Hotel Izola Paradise*** in Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgarije beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Izola Paradise***

6,4
6,6

26 mei 2012

Hoofdgebouw

Beoordelingen Hotel Izola Paradise***

Sunny Beach, Bulgaria, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Hotel Izola Paradise scoort een 7,2 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Izola Paradise***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Izola Paradise*** in Zonnestrand (Sunny Beach), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Izola Paradise*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bulgarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bulgarije. Vergelijk Hotel Izola Paradise*** met andere accommodaties in Zonnestrand (Sunny Beach).

37 beoordelingen over Izola Paradise***

6,5
5,1
6,2
"Redelijk hotel."
Michelle
3-5-2012 Eten was was slecht, elke dag bijna hetzelfde. Kamer zien er wel netjes uit. Personeel redelijk vriendelijk, maar dat moet je ook niet verwachten van Bulgaren. Voor een low budget vakantie is dit perfect. Verwacht niet teveel van het eten.

met vrienden, Juli 2011
"Nooit meer!"
Mark
30-7-2011 Wij zaten 8 dagen in Izola Paradise, op de aankomstdag waren we er pas om 2 uur s'nachts en kregen we een ontbijtpakketje(broodje gezond). De ellende begon al toen we de deur open deden en wilden douchen. Na 2 minuten douchen bleek het putje zijn verstopt en lag er 2 cm water in de douche. Daarna na de receptie gegaan om het te laten repareren en dit is nooit gebeurd. Ook zaten de scharnieren van de deuren los( viel er bijna uit) en was het slot van de deur kapot(niet gerepareerd in de vakantie, en op het eind moesten we 25 euro voor betalen). Verder is de ligging prima dichtbij supermarkten en pinautomaten. Het eten is ronduit slecht, elke dag werd er een soort lever geserveerd(varkens of rund). Elke dag gekookte aardappels en rijst. Verder ben ik zelf 1 dag ziek geweest van de kip. Alles is wel heel schoon en de kamers worden elke dag schoongemaakt. Het drinken is ook prima. De service en klantvriendelijkheid is slecht, niemand kan engels!! Conclusie: Nooit weer!!!

met vrienden, Juli 2011
"Prima hotel!"
Joey
29-7-2011 Izola Paradise is een prima hotel! Ik heb er 15 dagen gezeten en ik heb er eigenlijk niet veel op aan te merken. Het eten is een beetje eenzijdig, maar voor de rest was alles top!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Lekker een frisse kamer"
g.bleijenberg
11-7-2011 De kamer was prima in orde,netjes schoon en prima bedden.De werkster gaf ik daarom wat levs,en dat vond zij zo leuk,ik kreeg bijna elke dag schone handdoeken,doen dus!!
Het restaurant was iets minder eten soms aan de lauwe kant.
Keus van het eten vaak hetzelfde vaak gekoote aardappels rijst en pasta.
Wel veel variatie in fruit ,appels meloen,pruim,perzik sinaasappel enz enz..
Bij vertrek kregen we een ontbijtpakket mee voor in de bus wat die ging erg vroeg 2.45 uur
Reizen met de bus daar is aan te bevelen voor 1 lef kun je al naar Nessebar 0.50 euro cent dus.
In nessebar wat drinken en eten voor 7 euro met 4 pers is top, grote pils voor 2 lef.

"Niet klantvriendelijk eenzijdig eten"
W.Hagting
23-6-2011 Een mooi hotel waarvan de kamers er ook prima verzorgd uitzien. Het eten is erg een zijdig en je bent er gauw op uit gegeten. De bediening in de restaurants en bar is zeer onvriendelijk en als je s'avonds een drankje wil halen is er maar één bar open met één barkeeper zodat je gemiddeld 20 minuten moet wachten op je drankje. Er waren ook veel Russen en daar wil je niet bij zitten als die gaan eten.

met vrienden, Juni 2011
"Fantastisch voor een groep jongeren"
Robert
13-6-2011 Ik ben samen met vier andere jongens naar Sunny Beach geweest en wij kwamen daar eigenlijk alleen maar om een week los te gaan en verder niet veel te doen, dus dan is dit hotel perfect.

Het hotel heeft twee grote zwembaden, die wat koud zijn maar wel om lekker even af te koelen. De kamers zijn naar onze mening goed te doen, wij hoefden er alleen maar te slapen, voor de rest zaten wij toch bij het zwembad of op het strand. Het eten in het hotel is wel minder, vooral het vlees (naar mijn mening). Ik nam eens een paar worstjes en voelde die heel de avond nog zitten. Voor de rest is het eten gewoon goed, vooral voor jongens als wij die all-inclusive hebben en niet zo heel veel eten nodig hebben.

Het hotel zit ook maar 400 meter van oa Glade Viking en strand, en ligt dus geweldig voor het uitgaande volk! Ook zit er 100 meter naast het hotel een pinautomaat en een supermarkt dus als je iets nodig hebt hoef je ook niet zo ver.

Het is een perfect hotel voor een groep jongeren!

"Heelijk Hotel!"
Naomi
27-8-2010 Voor dat wij op vakantie naar Bulgarije gingen hebben wij allemaal negative dingen over Hotel Izola Paradise gelezen, vooral over het eten. Dit viel echt reuzennn mee! Het eten was prima en gewoon niet kokend heet wat mensen misschien bedoelen met koud. Afwisseling viel misschien niet zo op, er was elke dat pasta, maar wel elker dag een andere pasta en een andere saus. Pizza die vers gemaakt werd vond ook erg smakelijk. Verder was er elke dag andere groenten zoals; doperwten, worteltjes, bloemkool, broccoli, sperziebonen, spuitjes, mais, een mix van mais/doperwten/wortelblokjes. Vlees was er ook volop variatie, ook was er lekkere vis! smiddags werden er verse hamburgers gemaakt. Bij het ontbijt was er gekookt ei, roerei, roerei met bacon. Als dat al niet genoeg keuze is. Personeel was heel vriendelijk en gezellig, het ligt geheel aan jezelf hoe ze tegen je doen. Kamers worden denk tot een uur of 2 schoon gemaakt. voor uitslapers. Erco in de kamers GEWELDIG, heerlijk koel in de kamer.

"Prima hotel!"
marianne
12-8-2010 Het is echt een goed hotel voor jongeren. Wij waren met 10 jongen van rond de 22 jaar en wij hebben ons prima vermaakt. Het hotel heeft een prima ligging. Net niet in het centrum dus je hebt wel een goede nachtrust. Het is ongeveer 10 minuten a 15 minuten lopen naar het centrum waar alle discotheken zich bevinden. De kamer zijn erg schoon, ook daar valt niks over te klagen. Het eten is ook lekker alleen wat eentonig. Maar met de prijs die je ervoor betaald kan je ook geen culinaire hoogstandjes verwachten. De service van het hotel is ook wel goed, ze willen een hoop voor je oplossen, en als je aankomt en weggaat krijg je een lunchpakket mee.
Er zijn wel heel veel Duitsers in dit hotel dat wel.
De kindvriendelijkheid is erg slecht, want er staat maar een klein glijbaantje en verder is er geen animatie of iets dergelijks.

Maar kortom, wij hebben ene prima vakantie gehad met schone kamers, lekker eten en prima service.

"Was te doen"
D.F
25-8-2010 Wij waren met een vriendengroep van 10.We vonden de kamers erg netjes.Werden ook elke dag grondig gepoetst.niet van te zeggen!
Het eten vonden we niet geweldig,veel te zout.Als je op boulevard gaat eten ook niet lekker.Vlooienbeten van het bed en ontstekingen door de baterien in het zwembad!Egt een onhygiensch zwembad,maar het oogt heel erg mooi!Personeel erg aardig.Verder electriciteit 2x een uurtje of 2 uitgevallen

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gemengde gevoelens"
fam. ter Haar
29-7-2010 Izola paradise ligt voor ons perfect, 5 min. van de promenade af en een taxi nemen is dus gelukkig niet nodig !
Het all-inn concept kan stukken beter qua eten en drinken, maar dat zie je terug in de prijs, dus kwaliteit-prijs garantie is wel 50/50 maar eten moet wel warm zijn, en een biertje drink ik graar met een kraagje.

Verder is bulgarije nog een echt oostblok-land, stroomkabel gejat in een omtrek van 50 kilometer geen stroom meer 2 dagen lang !
Hier kan het hotel niks aan doen maar een nood aggregraat zou wel op z'n plaats zijn !!!!
Geen stroom betekend dan ook in dit hotel: koud eten, alleen water te drinken dus geen bier cola, fanta sprite noem maar op.
Het zwembad kan niet worden gereinigd, en douchen is ook voorbij !!!
Verder is er dan nog het brandgevaar, aangezien er vloerbedekking door geheel dit hotel ligt, krijg je een brandende kaars mee om je kamer te bereiken, makkelijk als de stroom eraf is dus er ook geen alarm is !!