Beoordelingen Appartement Royal Sun Holiday****

22 mei 2013

Royal Sun Holiday****
Beoordelingen Appartement Royal Sun Holiday****
Sunny Beach, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Royal Sun Holiday**** in Zonnestrand (Sunny Beach), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Royal Sun Holiday**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Royal Sun Holiday scoort een 8,6 uit 10, op basis van 92 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Royal Sun Holiday**** in Zonnestrand (Sunny Beach), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Royal Sun Holiday****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Royal Sun Holiday**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Appartement Royal Sun Holiday**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Royal Sun Holiday**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Appartement Royal Sun Holiday**** met andere accommodaties in Zonnestrand (Sunny Beach).

91 beoordelingen over Royal Sun Holiday****

met vrienden, Juli 2012
"Maatig complex"
rick van den wijnga...
8-8-2012 mijn algemeene indruk is matig.
de omgeving van het complex is zeer crimineel en gevaarlijk de gaten vallen in de straat.
het personeel is wel vriendelijk maar spreken slecht tot geen engels.
het restaurant is wel heel erg goed heerlijk eten.
de kamer was wel in goede staat maar niet schoon(smerig)
de kamers kwamen ze wel iedere dag de prullebak legen
maar het schoonmaken sloeg nergens op
ook langs het zwembad worden de vuilniszakken gewoon geleegt en terug gedaan
of het kindvriendelijk is weet ik niet het kinderbad zag er wel leuk uit met een hek eromheen

met jonge kinderen, Juni 2012
"Super hotel"
laura roos
13-7-2012 Super leuk hotel, kind vriendelijk met een kinderbadje en 2 speeltuintjes. Genoeg lig bedjes, ookal kom je smiddags pas bij het zwembad aan.
Je kan binnen geld pinnen bij de lobby. Dus je hoeft niet perse op zoek naar een crown bank. Vergeet niet als je geld gaat pinnen dat je je paspoort mee moet nemen. En hou rekening met een extra percentage wat je aan de bank betaalt. Bij crownbank is dat 4%, bij alpha bank is dat 3%. Wat het percentage in het hotel is weten we niet. Pin niet op het vliegveld daar ligt het percentage hoger. Hou wel wat euro's op zak voor de terugvlucht. Terug wisselen doen ze alleen in het centrum.
Het is wel even een stukje lopen naar het centrum maar het is te doen. Ook vlakbij het hotel richting het strand heb je eet tentjes en winkeltjes.
Hoe het eten in het centrum is weten we niet, maar andere gasten noemde het slappe hap. Eten in het hotel is lekker en veel variatie en spot goedkoop! Supermarkt zit om de hoek.

met vrienden, 2011
"Helemaal prima!"
Peter Hekkens
14-12-2011 Wij hebben afgelopen zomer met een groep jongeren een weekje in de royal-sun appartementen vertoefd. We waren met z'n elven (16-20 jaar).

Ruimte genoeg, en voldoende voorzieningen bij het complex. Goedkoop eten en drinken bij het restaurant, een supermarktje met voldoende assortiment en prachtig gelegen zwembaden op de binnenplaats.
Ook wordt er goed schoongemaakt.

Het enige nadeel voor ons, was dat het appartement op ruim een kwartier loopafstand van het echte centrum lag. Wij hebben hiervoor steeds de taxi genomen, dat kost je iedere keer echter wel €2,50.

Qua criminaliteit enz. weinig opmerkelijks meegemaakt. Rondom het complex hangen wel zigeuners, maar door de hekwerken heb je daar absoluut geen last van. In het centrum moet je mensen die je wat aan willen smeren gewoon niet teveel aankijken, dan komt het allemaal goed!

Uitgaan was verder prachtig. Minder goedkoop dan we aanvankelijk dachten, maar vergeleken met Spanje, Italie een koopje.. Vooral uiteten is erg goedkoop..

"Top plek, zeker nog een keer."
hans en petra
18-9-2011 appartement ruim en zeer schoon. zwembad een goede plek om te liggen. het strand is op loopafstand. ongeveer 800 meter. beste plek op het strand Luxery, een wit paveljoen. de supermarkt van het hotel is wat prijzig. het eten in het restaurant is goed.

"Mooi netjes"
kim
29-8-2011 Het appartementen complex was mooi en netjes ingericht! Wij hadden alleen de pech dat we uitkeken op een bouwplaats en containers ernaast. Het zwembad was ook niet verwarmd, maar het personeel was allemaal gastvrij. De supermarkt zit letterlijk om de hoek en het restaurant is heerlijk. Wij vonden alleen de afstand naar het strand en stadje er ver!

met een groep, Aug. 2011
"In 1 woord geweldig!"
stephanie
19-8-2011 dit was echt het beste hotel appartament!
zeer zeker aan te raden!
vriendelijk personeel , mooie kamers, goed schoongehouden,beveiliging,wisselkantoor,spa center, een kluisje met 2 sleutels 1 die je zelf bij houd en 1 die hun bijhouden en het kluisje kan je openen met 2 sleutels dus zeer veilig.
naar de boulevard kost 10 lev met de taxi , meer moet je niet betalen!
voor kinderen is er minder tedoen, want het is echt een jongeren hotel.
als ik weer zou boeken , dat zou ik met 'touroperator' gaan en weer naar die hotel
zo goed is het ons nog nooit bevallen.

"Mooi appartement"
Karin
25-7-2011 Appartement Royal Sun in Sunny Beach is echt een aanrader. Mooie appartementen, ruim en schoon. Twee grote zwembaden. Met de bus voor 1 lev naar het centrum. Twee haltes. Lopend, ca 5 minuten, naar veel winkeltjes, terrasjes en restaurants. In Sunny Beach is er van alles te doen. Toeristentreintje, koetsjes, segways.
Het eten bij het appartement is prima, alleen even iets duurder dan elders. Het enige minpunt is dat er in en bij het zwembad niet met ballen(balletjes) gespeeld mag worden. Dit vond ik heel raar.
Verder, toppie!!!

"Super goed!"
Henriëtte
20-7-2011 Wij zijn hier 10 dg. geweest. Na een vertraging van bijna 5 uur op Schiphol, waren we dan ook heel erg blij dat we aankwamen bij ons appertement. Zeer aardig personeel, schoonmakers en beveiliging. Ligging was voor ons ideaal, we waren met onze dochter van bijna 4, dus we zaten net buiten de clubs en kroegjes. Ons appartement was zeer netjes, ruim opgezet, alleen heel weinig keukengerei, niet dat je het daar ook nodig hebt, want we zijn elke dag heerlijk uit eten geweest. Strand en centrum is ong. 10 minuutjes lopen, dat vonden wij helemaal niet erg, maar Royal Sun heeft ook zijn eigen taxi's voor de deur staan, waar je zo in kan stappen. Ook zit er een supermarkt en een restaurant bij de accomodatie. Supermarkt is 7/24 geopend, echt ideaal! Stranden zijn ook supermooi, heerlijke en mooie zandstranden, voor 7 Lev kun je een stoel en parasol huren. Uit eten kost je zeker niet meer dan 60 Lev. en dan heb je alles erop en eraan! Wij zouden hier zo weer naartoe gaan!

met vrienden, 2011
"Goed hotel"
3 vriendinnen
8-7-2011 net terug van 8 dagen Sunny beach in royal sun.
Mooi hotel met mooie appartementen. elke dag verse handdoeken en goed gepoetst.
de kuisvrouw doet zelfs de afwas. (wel zonder afwasmiddel).
genoeg ligstoelen aan het grote zwembad. Als je met kinderen gaat is er niet echt animatie voorzien.
het eten in het hotel is lekker, maar wel duurder dan de omringende restaurants.
als je naar de uitgaansgelegenheden wilt gaan kan je best een taxi of de bus nemen omdat het een eindje stappen is.is ook veiliger. taxi kost ongeveer 20 lev.
een aanrader: Cacoa Beach. stukje strand met veel cocktailbarretjes en openlucht feestjes.

met vrienden, Juli 2011
"Voldeed aan alle wensen!"
vpd
2-8-2011 Wij zijn hier met zn 7en geweest, 4 volw, 1 jongen vn 18, 1 van 16 en meisje van 10. Zwembaden zijn top, apartementen schoon!!! netjes en bedden goed. Slaapbank goed voor kinderen, maar grote jongens krijgen echt pijn in hun rug. Keukengerei weinig, mr geen gebruik van gemaakt. Bulgarije is spot goedkoop, dus elke dag buiten de deur gegeten. Bij de zwembaden zit een restaurant en een bar. Bar met cocktails etc. Restaurant heel goed eten voor weinig geld. Personeel allemaal super aardig. Spreken aardig engels (zeker voor Bulgaarse begrippen) Komen zelfs aan zwembad serveren! Internet beschikbaar op kamer maar slecht, beter: beneden bij lounge is wifi. App. ligt buiten het echte uitgaansgebied, maar goed te lopen. In de buurt; restaurantjes, café's, winkels. Strand op ongeveer 800 mtr. Al met al; prima locatie!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit