Appartement Sun Village*** in Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgarije beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Sun Village***

26 mei 2012

Vanaf ons balkon

Beoordelingen Appartement Sun Village***

Chaika Area 87, 0554 68790, Zonnestrand (Sunny Beach)
Appartement Sun Village scoort een 8,2 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sun Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sun Village*** in Zonnestrand (Sunny Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Appartement Sun Village*** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Sun Village*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Appartement Sun Village*** met andere accommodaties in Zonnestrand (Sunny Beach).

21 beoordelingen over Sun Village***

met vrienden, Aug. 2011
"Leuk en groot apartement!!!"
maroesja82
2-9-2011 sun village is een best groot appartement wat bestaat uit 3 delen. blok A,B en C. ze hebben een groot zwembad,wat elke avond netjes word schoongemaakt. je moet van te voren 50 euro borg betalen per appartement (wel handig om te weten)...in het appartement ligt een mapje wat het kost als iets stuk gaat,als je naar huis gaat word je appartement gecontroleerd en dan krijg je je borg terug. wij hadden een 2-4 persoons appartement en zag er erg netjes uit en je hebt zowel airco in de slaapkamer en in de woonkamer.je kunt de airco gewoon aanlaten als je weg gaat,want het gaat niet via je sleutel.
bij ons kwamen de schoonmaaksters rond 11 a 12 uur en kregen elke dag schone handdoeken.het dwijlen gaat wel snel haha. het appartement ligt 10 a 15 min vanaf het uitgaansgebied en winkels dus super makkelijk te doen.aanrader eettentje is sjanny (rechts app.uit lopen dan kruising links en dan zie je het aan rechterkant) super goedkoop!! als je vragen hebt hoor ik het graag..

met vrienden, Aug. 2011
"Mooi appartement, wel afzetters"
Leroy
2-4-2012 Wij zijn afgelopen zomer naar dit appartementencomplex geweest. Dit was een prachtige accommodatie. Het heeft een mooi groot zwembad en de appartementen zijn ruim. Wel is de organisatie daar onredelijk. Zij verzinnen telkens wat om een groep jongeren te pakken. Voorbeelden : wasmachine kapot met 1 shirt erin 50 euro, zonder dat er iemand kwam om te vervangen. Muziek wat niet aanstond (iedereen was stappen) toch voor bekeurd worden 50 euro boete... Voor alle jongeren die hierheen gaan. Houdt rekening met het feit dat je wordt genaaid. Wel relax appartement!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Absoluut de moeite waard"
Ronald
1-9-2011 Sun Village*** in Zonnestrand (Sunny Beach) is absoluut de moeite waard.Enorm ruime kamers die er schoon en fris uitzagen.Het toilet gedeelte was wel iets minder,met een douche gordijn aan de buitenkant van de douchebak.Ook de slaapbank voor de kinderen was meer een veredelde trampoline met een heel dun "tuinmeubelkussen" als matras.Dit werd "opgelost" met een extra tuinmeubelkussen.
Verder was er een mooi groot,smal, balkon, aan 2 zijden van de kamer, zodat er altijd wel ergens zon\schaduw te vinden was.De schoonmaak was prima in orde.Het zwembad was helemaal top met voldoende ligplaatsen,wel jammer dat een parasol dan weer iets extra's kost.Op het aangrenzende restaurant met terras was het goed toeven en ook niet duur.Kortom wij hebben genoten van een zeer prettig verblijf op een rustige plek,met op een steenworp afstand het drukke centrum.Al besef ik natuurlijk ook wel dat het zeer aangename weer ook een grote rol heeft gespeeld.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Sun Village*** bij:

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Zeer aangenaam verrast...fantastisch complex."
Bastiaans
25-8-2010 Aankomst met soepele afwikkeling van formalitieten, goed Engels sprekned personeel, niet overdreven vriendelijk maar correct en functioneel.
Ligging rustig door iets verder weg van straat, terrein afgesloten door poort. Zeer mooi keurig onderhouden terrein evenals het zwembad ,dat na 20.00 uur niet meer gebruikt mag worden op straffe van 100€. S'avonds na 24.00 u heerst er rust.....wederom op straffe van 200€!!! Voor oudere (stappende) jeugd misschien niet zo leuk maar voor ons als gezin met 3 kids van 13-14-15 prima! Het (3-kamer) appartement was in een woord geweldig. Zeer ruim, in elke ruimte apart te regelen airco, prima bedden ( 2 maal per week verschoond) en fijne keuken met wasmachine! en oven, waterkoker, broodrooster etc. Gigantisch balkon van 15 meter lang. Dagelijks schone handoeken, twee badkamers, netjes, enige puntje is de kitrand van de douchbak die vervangen mocht worden maar dat is dan ook echt het enige. Ongeveer tien minuten lopen van het strand, supermarkt 150 m.

met vrienden, Aug. 2010
"Knap appartement"
Ivo
30-8-2010 Als je aan Bulgarije denkt, verwacht je niet zo een knap en keurig appartement. Ze doen niet moeilijk en je kan op alle tijdstippen thuis komen. Als je dan om 5 uur smorgens geen sleutel bij je heb helpen ze je meteen.
De schoonmakers komen wel veel te vroeg, maar het wordt keurig onderhouden.
Je moet wel een stukje lopen naar het centrum en de boulevard, maar dat mag geen problemen geven.

Sunny Beach is zeker de moeite waard.

met vrienden, Juli 2010
"Mooi appartement!"
5-1-2011 Ben er vorig jaar geweest met vriendinnen. Appartement ziet er echt super verzorgd uit! Zeer ruim en mooi ingericht. We waren met ons zessen, dus 2 van ons moesten op de slaapbank. Geen probleem, sliep wel oké. Schoonmaaksters komen vroeg, maar doen hun werk goed. Elke dag nieuwe handdoeken en soms deden ze zelfs onze afwas! We hadden last van mieren, maar ook dat hebben zij verholpen. Sleutel kun je als je gaat stappen afgeven bij de receptie, ideaal, raak je het ook niet kwijt! Appartement is wel redelijk ver van de barstreet, maar lopend best te doen (taxi's vertrouwden wij niet zo) Ook ver van het strand, al was het zwembad voldoende voor ons, want het was te warm om ver te lopen. Supermarktjes zitten op iedere hoek en zijn dag en nacht geopend. Pinautomaat zit ook dichtbij. Stappen daar erg gezellig! Aanrader is het aquapark, erg leuk!
Supervakantie gehad!

met vrienden, Aug. 2009
"Matig appartement met slechte bedden"
Elvira
25-8-2010 Wij verbleven hier in 2009 voor een week. Het appartement is goed schoon en heeft een aardig zwembad. Tot zover het positieve. Het ligt nl. vrij ver van het centrum en vooral het strand. De bedden waren ronduit slecht en zou ik niemand aanraden. Erg jammer, want het hotel heeft de potentie om veel beter te kunnen zijn.

met partner, Aug. 2009
"Mooi schoon appartement en rustige ligging!"
karin
5-10-2009 Sun Village is ons heel goed bevallen! Wij gaan zeker nog een keer.
Prachtig appartement, erg groot en rustig. 10 min lopen naar de boulevard maar dat is geen probleem je komt onderweg veel restaurantjes en winkels tegen. Alles is er heeel goedkoop dus boek geen all in dat is zonde van je geld.
Enige minpuntje zijn de taxi´s. NIET met de taxi gaan. Die mannen zijn niet te vertrouwen en ze hanteren hollandse prijzen. 1 taxichauffeur heeft zelfs de telefoon van mijn vriend gestolen. Verder echt top!

met vrienden, Aug. 2009
"Appartement is echt heel netjes"
lindsay
3-9-2009 het appartement is super netjes en vriendelijk!! ze hebben ons erg goed geholpen!! en elke dag kwamen ze schoon maken.
ook zit het lekker centraal.
maar let wel op je tassen ook als je op het strand ligt!!!

"Prima!"
Maryn
22-7-2009 Ruim appartement op eerste etage gehad aan de achterkant waar je lekker op het grote balkon van een ondergaand zonnetje kan genieten.
Voor de appartementen een ruim zwembad met een aantal ligbedden, die snel gereserveerd zijn dmv een handdoek.
Het eten is er goed te doen en ze zijn zeer aardig en vriendelijk.
Personeel doet nooit moeilijk, blijft altijd vriendelijk en helpt wanneer je het nodig hebt.

Prima verblijf.