(Cruise)schip Carnival Valor**** in beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 15.930 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Carnival Valor****

Beoordelingen (Cruise)schip Carnival Valor****

_
9,5
(Cruise)schip Carnival Valor**** cruise

(Cruise)schip Carnival Valor scoort een 9,2 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Carnival Valor****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Carnival Valor**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 97 vakantiefoto's van (Cruise)schip Carnival Valor**** vinden. Je kunt 2 video's van (Cruise)schip Carnival Valor**** bekijken.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Carnival Valor****

met partner, Jan. 2012
Zeer fijne cruise
henk en rita
24-1-2012 de Carnival Valor is in een woord fantastisch,eten prima veel keus zowel bij het afhaalgedeelte als bij de bediening restaurants, zijn elke dag op excursie geweest wat zeer goed geregeld was.
Je merkt niet dat je op een grote boot zit met zoveel mensen.
Muziek had wel wat minder luid gemogen maar was niet vervelend,zochten wij gewoon wat rustiger gedeelte op.
een minpuntje de prof.fotomakers in de avond op den duur werden wij het wel zat,soms wel 8 verschillende.

met oudere kinderen, Okt. 2011
GEWELDIG!!!
bernadetheezen
28-10-2011 We zijn 16 okt. 2011 vertokken uit Miami,Caymaneilanden, Honduras,Cozumel....echt super geweest. Wat een mooi schip,je bent net een prins je bed 2x dgs opgemaakt schone handoeken enz. Lieve mensen die je meteen vanaf de eerste dag met je voornaam aanspreken, Ines die voor ons zorgde was een schat.
Niks is te veel....eten geweldig! Nou mensen die hier nog over gaan klagen kunnen voortaan echt beter nooit meer van huis gaan, zo keurig opgediend iedere avond....daarna een showvoorstelling, wij hadden de late zitting met eten om 20.00u dan zit je tot 22.00u aan tafel...
Wij hadden meteen een frisdrank pakket genomen, dit komt op 35 euro voor een hele week ( aanrader) dan kun je zoveel drinken als je wil, zit er een sticker op je pas.( ook in t restaurant) Andere restaurants geweldig!!! taarten ijs in machine enz...te veel om op te noemen.
Muziek op de boot erg afwisselend shows zo mooi. Op de aanlegplaatsen is t handig de terminal af te lopen om een excursie te boeken,veel goedkoper!!

Cruisen is geweldig!
MerelR
7-8-2011 We hebben het erg naar ons zin gehad op de Carnival Valor. Het eten was zéér uitgebreid en lekker, de havens mooi en interessant en het personeel ontzettend vriendelijk. Wij hadden er een fantastische tijd!

met een groep, Juni 2011
Fantastisch schip
Rokus
28-7-2011 Fantastische reis weer, met een fantastisch schip. Het was alleen jammer dat het weer wat tegen zat, maar daar kon niemand wat aan doen. En voor singles aan te bevelen, hoewel Amerikaans, maar het wordt steeds internationaler, vooral Nederlanders weten de groep inmiddels te vinden, met allemaal gelijk gestemden zo'n reis meemaken.

Heerlijke 7 dagen
Matthy en Anneke Sc...
17-6-2011 OP de boot was service en het eten perfect.Toen we aan land gingen, moesten we wel even slikken, Belize bv., was heel arm , cayman eilanden, was niets exotisch aan.
Cozumel was een heel leuk eiland.
Entertainment was niet zoveel aan, maar wij hebben ons perfest vermaakt op de boot,
Heerlijk geweest
Marrhy en Anneke Schaap

Te gek WOW
Glenn Leckie
6-7-2011 Te gekke omgeving, steeds is er wat te doen het beste: Het personeel uitermate klant vriendelijk

Geweldig " a dream come true"
gert-jan vos
19-1-2011 we hebben van 9 t/m 17 januari 2011 een cruise in de westcarib gemaakt en het was in een woord geweldig, wat een service, dit was een perfecte vakantie, Tip neem kamer met balkon, geweldig als je de havens in en uit vaart

met jonge kinderen, 2011
Een echt(zoals de naam al zegt) FUN ship!
marieke_caulil
11-1-2011 De (ei)landen die het ship aan doet zijn heel erg leuk en er is veel te doen. Wel is de entertainment op het ship erg op z'n amerikaans!! Heel de dag door lepels op de bodem van het zwembad opduiken, en heel hard gillen door de microfoon net ofdat ze niet hard genoeg gillen! Maar het schip is opzich heel erg goed, en de service ook! Wel een nadeel is het selfservice restaurant, is heel de dag door non-stop open en erg druk, en een taarten buffet om 12 uur 's nachts was er ook. Op de entertainment na is het een super ship!

met partner, Dec. 2010
Fijn schip maar wel erg luidruchtig
Aad Hoogesteger
15-12-2010 Wij zijn net terug van een reis op de Valor. We hebben oa Kaaiman eilanden, Belize en Cozumel aangedaan.

Het schip is leuk maar erg Amerikaans. De Cruise Director, Goose, is mateloos irritant aanwezig. Heel de dag schalt zijn stem uit de luidsprekers.

Verder is een deel van het entertainment waardeloos. Iedere deag een heel flauwe bingo.

De shows zijn wel erg leuk en de comedians zijn geweldig.

Het eten is niet geweldig. Weinig variatie en erg Amerikaans.

Het personeel is geweldig. Geen moeite is teveel en ze zijn erg vriendelijk.

Al met al een fijne reis maar wel onze llaatste keer met een Carnival schip.

In een woord geweldig
Benny Shallow
9-11-2010 gewoonweg in een woord "SUPER"

we hebben een vakantie beleefd waar je alleen maar van kunt dromen....alles tot in de puntjes verzorgd....het enige nadeel is uitchecken druk druk druk maar voor de rest ...geweldig!!!!!! voor herhaling vatbaar

9,5

met een groep (1)