Beoordelingen Siem Reap (Angkor)

Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,9
Cultuur
9,2
Omgeving
8,7
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
8,4
Het weer

35  °C

31 juli 2014

Siem Reap (Angkor)
8,4
83 beoordelingen
Beoordelingen Siem Reap (Angkor)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Siem Reap (Angkor). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Siem Reap (Angkor). Ben je zelf op vakantie geweest naar Siem Reap (Angkor)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Siem Reap (Angkor) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 83 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 115 Hotels, 5 , 1 Bungalow, 2 Hostels, 3 Pensions en 3 Villas in Siem Reap (Angkor). Op Zoover vind je bovendien 382 vakantiefoto's van Siem Reap (Angkor). Je kunt 7 video's van Siem Reap (Angkor) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Siem Reap (Angkor). Bekijk ook andere accommodaties in Cambodja. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cambodia.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Siem Reap (Angkor)

8,4
83 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,9
Cultuur
9,3
Omgeving
8,9
Sfeer
8,7
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met partner, 2014
"Heel mooie plek"vertalen
martin
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-07-2014 je kunt er goed toeven en je verveelt je werkelijk geen ene dag.

met jonge kinderen, 2014
"Geweldig. Volgende keer langer in Siem Reap."vertalen
C
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
8,0

18-05-2014 Wij voelden ons snel thuis in Siem Reap. Er is genoeg te zien en te doen.
Tip: Neem een 3-daagde pas voor het zangkoor-complex. Dan kun je ook een keer een halve dag Angkor doen en een middagje plonzen in het zwembad of wat anders doen. Er liggen ook tempels een stuk verderop, waar wij helaas niet zijn geweest. Neem de tijd en geniet van dit wereldwonder!!!

met partner, Mei 2014
"In 1 woord: Fantastisch"vertalen
Richard Mulder
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

19-07-2014 We hebben heerlijk cultuur gesnoven, fantastische monumenten en smakelijk genoten van het eten.

Al met al, hebben we absoluut helemaal niets te klagen!

met partner, Mrt. 2014
"Leuke plaats"vertalen
linda en frits
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

09-04-2014 Buiten de tempels van ankor-wat en het drievende dorp op het meer zijn hier verder niet echt veel dingen te bezichtiging. 3 a 4 dagen is hier dan ook meer als genoeg. De avonden zijn hier wel erg gezellig. Je hebt erg veel winkelgelegenheid veel barretjes, restaurantjes, terrasjes massage salons en hier en daar een dancing. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde avond.

met partner, Nov. 2013
"Mooi vooral Angkor Wat"vertalen
peter
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

23-06-2014 de mensen zijn wel wat opdringerig en ook onbeschoft als je niks koopt of niet genoeg fooi geef naar hun zin .

met partner, Okt. 2013
"Druk maar leuk"vertalen
Babs
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

08-11-2013 Vlak bij Ankor Wat. Mooie natuur en goed te bereiken. Wegen zijn slecht,afhankelijk van de regenval.

met partner, Aug. 2013
"Goede uitvalsbasis voor Angkor"vertalen
Betty
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0

17-08-2013 Siem Reap bestaat omdat je vanuit hier Angkor en zijn diverse tempels goed kunt bezoeken. Met zijn restaurants en diverse markten is het ' s avonds heel gezellig.
Er zijn diverse dansshows te bezoeken en er is een mooi museum gewijd aan Angkor.

met partner, Okt. 2012
"Gemoedelijk stadje"vertalen
willy
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

15-10-2012 Je kunt alles op loopafstand doen, behoorlijk wat te doen als bezoek aan ankor watt, tonle sap meer, fietstocht langs de rivier,countreyside is ook erg de moeite waard! Ook een bezoek aan een pagoda, zo kun je je inleven in de boeddhistische levensovertuigin.

met partner, 2012
"Siem Reap"vertalen
Laura Claes
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
6,0
Sfeer
6,0

15-10-2012 Heel toeristisch, maar niet te missen cultuur

met jonge kinderen, 2012
"Siem reap ? Doen!"vertalen
wendy
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

18-08-2012 zeer gemoedelijk stadje. Veel restaurantjes en Café's. Ook de was kun je hier goedkoop laten doen bij de talrijke Laundry Shops.
Hoogtepunt: de tempels van Angkor.

Floating Village veel tegen , omdat je "gedwongen" wordt spullen te kopen voor een weeshuis. ook de jongens op de boot vragen je om een fooi. Voelde niet prettig dit uitstapje , ondanks de boeiende omgeving.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?