Beoordelingen Sun Peaks

Waardering
6,6
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
4,5
Omgeving
8,1
Sfeer in het dorp
5,5
Skigebied beginners
8,5
Skigebied gevorderden
6,5
Après ski
2,5
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0
Het weer

6  °C

26 oktober 2014

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
6,6
5 beoordelingen
Beoordelingen Sun Peaks

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sun Peaks. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sun Peaks. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sun Peaks? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sun Peaks scoort een 6,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 9 Hotels in Sun Peaks. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sun Peaks. Bekijk ook andere accommodaties in Canada. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in British Columbia.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

5 beoordelingen over Sun Peaks

6,6
5 beoordelingen
Waardering
6,6
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
4,5
Omgeving
8,1
Sfeer in het dorp
5,5
Skigebied beginners
8,5
Skigebied gevorderden
6,5
Après ski
2,5
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0
Toon score en beoordelingen van:
Met een groep, Juli 2014
"Redelijk uitgestorven"vertalen
Leon
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

18-07-2014 Prima om hier een nacht te zijn, langer wil je er in de zomer niet zijn of je moet van golfen houden.

Met oudere kinderen, Juli 2012
"Sun Peaks is heerlijk zonnig in de zomer"vertalen
Marianne
Waardering
6,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
5,0
Omgeving
9,0

07-08-2012 Het is opgezet voor de wintersport maar prima uitvalsbasis voor Canada rondreis.

Met vrienden, Mrt. 2008
Erwin
Waardering
7,0
Omgeving
5,0
Sfeer in het dorp
5,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
6,0
Après ski
3,0

28-03-2008 Sun peaks heeft niet veel charme/extra's op de andere skiresorts in de buurt. Wij verbleven hier twee dagen en dat was meer dan genoeg tot te lang. Skigebied is eenvoudig en weinig uitdagend. Voor families misschien wel leuk maar niet voor mensen die meer van een cafe/restaurant houden. Tip: blijf in Big White / Whistler!

De beste prijzen en last minutes voor Sun Peaks bij:

Familie, Feb. 2008
versteeg
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
6,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
7,0
Après ski
2,0

29-02-2008 pistes zijn prima,.veel mogelijkehden .lekkere tochten zijn mogelijk. jammer dat je een uur moet rijden voor een supermarkt. eigen vervoer in sun peaks is een must.

Bob Schrage
Waardering
5,0
Cultuur
2,0
Omgeving
8,0

27-06-2006 Omgeving is prachtig in laag berglandschap (ca. 1200 meter).
Licht een eind van de bewoonde wereld. In de zomer geen goede veblijfplaats want er is echt niets te doen. Probeert het leuke plaatsje Whistler na te doen maar haalt het daarbij lang niet. Meeste winkels en restaurants zijn schijnbaar gesloten in de zomer. Wel een prima wandelgebied.


Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Ik zou vooral een kerstmarkt bezoeken om...