Hotel LTI Neptun Beach Hotel**** in Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgarije beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel LTI Neptun Beach Hotel****

9,5

26 mei 2012

Hotel LTI Neptun Beach Hotel**** Zonnestrand (Sunny Beach)

Beoordelingen Hotel LTI Neptun Beach Hotel****

Post Box 8, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Hotel LTI Neptun Beach Hotel scoort een 8,5 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel LTI Neptun Beach Hotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel LTI Neptun Beach Hotel**** in Zonnestrand (Sunny Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel LTI Neptun Beach Hotel**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel LTI Neptun Beach Hotel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel LTI Neptun Beach Hotel**** met andere accommodaties in Zonnestrand (Sunny Beach).

28 beoordelingen over LTI Neptun Beach Hotel****

9,6
"Perfecte ligging"
famkastelijn
24-7-2011 Het hotel was prima, eten was ook goed. Net voorbij het hotel begint de herrie van de boulevard Dus geen last van de herrie en muziek. Enige nadeel is de animatie, dat is niet veel.

"Nog eens een keer"
Lammert Sloots
18-7-2011 Mijn vrouw en ik zijn cultuurmensen maar voor deze eerste keer hebben wij een strandvakantie gedaan, en genoten hebben wij, van het hotel, van het strand en het enorme mooie uitzicht vanuit de kamer richting de Zwarte Zee, eten was zeer goed, iedere dag iets anders, het was geweldig misschien in de toekomst nog eens een keer.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Geweldig hotel"
cindy
18-7-2011 hotel geweldig
personeel iets minder in het restaurant!
zwembad super leuk voor de kids
eten: ontbijt goed - middag slecht - avond redelijk/slecht

verder hotel is aanrader ligt op top locatie
neem gewoon met ontbijt geen all inn want het eten in bulgarije is hartstikke goedkoop

"Uitstekend hotel"
Henk Boeve
29-6-2011 Prima hotel. Ligging uitmuntend. Eten is prima. Geen Russen in het hotel. Wel veel Duitsers. Weinig Nederlanders. Strandstoelen moeten gehuurd worden en kosten 7 lev. Parasol idem. Een lev is plm. een halve euro.
Sunny Beach is een geweldige plaats. Veel mogelijkheden tot uitgaan en niet duur.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Ge-wel-dig"
Jan en Karin
24-5-2011 Wij zijn met 2 jonge kindere geweest 1 van dertien en 1 van 12. Ze vonden het alle twee fantastisch. Je kunt naar 5-sterren hotels in turkije gaan wat je wilt wij hebben ons hier stukken beter vermaakt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Met 1 woord dit hotels is geweldig.

met vrienden, Sept. 2010
"Super hotel"
ton josé annemarie ...
19-9-2010
we zijn heel erg tevreden over dit hotel
alles was super,
klein minpuntje animatie stelde niks voor
we hebben het erg naar onze zin gehad voor
herhaling vatbaar.

met vrienden, Sept. 2010
"Prima hotel"
ton josé an roel
19-9-2010 we zijn net terug van neptune hotel we zijn zeer tevreden
alles was prima verzorgd eten goed kamers goed ligging
hotel goed klein minpuntje was animatie stelde niks voor
voor de rest alles ok .

met partner, Juni 2010
"Goed"
ina amsen
1-2-2011 idd een goed hotel .mooie ligging .maar animatie is niks. wel op strand stoelen en parasols betalen. en buiten is alles erg goed koop .aanrader .

met partner, Mei 2010
"Meer dan prima hotel voor een goede prijs"
Wilma
15-6-2010 Een meer dan prima hotel op goede locatie. Kamers dik in orde en het eten was goed, ruime keuze, gevarieërd (maar dat moet je wel zélf doen) en smakelijk, ook het lunch-snackbuffet buiten. All incl. formule mag 's avonds wel langer zijn, om 23.00 uur wordt niet meer geschonken en is het terras snel leeg. Handdoekenservice voor zwembad is er niet.
Personeel over het algemeen vriendelijk en het animatieteam deed ook z'n best.
Als je over dit hotel wilt zeuren had je misschien beter thuis kunnen blijven.

met jonge kinderen
"Beste hotel tot nu toe"
Ferdinand, Ingrid, ...
3-7-2009 Al 4 keer in Turkije geweest is nu ook niet meer zo goedkoop als vroeger, denk laten we iets anders proberen.

Is maar 20 minuten van het vliegveld in Burgas.

Vlakbij het strand, goed eten, goede kwaliteit fruit, ruime familiekamer, is 2 keer zo groot als een 2 persoonskamer.

Vriendelijk personeel, vooral voor onze 2 kinderen.