(Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip) in Hoorn Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen (Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip)

25 mei 2012

(Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip) Hoorn

Beoordelingen (Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip)

Hoorn
(Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip)? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip) in Hoorn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van (Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip) vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip Carpe Diem (Zeilschip) bekijken.

6 beoordelingen over Carpe Diem (Zeilschip)

zakelijk, Nov. 2009
"G E W E L D I G!"
West 8
4-11-2009 Carpe Diem; Genoten Prima Schipper!! Heerlijke Stamppotten!

zakelijk, Okt. 2009
"Fantastische ervaring. Goede bemanning."
gvdl
30-10-2009 Een mooi onderhouden boot, waarop het goed vertoeven is, mede door de uitstekende bemanning, die het leuk vindt als de gasten actief meezeilen. Dat werd dan ook door iedereen gedaan. Het eten was prima verzorgd.
Er heerste een ontspannen sfeer.
Zeker voor herhaling vatbaar.

zakelijk, 2009
"Enerverend, overweldigend, gewoon super!!!"
Michel de Vries
6-10-2009 We hebben gewoon fantastisch genoten. We wisten niet dat zeilen op zo'n schip zo'n super ervaring zal zijn. Dit gaan we zeker vaker doen.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Carpe Diem (Zeilsch...

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Pluk de dag op een prachtschip!"
Peter
2-11-2009 Een prachtig schip, mooi onderhouden en onderdeks erg gezellig.
Een ervaren en enthousiate bemanning met goede aandacht voor veiligheid aan boord, in 't bijzonder ook voor de jongere kinderen die wij mee hadden.
Iedereen kon actief of passief meedoen, waardoor ieder op zijn of haar manier een erg leuke middag had. De Carpe Diem is zo groot en zwaar dat ook bij wat hardere wind (4-5 BFt.) iedereen zich op z'n gemak voelde.
Catering aan boord was prima, knap om zoveel lekkkers in zo'n kleine keuken klaar te maken!

zakelijk, 2009
"Super leuke dag met collega's"
Kelly Kruyver
29-9-2009 Voor een leuke ,gezellige en leerzame dag (met bijvoorbeeld collega's) kun je zeker op de Carpe Diem terecht!

zakelijk, Sept. 2009
"Kies voor een geslaagd zeilevent de "Carpe Diem""
Van Lanschot Bankie...
15-9-2009 Op 10 september 2009 organiseerden wij een zeildag voor een aantal relaties van Van Lanschot Bankiers op de schitterende tjalkjacht "Carpe Diem", daterend uit 1901. Dit zeilschip is met haar elegante verschijning voor iedere zeiler een streling voor het oog vanwege de mooie sierlijke lijnen, de witte romp, de teakhouten dekken en de hoge tuigage. Het was een prachtige dag met een strakblauwe lucht en windkracht 4-5; kortom, prima zeilweer voor een gezellig zeilavontuur met relaties vanuit Lelystad naar Enkhuizen (Zuiderzeemuseum) en vice versa. Onder toeziend oog van Leo, Michel en Henk hielpen onze gasten bij het hijsen van de zeilen, de schotten te stellen, overstag te gaan of te gijpen. Voor ieder een bijzondere ervaring! Tussen de zeilinspanningen door was er gelegenheid om in een ongedwongen sfeertje heerlijk te ontspannen, met elkaar bij te praten en (nieuwe) contacten te leggen. Onze relaties, maar ook de gastheren, hebben genoten van deze geslaagde zeildag op de Carpe Diem!