Beoordelingen Siem Reap (Angkor)

Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
9,1
Omgeving
8,6
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,5
Het weer

38  °C

20 april 2014

Siem Reap (Angkor)
8,3
77 beoordelingen
Beoordelingen Siem Reap (Angkor)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Siem Reap (Angkor). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Siem Reap (Angkor). Ben je zelf op vakantie geweest naar Siem Reap (Angkor)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Siem Reap (Angkor) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 114 Hotels, 4 , 1 Bungalow, 2 Hostels, 3 Pensions en 3 Villas in Siem Reap (Angkor). Op Zoover vind je bovendien 382 vakantiefoto's van Siem Reap (Angkor). Je kunt 7 video's van Siem Reap (Angkor) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Siem Reap (Angkor). Bekijk ook andere accommodaties in Cambodja. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Cambodia.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Siem Reap (Angkor)

8,3
77 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
9,2
Omgeving
8,8
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
7,5
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Mrt. 2014
"Leuke plaats"vertalen
linda en frits
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

9-4-2014 Buiten de tempels van ankor-wat en het drievende dorp op het meer zijn hier verder niet echt veel dingen te bezichtiging. 3 a 4 dagen is hier dan ook meer als genoeg. De avonden zijn hier wel erg gezellig. Je hebt erg veel winkelgelegenheid veel barretjes, restaurantjes, terrasjes massage salons en hier en daar een dancing. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde avond.

met partner, Okt. 2013
"Druk maar leuk"vertalen
Babs
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
7,0

8-11-2013 Vlak bij Ankor Wat. Mooie natuur en goed te bereiken. Wegen zijn slecht,afhankelijk van de regenval.

met partner, Aug. 2013
"Goede uitvalsbasis voor Angkor"vertalen
Betty
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0

17-8-2013 Siem Reap bestaat omdat je vanuit hier Angkor en zijn diverse tempels goed kunt bezoeken. Met zijn restaurants en diverse markten is het ' s avonds heel gezellig.
Er zijn diverse dansshows te bezoeken en er is een mooi museum gewijd aan Angkor.

met partner, Okt. 2012
"Gemoedelijk stadje"vertalen
willy
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

15-10-2012 Je kunt alles op loopafstand doen, behoorlijk wat te doen als bezoek aan ankor watt, tonle sap meer, fietstocht langs de rivier,countreyside is ook erg de moeite waard! Ook een bezoek aan een pagoda, zo kun je je inleven in de boeddhistische levensovertuigin.

met partner, 2012
"Siem Reap"vertalen
Laura Claes
Waardering
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
6,0
Sfeer
6,0

15-10-2012 Heel toeristisch, maar niet te missen cultuur

met jonge kinderen, 2012
"Siem reap ? Doen!"vertalen
wendy
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

18-8-2012 zeer gemoedelijk stadje. Veel restaurantjes en Café's. Ook de was kun je hier goedkoop laten doen bij de talrijke Laundry Shops.
Hoogtepunt: de tempels van Angkor.

Floating Village veel tegen , omdat je "gedwongen" wordt spullen te kopen voor een weeshuis. ook de jongens op de boot vragen je om een fooi. Voelde niet prettig dit uitstapje , ondanks de boeiende omgeving.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Veel te zien"vertalen
Willem
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

7-10-2012 Natuurlijk zijn er veel tempels, maar het centrum is een mooie plek om heen te gaan. Met de vele restaurants is er voor ieder wat wils.

alleenreizend, Mei 2012
"Mooie stad, maar wel klein en toeristisch"vertalen
Klaske
Waardering
7,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

3-11-2012 Siem Reap is een prima stad, maar toch vooral erg toeristisch vanwege de tempels. Daarnaast in vergelijking met Pnomh Penh nog veel armoede. De stad leeft echt van toerisme en wat daarbij komt kijken, terwijl de hoofdstad toch al iets ontwikkelder is.

met partner, Mei 2012
"Mooiste tempels die ik ooit gezien heb,"vertalen
Chantal
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

30-11-2012 Siem Reap is een aanrader om het tempelcomplex van Angkor te bezoeken. Leuke ervaring om de trein vanuit Bangkok naar de grens met Cambodja te nemen en daar lopend de grens over te steken naar Poipet. Siem Reap is een leuk stadje met Franse invloeden, de tempels zijn echt prachtig. Sta vroeg op en pak een keer de zonsopkomst mee, en bezoek de tempels een keer na 16:00 voor de zonsondergang (gratis entree dan !)

zakelijk, Nov. 2011
"Nog een keer"vertalen
Jos
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
10,0
Omgeving
9,0
Sfeer
10,0

1-12-2011 De tempels alleen al zijn de moeite waard. De rest is bonus!

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?