wie nu nog over iets gaat zeuren is gek !
Alleen met de excursies uitkijken, zelf een taxi regelen is vaak beter omdat je dan niet aan de "verplichte shopping tijd " hoeft mee te doen.
Kusadassi is erg! Teveel opdringerige Turken die erg onvriendelijk zijn en zelfs hufterig tegen iemand in een rolstoel, maar dat staat buiten het schip !
Service, eten, hut en de rest aan boord SUPER.

met een groep
Majestueus cruiseschip !
PAUL
31-8-2009 Overtreft de kwaliteit en service van een 5-sterrenhotel ! Zeer hoogstaand designinterieur ! Topanimatie aan boord ! Er was zelfs een professioneel glasblazersteam met speciale glasblaasinstallatie voorzien ! Alles aanwezig om een gegarandeerd geslaagde cruise te beleven !!!

met oudere kinderen
Geweldige vakantie
Piet
30-7-2009 Wij hebben de middellandse zee cruise gemaakt van 17-27 juli. Zeer mooie boot, alles nog nieuw en mooi ingericht. Alles goed schoon, kamer twee keer per dag schoongemaakt en schone handdoeken. Overal badlakens verkrijgbaar. 24 uur per dag eten, voor ieder wat wils, van sushi tot pizza. Koffie/thee en sapjes zijn inbegrepen. Leuke entertainment, zoals shows en live muziek. Voor de kinderen ook genoeg vermaak. Kortom een aanrader!

met partner, Apr. 2009
Super Cruiseschip
Charles en Ingrid
21-5-2009 Ik ben samen met mijn man de eerste cruise wezen maken op dit prachtige schip.
Zijn vanuit Ford Lauderdale de oversteek gaan maken naar europa.
Dit was echt een geweldige ervaring.
Op dit schip heb je werkelijk alles wat je hartje begeerd helemaal toppie wij hebben echt geen aanmerkingen alleen maar lof over alles wat er op dit schip aan wezig is en eten werkelijk zeer goed.Ook het personeel is echt geweldig allemaal doen ze hun best het voor iedereen naar zijn zin te maken nou de complimenten.
voor ons was dit de eerste cruise maar zeker niet de laatste.

Je voelt je als een Celebrity!
Cornelia
16-3-2009 Zeer bijzonder door de combinatie van klassiek en modern en zelfs een grasveld!Een zeer bijzonder schip met veel faciliteiten en de hutten zijn ruim en sfeervol ingericht.Diverse restaurants en bars. Voor ieder wat wils.

met partner, Feb. 2009
Fantastisch schip indien geen vakantieperiode
Antwerpse Nederbelg
30-11-2009 Vroeg in het jaar hebben we een B2B gedaan met de Solstice, 2 weken Caribbean. De inrichting van de Solstice is werkelijk superklasse! Wij hebben gekozen voor een Acquaklasse hut, omdat dit automatisch toegang tot restaurant Blue betekende. Wij zijn geen liefhebbers van de grote restaurants (main dining rooms) aan boord van de cruiseschepen. We hebben echter slechts 4x in Blue gedineerd, omdat de specialiteitenrestaurants aan boord de Solstice gewoonweg fantastisch zijn. Met name het Aziatisch restaurant, werkelijk geweldig! Zowel keuken als bediening!

Voor de rest aan boord de service en klasse die past bij Celebrity Cruises. Het is geen discoboot!! Gelukkig wordt hier ook nog vastgehouden aan de formal nights.

Enige minpuntje: de ruimte om het zwembad is absoluut te klein indien het schip volgeboekt is. Tijdens onze 2e week waren er schoolvakanties in de US en dat was merkbaar. Er werd haast gevochten om een ligbed bij het zwembad.

Buiten dat: een aanrader!

Top schip
Roos
31-12-2008 Top schip, maar wat wil je van een nieuw schip.
Ondanks dat je met 2800 passagiers op het schip zit, je merkt dat nergens. Niet bij de restaurants en ok niet bij de zwembaden. Altijd genoeg plaats om ergens op een bedje in de zon te liggen.

9,7

met een groep (1)