7-2-2008
Super hotel, ideaal ski in ski out; heerlijk na afloop van het ksien de jacuzzi in, terwijl de sneeuw op je hoofd neervalt!
6-4-2009
Kamer was fantastisch,schoon,ruim en mooi.Begane grond van het hotel kon wel een opknapbeurtje gebruiken maar dat vergeet al snel omdat het er zo gemoedelijk aan toe gaat,we voelden ons hier echt thuis,erg vriendelijk en behulpzaam personeel,zwembad was geweldig om lekker bij te komen na een lange dag skién in dit ongelooflijk mooie gebied.Nergens zulke vriendelijke mensen meegemaakt als in Canada en we zijn toch over de hele wererd geweest.We komen hier zeker terug.
15-2-2007
Na 2004 en 2005 hebben wij ook in 2007 gebruik gemaakt van deze accomodatie. In 2004/2005 hadden we de beschikking over twee slaapkamers en een woonkamer. Dit jaar hadden we een slaap-kamer en een woonkamer. In het woongedeelte staat een bank, een fautuille en een soort salon-tafel. Ook bevindt zich in dit gedeelte een open haard, een TV en een eettafel. In de ruimte be-vindt zich een volledig uitgeruste keuken. De slaap-kamer heeft een groot 2-persoonsbed en een TV. Maak je gebruik v/h 2 slaapkamer "appartement" dan heeft 1 slaapkamer een extra badkamer en TV. Onze kamers hadden een groot balkon. In de tuin van het hotel bevindt zich een zwembad en twee jacuzzi's. De kamers worden goed onder-houden. Vanuit het hotel is het 30 meter lopen naar de piste. Terug kan je tot aan de deur skien.
Het is het enige hotel in Whistler waar het ontbijt inbegrepen zit. Voor het hotel stopt iedere zes minuten een bus die je naar Whistler Village brengt. Het personeel is erg vriendelijk.
11-1-2006
Voor de 2e keer weer terug geweest tijdens de kerst 2005, prima apartement hotel met topligging t.o.v. de piste.
Een echte "must do" is Heliskieen, hoef je geen expert voor te zijn en een gewelige ervaring
Gezellig dorpje met veel winkeltjes en vertier.
Tip; koop tijdens de rit van Whistler naar Vancouver je lifttickets in het dorpje Sqamisch halverwege bij de benzinepomp, dit scheelt ruim 20% t.o.v. plaatselijke prijzen, lifttickets zijn 6 maanden geldig en worden als dagtickets verkocht.
Aanrader; Limoservice (retour) van Vancouver naar Whister slecht €100,- meer met 4 personen dan met de bus.
Veel relaxter en persoonlijker met gids/chauffeur (star limoservice), top, deze stoppen als je wilt op zeer mooie locaties (waterval, eaglespot, etc.).