(Cruise)schip Carnival Splendor***** in beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 5.479 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Carnival Splendor*****

Beoordelingen (Cruise)schip Carnival Splendor*****

_
(Cruise)schip Carnival Splendor***** cruise

(Cruise)schip Carnival Splendor scoort een 8,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Carnival Splendor*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Carnival Splendor***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van (Cruise)schip Carnival Splendor***** vinden.

10 beoordelingen over Carnival Splendor*****

met partner, Mei 2010
Keurig schip met veel entertainment
de bob
1-8-2010 keurig schip met veel entertainment en veel dikke Amerikanen

Super vakantie tip
harmen
6-9-2009 Dit is een nieuw en modern schip.
Dit is de perfecte vakantie,er heerst een goede sfeer en het eten is perfect,ook zitten er leuke winkeltjes aan boord.
De kamers zijn goed en voorzien van alles wat je nodig bent.
Een echte aanraden deze cruise boot,tevens ook alle ander cruise schepen van Carnival Cruise zijn een aanrader,wij hebben er al 4 verschillende gehad.

Was weer geweldig
Chris
23-1-2009 Naar de Valor was dit onze tweede cruise,het was super.
Een prachtig schip met alles erop en eraan.
We gaan zeker nog eens.
Groetjes Chris.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Carnival Splendor**...

met partner, Nov. 2008
Smaken verschillen.
wilcogensen
29-11-2008 Voor ons was de transatlantische cruise met de Carnival Splendor de 1e van de 3 cruises die we aan elkaar geplakt hebben. Je kunt goed zien aan de inrichting en decoratie dat ccl zich richt op de jongere generatie. Voor kinderen is het een echte 'Fun' schip, op geen enkel schip van welke rederij dan ook troffen we zoveel speelgoed aan.
Het schip heeft een mooi groot zwembad waar bij slecht weer het dak dicht gaat, wel was vaak het zwembad afgesloten. Het theater is zeer mooi en er waren goede shows te zien.
De hutten zijn mooi en schoon, via de tv kun je je boord rekening zien en tourtjes boeken.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Je hebt een ruime keus wat eten betreft alleen jammer dat het eten lauw is, maar dat hebben we vaker meegemaakt ook bij andere rederijen.
Voor ons is de CCL voor herhaling vatbaar maar hou je meer van traditionele schepen dan zal ik dit schip niet aanbevelen.

Fantastiese cruise
Dick van Rooijen
21-11-2008 Bediening en eten goed,personeel erg behulpzaam
voor mij met rolstoel.schone hutten.Alleen aan het einde van de reis werden de plassen water niet meer weggedwijld,zeer gevaarlijk.Het continu
vragen of je nog iets wilt drinken was erg storend.
Maar dat ligt aan het beloningssisteem.jammer.
Verder niets op aan te merken,een aanrader.

Fantastisch
j van der velden
17-11-2008 net terug van de transatlantische cruise alles was geweldig heerlijk luxe eten entertainment. super schone hutten perfect vriendelijk personeel. geen 1 minpuntje kunnen vinden. vond het jammer om naar huis te gaan. alles tot in de puntjes geregeld. tansfers shuttelbussen taxi s. volgens jaar al een optie genomen met de dream op vakantie te gaan. de 5 dagen op zee waren ook geweldig, prachtig mooi weer heerlijk op dek gelegen. een vakantie om nooit meer te vergeten.

met vrienden, Okt. 2008
Nooit meer Carnival
Jozias Stols
3-11-2008 Ontbijt was slecht ,lunch en dinner matig
Show in theater waren ook matig uitgevoerd door het personeel van het schip,in de bars aan boord s,avonds was weinig te beleven geen leuke live muziek, als je terug kwam van een excursie was er enkel maar een hamburger te krijgen en de mensen stonden in ellenlange rijen om wat te eten te krijgen, en er was een persoon die alles klaar moest maken, als dit luxe cruisen is, kan je beter in een RIU hotel verblijven, wat een armoe.

Echt een topper
wilma
21-10-2008 Geweldig !! zeker een aanrader.
We zijn net terug van een middelandse zee cruise
Top schip, top bediening en zeer schoon.
Als je nog twijfeld.......niet doen.... gaan.!!!!
Het was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste.

met partner, Juli 2008
Fantastisch schip. Aanrader
Aad Hoogesteger
21-7-2008 Wij zijn van Dover naar Amsterdam en terug wezen varen met de Splendor. Wat een fijn schip. Geweldig personeel, lekker eten en een mooi schip.

We hebben een geweldige reis gehad en we kunnen het schip zeker aanraden.

zakelijk, Juni 2007
Eerste vaart Splendor
Chris Boom
10-7-2008 Ik was op uitnodiging van een touroperator naar een 3 daagse proefvaart voor relaties op 30 juni jl. Vanuit Genua Italie 3 dagen de zee op. Wat een mooi schip met heel veel faciliteiten. Mocht je het all in reizen gezien hebben ga dan een keer met een cruise mee.

zakelijk (1)